Lasītāju pieredze par saviem auto

Volkswagen Golf I 1982 Novērtējums: 7
Apraksts: Golfs I tikko no vaacijas, 1.6l motorinjsh, automaatiskaa kaarba, divas durvis, nu mashiiniite ka no zhurnaala. Nopirku 2000g(agraa pavasarii) pa 200ls (smiekliiga cena) Kaarba bez defektiem, nomainiiju pakaljeejaas atsperes un amiishus, kaa arii bremzhu kluchus (kopaa par visu ap 7-8ls).
Regulaaras elljas mainjas(2x) un sveces arii ieliku jaunas(1x).
Protams, ka jaabaro ar benziininju, videeji 8-10l atkariibaa no braukshanas stila. Par autom- kaarbu, Golfinjsh mieriigi nokaucas arii uz asfalta : ) , pa grunteni diezgan sliid, jo paviegls aparaats. Pamaniiju , ka prieksheejie spaarni ruusee, bet paareejais o/k.
Autinjsh bija tumshi zils, ietopneeju lodzinjus un pakaljeejaas lampas. Tiiri stiliigs bija un galvenais, ka labi kopts.
Miiljaakas situaacijas uz celjiem - kad braucu paari 100 un eju garaam jaunaam mashiiniiteem, iipashi BMWsarosas un saak dziities. Reiz arii pa Salu tiltu skreejos ar 5 seerijas BMW, kursh aizgaaja man garaam jau uz 140(manaa spidikjii), un aizmochiija pa laachpleesha ielu : D Reaali sakaitinaat biezaakus un BMW tureetaajus : )
max km/h ko esmu braucis, bija 170km/h, bet vairaak nemeegjinaaju, jo 18. g. veca mashiiniite vareetu neiztureet.
Miiljaakasi aatrums, kad nav nekaadas rezonanses un vibraacijas - 110kmh, kaa arii parasti braukaaju aarpus pilseetas!

Pozitiivi:
1) Laba, dinamiska
2) labs degvielas pateerinjsh
3) sakariigs salons
4) Viegli remonteejams (tikai pachibinaaju)
5) Daudz detaljas un leetas.
6) tautas vaagjis

Negatiivi:
1) Veca taa mashiiniite un tas arii visss
2) korozija var uzbrukt ljoti aatri un it sevishkji muusu braukshanas un saalju apstaakljos ziemaa
3)viegls, liidz ar to bremzeeshanaa jaauzmanaas no sliideeshanas un saansliides uz zemes/grants celjiem.
(1x tikai gadiijaas uzrkaarties ar prieksheejiem ritenjiem uz graavja malas : ))

Ieteikumi:
Veca mashiina un ja galiigi naudinjas nav var nopirkt un kaadu vasaru padzenaat!

Nosleeguma vaardi!
2002g rudenii paardevu pa 200Ls
(bonusaa bija Ljitaki no scirocco, ko iepirku pa 30Ls)
Starz @ 16.marts 2004 0:00
Visi komentāri
 
Kamikadze 16.marts 2004 13:42
0 0 Atbildēt

"nomainiiju pakaljeejaas atsperes un amiishus, kaa arii bremzhu kluchus (kopaa par visu ap 7-8ls)."

kaa to var izdariit?? atsperes, amiishus un bremzju kluchus visu kopaa nomainiit par 7-8Ls? :)

starz 16.marts 2004 13:45
0 0 Atbildēt

Par bremzeem samaksaaju 7 vai 8ls tas bija 2002g pavasarii! man veel iedeva atlaidi.
amiishi un atsperes bija pie 40Ls kaut kur

Loms 16.marts 2004 18:08
0 0 Atbildēt

Kamikadze
A tu nopērc I Golfu, redzēsi, kā to var izdarīt... :) :)

Brabus 16.marts 2004 21:40
0 0 Atbildēt

Tātād!Pašlaik darba dienās lietoju VW Golf Mk1 1.6GLD.Dīzelis 1980 gads.Par to ātrumu: man uz 140 jau liekas, ka māšīna uzlidos gaisā un izlaidis sarūsējušus spārnus... Braucot uz 170(protams izņemot 1.8GTi) ar šo " " es būtu 7 reizes padomājis,vai ir vērts apdraudēt pārējus braucējus.Ar to rūsu tā ir kā ir.Rusē viss, izņemot jumtu.Bet nav jau jauns auto-24 gadi tomēr respect vecums.Bremzēšana:iesaku labi izanalizēt apkārtējo situāciju pirms bremzēšanas no 90-150 km/h.Īpaši tas attiecas uz ziemas laiku-vāģis parāk viegls.Detaļas no problem-visos šrotos.Bet kopumā reāls pārvietošnas līdzekļis priekš Rīgas ielām un apkārtējām meža takām.Jo īpaši,ja tas ir 1.8GTi

starz 17.marts 2004 18:09
0 0 Atbildēt

Bija man doma njemt naakosho Golf I Gti 1.8, bet kaut kaa tomeer gribas jaunaaku gadu un ko citu! 1.8 man saaktu jukt aaraa un tik labu kaa veco labo vairs nedabuutu.
Pashlaik braukaaju ar Fiat

Download 20.marts 2004 18:52
0 0 Atbildēt

Uii,sitaa masiiniite ir kautkas pavisam labs:)
Nekad agraak nebija sanaacis braukt ar saadu 1.gofinju,bet snaaca vienreiz taa,ka esot norveegijaa manam MB190 nobruka atrumkaarba. Protams seit taa maksaa "drusku"daargi. Un sanaaca taa,ka bij ari tiesi jaatiek uz latviju un tad nu nolemu ka aiznemsos no coma masiiniiti un aizsausu pakal jauna kaarbai uz lv.
Tas dzeks man iedod atsleedzinjas,dokumentus un pastaasta, kur masiinite staav.Masiiniite esot laba,bet sis jau kaadu pus gadu neesot braucis :)
Pirmajaa briidii,kad ieraaudziiju,tad jau taa diivaini palikaas. Neizskatiijas diezko uzticami. Piedarbinu! DDDRRRRRRRRRR....:)
Izraadas diizels :))) Pirmstam biju loti maz braucis ar diizel masiiniitem, tapeec paarrsteigums par to troksni un vibraaciiju bija "forss". Atklaati sakot pec pirmo minuusu iespaida radaas sajuuta-nee,tad jau labaak ar autobusu :) Bet nu domaaju,jaapemeegina izbraukt mazu liikuminju pa pilseetu.
Saakuma tiesaam likas,ka tas aparaats izjuks jau peec paaris km
un tad,ja vel iedomaajos tos 3000km,kas jaanobrauc.. :(
Bet nu iipasi lielas izveeles nebija.
Aizbraucu uz benziintanku sapildiiju degvielu,veel saadus taadus sidrumus,kas iztvaikojusi bija un devos celaa ar domu,ka taalaak jau par pus celu,taapat netikt :((
Bet pamzaam tas aparaats uzsila un mees pat sadraudzeejamaies.
Tas diizeliits gaaja kaa traks. Kalni,par kuriem biju satraucies bija apsoluutais nieks. Un zviedrijaa vispaar pa taisnajiem gabaliem vareeja aatrumrekordus taisiit.
Izbraucu to braucienu turp un atpakal un nekas ne no pliisa,ne noluuza. Un tas viss veeel gandriiz par velti! Diizels tak! :)
Vispaar palika galiigi labs iespaids par to aparaatinju :)
Super tautas masiina :)))

RT 22.aprīlis 2004 20:37
0 0 Atbildēt

Jaa ar shito mashiinu var izjustmotora darbiibu! ir taads bijis, bet man loti nepatika paarlieku liela nestabilitaate un ar klasiskaiem lukturiem bija par maz tur vajag likt ko klaat savaadaak lietainaa naktii bailiigi braukt!
Shitais autinsh ja kaadam ir , pagaidaam ir jaaglabaa driiz uz to cenaam ir jaacelaas buus tas pats kas ar vaboliiti!

andars 24.augusts 2005 16:30
0 0 Atbildēt

man pasham ir I golfinjs. nezinu kas par kobineejumu ir apakshaa, bet pie 3000/apgr.min. spidikjii ir 130 km/h (ar 5-to). 1.6 motorinjs iet vienkarshi lopaa. tas eed tik maz benziinu ka domaju ka vairak pa 6.5l/100km lauzot nevar dabut. Pashmasa dokjos 800 kg!!! :D man tas urbinatajs patik bet no apkartejo puses diezgan liels nicinajums shim auto.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti