Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Vectra 2.0 1993 Novērtējums: 9
Ir man vien fein mašīnite - vectra. 2litrīgs motorīc. Ekonomisks (7-9L, atkrībā kā brauc). Patīkams dizains. Vectrām ļoti labi izskatās spoileris aizmugurē. Tikko aizdzinu uz servisu nomainīt atsperes, pielabot roceni : ) un pārkrāsot. Kā jau noprotat tā ir mūžīgā problēma - rūsa. Ok, nau tik traki, manim drīzāk izskatās, ka šī tur tikai skata pēc izlīdusi. To pat par rūsu nevar nosaukt. Bet vienalaga neglīti izskatās. Gada laikā ritošai daļai pieskāries nebiju. Domāju, ka tur viss būs rihtīgi izdauzīc pēc ziemas un Latvijas ceļiem, spriežot pēc skaņas salonā. Bet izrādījās, ka tā atkal ir vien cit problēm - salons vienkārši grab. Ok, to ar var pieciest.
Mīnusi - balta, līdz ar to rūsiņš redzama. Plusi - ļoti labi iet, kaut gan pietrūkst bikin dinamikas un vairāk stabilitātes līkumos. Bet ir ok. Ekonomisks, lētas detaļas, ja vajag var ar arī paraļļot. Gribētos tādu pašu 2.0 16v.
Rotts @ 8.maijs 2004 0:00
Visi komentāri
 
viesis 8.maijs 2004 14:21
0 0 Atbildēt

Cepuri nost - ļoti izsmeļošs raksts:)

Rotts 10.maijs 2004 10:27
0 0 Atbildēt

--> viesis: neesmu diez ko daiļrunīgs. :)

GangBoy 10.maijs 2004 14:26
0 0 Atbildēt

Vai tikai 9 balles Vectrai nebuus par daudz, pasham tada kadu laiku bija, neteikshu ka par to mashinu biju ipasha sajusma, manuprat 9 balles varetu likt mashinai, kas ir nopirkta dveselei, nevis ikdienai, bet vectras nu jau manuprat ir ar kadetiem viena limeni...

P.S. Latvijas celjiem jau tikai 2 mashinas - Mercedes un Opel, mersi remonte reti un dargi, bet opeli biezhi un leti.

Peace

Twister 10.maijs 2004 18:07
0 0 Atbildēt

Katra a/m kādreiz paliek par opeli!

visszinis-profesors 10.maijs 2004 23:10
0 0 Atbildēt

Mess kaa postpadomijas sabiedriiba laikam veel neesam savaa attieksmee izkaapusu ara no padomjlaika attieksmes un domaashanas attieciibaa uz mat. veertiibaam.....leeti pirksi - daargi maksaasi.....skopais maksaa divreiz, idiots - triisreiz

Opelis ir drusku labaaks par Zhiguli bet tas daudziem liekas daudz... un tas daudziem aizsedz skatu uz citiem variantiem...labaakiem..

Rotts 11.maijs 2004 9:40
0 0 Atbildēt

Nu nezinu. Es ar šito tačku esmu apmierināc. Palūgšu iztik bez aizskarošām piezīmēm.

Opelisc 22.jūnijs 2004 1:43
0 0 Atbildēt

Bet katrs Opelis var kļūt par mašīnu-viss atkarīgs no saimnieka.

Hugo 13.augusts 2004 10:20
0 0 Atbildēt

Nu ja ka Opelim vienīgā vaina ir rūsa,bet ritošā un motorīts lābāki nekā BMW,Audi un citiem štruntiem kas maksā dārgāk.

Arnis 20.aprīlis 2005 16:34
0 0 Atbildēt

Trīs gadus braucu ar 1993.g. 2.0i automātu, 95 000 km, tiesa, bija 8 mēnešu pauze, kad lietoju gandrīz jaunu Peugeot 307. Pārsēstoties atpakaļ jutos kā mājas klubkrēslā, gan mugurai ērtāk, gan klusāk. Labākais patēriņa rādītājs no Statoila pret lidostu līdz Liepājai 6.54 l/100km! Ar poličiem gan reizēm sanāk aprunāties, jo viskomfortablākās sajūtas ir pie 110-120, jo automāts augšējo pārnesumu stabili paņem pie simta. Uz ceļa stabils, bedrītēm iet viegli pāri, arī ziemā ar Barum Polaris šipenēm drošam ātrumam nekaitē ne sniega putra, ne atkala. Vislielākā sāpe bija pārmēru sālīšana, kas pēc ziemas sāk parādīties rūsas veidā.
2 l motors dod labu jaudu gan startējot krustojumā, gan veicot apdzīšanu uz šosejas.
Jebkurā gadījumā mainot pret jaunāku pirmā pratā ienak Vectra!

Ritvars 20.janvāris 2006 10:53
0 0 Atbildēt

Vectra 2.0 Hmmm
Man arii taada mantinja pieder! Pagaidaam vairaak remonteeju kaa braucu. Bet iepreiksheejais saimnieks izskataas ka neko nebija dariijis. Nobraukums 250 000 tuukstoshi. Gultnji - tie birst kaa seenes peec lietus. Gjenerators - 202 un 303 abi gatavi, Gjeneratora siksnai spriegotaajruliitiis - cilveeki nepeerciet visu rulli jaunu - Ls45. Nomainiet SKF gultniiti iekshaa rullii un aizkniedeejiet atpakalj ciet. Iepluudes gumija - plaisas plaisas plaisas. Nomainja - Ls20. Kaarba nojaata - naomainiiju - 40 +20. Pie reizes arii izspiedeejgultnis - Ls10. Tagad veel stirna uz celja - Galvenais lukturis ar pavarotu no sensonauto ap Ls50. 13.01.2006 piektdiena un pilnmeeness - ideaala diena avaarijai. Viens p****** iebrauc manaa mashiinaa (staaveeju pie gaajeeju paarejas labi ka paspeeju pietaureet lai cilveeki notinas malaa un atlaist bremzes) ielika pakaljaa. Vaaks - Ls35, Buferis, Ls35, Lukturi aizmuguree - Ls 35, Dekoratiivaa reste zem numura - Ls20, Blekjinieka darbi veel nezinu, pie reizes veel sliekshnjus mainiishu. Veel kraasoshana.Beediiga pieredze visi saka tiec valjaa no taas mashiinas vinja ir nolaadeeta.

NEKAD MUUZJAA neshkjirshos. KLusa, Eeerta, Ekonomiska. OK remonts bet kad viss bolje menja savests kaartiibaa buus OK.Veel pusasis vinjaam birst - Motora jauda ta liela.

Palasot forumu - elektriiba birst. Dodiet man zinju savediishu kaartiibaa par smiekla naudu un veel satjuuneeshu jebko peec sirds patikas. Elektriibaa jaavadaas peec principa - nezini nelien. Lamda zondi ari veel nomainiiju vairaak par 0,4 liimeni nekaapa. Tagad smuki staigaa no 0.1 liidz 0.7. Veel neizmetu aaraa bet liekas ka savu resursu jau buus izsmeelusi.

Tagad par plusiem:
+ Detaljas katra autoveikalaa
+ Detaljas leetas
+ Vienkaarsh remonts
+ ABS straadaa Ljoti labi
+ Elektriskie logu paceelaaji ljoti klusi
+ Laba optika
+ Kluss motors
+ Ekonomisks motors (pie 90km/h zem 2000 rpm)
+ Viegli pielaist pat -30
+ Silts salons (nomainiet tak cilveeki termostatus un pechkas radiatorus un nejauciet araa paneli)
+ Centraalaa atsleega ir pat uz bagaazjnieku un baaku
+ Skaisti izskataas koka apdare salonaa
+ Ljoti laba orgjinaalaa 6 skaljrunju skaljrunju sisteema
+ Standartaa elektriskaa antena (Izjauciet un saeeljojiet iekshaa ar smeervielu un pashu antenu ar WD40)
+ Seedeklju atzveltneem pat reljefs ir reguleejams
+ Ljoti aatri nopuush sasviidumu no stikla
+ Ljoti labi straadaa elektriskie un apsildaamie spogulji
+ Aaatri atkuust aizmugures stikls
+ Labi turas uz celja ar 15" orgjinaaljiem lietajiem diskiem
+ Vareetu veel turpinaat bet liekas ka taapataas viss ir skaidrs .....................

Ja ir veeleeshanaas varu uztaisiit savaa maajaslapaa tadu kaa Vectras - A fanu klubu.

http://engineer.kicks-ass.org/ritvars

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti