Lasītāju pieredze par saviem auto

Ford sierra 1984, 2.0 1984 Novērtējums: 7
Nopirku pirms kaadiem 14 meen. 2L karburators, 4cil. , pa 170Ls.
Nobraucu gadu, aptuveni 20kkm. Iespaidi: nu nav jau sporta mashina, Riigai ne iisti piemeerota, itseviski ziemaa - kaameer nav uzsilusi uzraaviens ir gauzaam zeeliigs, toties gaaja liigani kaa kugis pa muusu bedrainajiem celiem.
Gada laikaa naacaas nomainiit abus prieksheejos bremzu diskus, svechvadus, sveces, benziina baaku, termostatu un mainiit izpuuteeja peedeejo un videejo dalu.
Pliist nekas gada laikaa nesapliisa.
Ziemaa probleemas ar salona pecku, loti svaki sildiija + sviida logi, taa arii nesaneemos nomainiit. Aa, veel hidrauliskaa mufta nojuudzaas, bet taa tika nokiileeta lai vienmeer griestos taktii ar klokeni.

Plusi:
+bedres iipashi nejuut
+leetas detalas, visur var dabuut
+viegla stuure
+vienkaarsha konstrukcija - reti kas pliist (man nekas nepliisa, kautgan esmu no seenotaajiem un lauzt mashiinu organiski riebjas)
+ savam gadam loti maz ruuseejusi, paaris ruusas pleki ap aizmugureejaam arkaam, neliels caurums slieksnii un jaapaarmetina atsperu atbalsta vietas aizmuguree - tas arii viss.

Miinusi
- ziemaa salona apslide ir loti vaaja un nezeeliigi sviist ciet logi, bet nomainot pecku (27Ls) shii probleema iespeejams buutu atrisinaata
- uzraaviens, itseviski ziemaa kaameer auksta
- degvielas pateerins 8L pa straasi, pilseetaa ap 15,16L/100km - taa arii nezinu kapeec, kautgan atgaazes cipa ideaalas
- skalja
- zema un veel zemaaks radiators
- miiksts karkass, pats gan to neizjutu, bet tiem kas miil patrakot un pa trampaliiniem leekaat, saak lociities uz augshu purns.

gcha @ 28.septembris 2004 0:00
Visi komentāri
 
Kamikadze 28.septembris 2004 11:07
0 0 Atbildēt

15-16l pa pilseetu ir normaljoks prieksh 2l karbuuzjmotora, ja brauc iisus gabalus un ir smagaaka kaaja, tai pat laikaa atgaazes var buut normaalas

Karlis 6.oktobris 2004 18:06
0 0 Atbildēt

Par radiatora augstumu - pilniiga taisniiba. Iebraucu reiz normaalaa pljavinjaa, kur ar dajebkuru auto (iznjemot seedinaatos sporta) var vaaleet cik uziet. Un atgriezhoties uz celja radiatoraa radaas caurums.

Ir bijusi probleema, ka sajuuga trosei gals nopliist.

Dazhreiz ir ljoti lielas probleemas ar ruusu kombinaacijaa ar miiksto karkasu. Pat uz dankrota nevar pacelt i neko citu izdariit... Jauka, bet vecu pirkt biistami ruusas deelj...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti