Lasītāju pieredze par saviem auto

Chevrolet Blazer S10 sport 1994 Novērtējums: 7
Pagājšvasar nopirku Blazerīti, jo tā sanāca lētāk, nekā ceļu taisīt uz vasarnīcu : ) ... Ko var teikt pusgadu lietojot šo autiņu? Izvēli uz Blazer noteica komforta aprīkojuma un cenas attiecība. Ar to viss kārtībā! Par tādu cenu (4600 USD), neko līdzvērtīgu no Japāņu gala neatrast. Vienīgais kas izraisa diskomfortu, ir katreiz, kad jāieliek bagāžniekā kas smagāks, traucē muļķīgi ierīkotās divdaļīgās aizmugures durvis. Tas, ka var atslēgt, nospiežot podziņu pie konsoles, ir o'k, bet kāda vella pēc ir uztaisījuši uz leju veramus vārtus, kas traucē piekļuvi, es neizprotu. Un vēl rezerves rats salonā. Orģinālie stiprinājumi aiz borta grab, salonā vietu aizņem. Parasti turu rezerves ratu mājās...
Kas daudzus varētu interesēt, tad laikam degvielas patēriņš. Daži apgalvos, ka baigā benzīna kapsēta sanāk... Nezinu. 4.3 l motors noēd pilsētā reālus 15/100, ārpus pilsētas 11/100. Toties nav jāsūdzas par nepietiekamu jaudu! Labs paātrinājums jebkurā ātruma diapazonā. Ja ir labas riepas, tad draivs arī var sagādāt baudu, uz asfalta izbrīnīja salīdzinoši liela stabilitāte, bezceļā pluss ir, ka var sabloģēt ratus ar podziņas nospiešanu. Katrā gadījumā nekāds bezceļu monstrs jau nu noteikti blazers nav! Par smagu, un automātikas par daudz... Pa šo laiku nekādi izcilie defekti nav izlīduši. Tika nomainīts priekšējā tilta saslēdzēj motoriņš, bremžu cilindrs, un aizdedzes sadalītājvāciņš. Protams arī bukses ritošajai daļai. Detaļas nav īpaši dārgas, salīdzināt var ar ford Scorpio detaļu cenām. Ar detaļu piegādi arī problēmas nav lielas. Tekošās apkopes ( filtri. bremžu kluči, utt) daļas ir uz vietas, ja saplīst kas riktīgāks, tad pāris nedēļu laikā ir klāt. plus vēl pāris autiņi tiek tirgoti pa daļām tepat uz vietas, atkrīt meklējumi pa šrotiem...
Mans secinājums ir tāds. Ja ir nepieciešamība pēc apvidus auto ar labu komforta aprīkojumu, lai auto būtu mazliet savādāks nekā citiem, tad neko lētāku neatrast. To naudu ko es būtu ietaupījis uz degvielas rēķina nopērkot autiņu ar mazāku motoru, vai dīzeli, es atdotu par rezerves daļām maksājot dārgāk.
McJanis @ 15.janvāris 2004 0:00
Visi komentāri
 
v8 25.marts 2004 17:54
0 0 Atbildēt

nu tad laipni luudzam www.uscars.lv

McJanis 23.augusts 2004 21:17
0 0 Atbildēt

Nu jau autiņš man ir otro gadu. Nekādi brīnumi pa šo laiku nav izlīduši. Esmu pamainījis dažus el.devējus, amortizātorus, siksnu, benzīna sūkni. Lielākie izdevumi bija iegādājoties ziemas un vasaras riepas. Autiņš ripo uz goda, pats priecājos, un citiem iesaku.... Vienīgā šaize kas ērcina, ir tas, ka praktiski nevar izlikt no salona uz aizmugurējā vāka rezerves riteni. Oriģinālie turētāji pat jauni grab, bet no citiem modeļiem neiespējami pielāgot. Priecē arī fakts, ka divu gadu laikā cena uz šo auto neko īpaši nav kritusies. Tātad pārdodod es neko nezaudēju.... :)

McJanis 26.janvāris 2006 9:53
0 0 Atbildēt

Nu ir kārtējais gads paskrējis Blazerītim...:) Tika nomainīta rocenes trose, kardāns ( to salocīju ampelējoties), atsperlāga, pečkas radiators, un faktiski visa priekšējā piekare. Naudas ziņā tas viss kopā bija uz latiem 300.-400.-. Neuzskatu, ka tas būtu superdārgi, vai pa kapeikām, bet manuprāt pieņemami. Auto rūc uz nebēdu arī pie -30*C, patreiz atrodas ļoti labā stāvoklī, un tādu arī viņam cenšos to uzturēt! :) Auto tiek izmantots ik dienu pa pilsētu un nepilsētu. Noskrējiens jau tuvojas 300 000km, bet faktiski neko sliktu nevaru teikt, un pagaidām netaisos no Blazerīša šķirties...:)

....... 11.februāris 2006 10:40
0 0 Atbildēt

Labak ir salona piestiprinat, neka aizmuguree.........

TKO 12.marts 2006 9:31
0 0 Atbildēt

jaaa, jaaa...:)))))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti