Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Manta 1977 Novērtējums: 10
Nezinu vai atrodaas te cieniitaaji, vai nee, bet man jau ljoti patiik mans auto! Veel daudz kas daraams, jo man ir lieli plaani, kurus gribeetu realizeet ar Mantu, bet aprakstiit, kaads tas ir tagad es varu:

Nedaudz vairaak kaa pirms gada dabuuju tikai ejoshu bundzu. Shii gada laikaa ir sataisiiti visaadi siikumi (aizmugureejaa loga apsilde, logu tiiriitaaji utt). Ir sportisks izpuuteejs. Toneeti logi, maza astiite uz bagaazhnieka. Baltaa kraasaa. Pagaajshvasar arii paarmetinaaju visu griidu - kopsh tiem laikiem man vairs nav risks izkrist uz celja!!: )
Pavisam nesen savedu pilniigaa kaartiibaa ritosho dalju - ideaali amiishi, visas bukses jaunas, kuras nebija dabonamas, pat ir no jauna izvirpotas - labais!!! Iet stabili, lbi turaas uz celja. Bet veel pirms ritoshaas remonta paguvu oficiaali iziet tehnisko!!!! - Pirms tam man tas likaas nereaali ar '77. g. auto! Bet redz taa ir realitaate: )
Motoriits nav ideaals - vareetu shoto meegjinaat dariit, labot utt, bet pagaidaam nedeg! Iet taa pat labi - raaviens labs (ir pakaljeejaa piedzinja), eed arii normaali (tikko izmeeriiju - aptuveni 9l un 100km) prieksh 2.0i motora.

Tagad uz ko visvairaak gaidu ir nauda, kas ljaus man uzsaakt virsbuuves remontu - plaans ir nonjemt visas ruusinjas, apstraadat, un tad arii paarkraasot labaa kraasaa. Pagaidaam nevaru izlemt kaadaa, bet melni dzeltenais aadas salons jau man saka priekshaa kaadu kraasu vajadzeetu izveeleeties!!!!: )

Runaat veel vareetu daudz, bet.. ljaushu Jums izteikt savas domas...
gba3 @ 29.aprīlis 2004 0:00
Visi komentāri
 
Shearer 29.aprīlis 2004 19:45
0 0 Atbildēt

saac domaat kur $ dabuut. :) shitie auto man arii patiik. Veelu veiksmi un ceru ka buus veelviena smuka manta ko apbriinot.

Garuda 30.aprīlis 2004 9:48
0 0 Atbildēt

Respect, vecīt. Klasisks vāģis, būtu vairāk tādu kā Tu...

L88 8.maijs 2004 22:33
0 0 Atbildēt

Jaa man jau ar patiik shitie 70'to gadu opelji :)
Lai tev labi restaurejas! Galvenais nezaudee apnjemibu!

robertoblack 29.oktobris 2004 19:02
0 0 Atbildēt

RESPEKT!!!
Ari esmu MANTA`s fanns.Izklausās tev pieder A MANTA ļoti liels retums,starp citu MANTA`s fani tusē katru mēneša pēdējo svētdienu pie TV torņa.
Tūne aukšā un neturi sveci zem pūra!!!

Harijz 2.novembris 2004 1:19
0 0 Atbildēt

Manz sapnju auto, nee godiigi! Neko vairaak neveeloz! Kaa 90.to gadu saakumaa iemiileejoz, veel puika buudamz, taa sirdii joprojaam! Tgd mekleeju un gaidu, kad vareeshu dotiez uz Vaaczemi vai Hollandiju pakalj( tur esot vislabaak saglabaajushaaz)! jo uz Latvijaz Mantaam nav ko cereet! Tie, kaz jau ir iipashnieki, tie diez ko neveelaz tikt valjaa, ja nu vieniigi, kaadz changaliz, kaz neapzinaaz Mantaz veertiibu! Taa tieshaam ir Manta, taa ir veertiiba!

archix 14.decembris 2004 22:43
0 0 Atbildēt

man te dzjeks piedaavaa pirkt mantu par 200 Ls. neejosha. buutiibaa jaapaartaisa viss motors. pilna pakalja ruusas. buutiibaa darbs uz vairaakiem gadiem. nu Mantas ir dieviigi autinji, bet nevaru atljauties. cuuciiba.

JAZZ 19.decembris 2004 0:50
0 0 Atbildēt

Ev jauniecilveki. Sheit gan nav stastits par auto, kas man ljoti interesee - monza. bet es domaju, ka cilvekiem, kam patiik manta varetu arii simpatizet monza. varbuut kaads kaadu atsuksmi var izteikt. Bet nu manta arii autinjsh pa pirmo!!!

Pekainais 6.februāris 2005 3:29
0 0 Atbildēt

Njaa es ari tiko dabuju mantu! visa grida viena rusa bet nekas to sametinasu. Vai ar tevi var kaut ka sazinaties un pakonsulteties par opel manta ?? Ja kas uzraksti uz manu e-mailu pacman@banda.lv Opel manta ir supa!!!

Ains 11.marts 2005 0:49
0 0 Atbildēt

Manta ir manta..., Man kaut kaa vairaak uz Monzu velk, taapeec beidzot arii ieguvu sev :D Ilgi mekleeju, bet tagad man ir divas. (viena gan detaljaam).

Vai joprojaam Manta's sabrauc kopaa? Tipa sveetienaas vai tml.? Moka mani ar Monzu neizstumsiet - tomeer arii Opel kupeja ar klasisko piedzinju ;)

Doberman 16.aprīlis 2005 12:06
0 0 Atbildēt

Manta ir Manta.Es ari gribu sev dabut,bet tiesam Latvija diezvai var atrast kadu normalo braucamo.Vienigais variants pasutit no Vacijas.Bet varbut kads grib pardot?velams manta b vai GSI

ACMtuning 5.jūnijs 2005 12:43
0 0 Atbildēt

stiliiga mashiina tieshi domaata man bet ir probleema nevaru atrast

krisdole 8.augusts 2005 11:09
0 0 Atbildēt

manta ir kaut kas līdzīgs CAMARO baigi labais auto.Pašam ir bet nevar atrast detaļas varbūt kāds var palīdzēt ar padomiem kur un ko atrast.Esmu nolēmis ka manai MANTAI būs 2.5 6cilindtru motors no BMW.ja kāds zin kur var dabūt mantu jebkādā stāvoklī atstājiet ziņu šini lappusē vai labāk uzzvaniet 9175224.

borrows 19.janvāris 2006 11:04
0 0 Atbildēt

Ja kas, ir forums kur Mantas entuziastiem kontakteeties : www.mantaclub.lv

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti