Lasītāju pieredze par saviem auto

Seat Toledo 1998 Novērtējums: 8
Nopirku šamējo pavasarī - iekrita acīs - 98. gads, 1.9TDI, Galvenais - 3,700EUR, nebija sists utt. nokonstatēju, ka pabraukts bez eļļas (tikai 2,5 litri max bija iekša), bet it kā nekādus defektus servisā nefiksēja. Nopircis, protams, nomainīju skriemeļus un siksnu. Tā nu vasaru nobraucu - dabuju mainīt pāris spuldzītes, un pastiprinātāja siksna čīkst, pie galēji izgriestas stūres + nedaudz eļļas pie turbīnas.. Bet vispār pati mašīna liekās fantastiska - dinamiska, ērta, pietiekami liela un milzonīgs bagāžnieks : ) Atrast rūsu pagaidām neizdevās.. Stūre griežas ļoti viegli, sākumā bija grūti pierast, max esmu pabraucis uz 180, šķiet īpāši neko vairāk ar ārā nevar dabūt, bet uz ceļa turās labi. Ir gan viena lieta, kas kretinē - nolaižot stūres liftu tā zemāk, nekādi nevar redzēt spidometru - kaut kā nav saskaņots. Vispār kopvērtējumā domāju, ka neko labāku pa šādu cenu nevar vēlēties, drīzāk gan brīnīties. Iesaku meklēt tieši 98 gada modelīti, tas skaitās pārejas uz Toledo II - kaut kāds neliels rūpnīcas bodykits, tonētas lampas un apaļu formu reste priekšā - kopumā izskatās krietni labāk kā parastais variants. Vispār skatījos, ka šis pārejas modelis saucās "Toledo Magnus"
 
sniegs @ 10.oktobris 2004 0:00
Visi komentāri
 
sniegs 10.oktobris 2004 23:39
0 0 Atbildēt

vispār ienāca prātā lieta, kas nedaudz izbrīnīja, toreiz, kad mainīju skriemeļus - VW vidzemes centrā (Siguldā) visi skriemeļi tuvu vai uz pusi lētāki bija kā grossā un te vēl tāds Tabax.. Varbūt kāds zin, kāpēc tāda starpība?

RICHY 11.oktobris 2004 0:48
0 0 Atbildēt

Es tā arī nesapratu,kāpēc tu šo mašīnu nopirki?Dēļ gada,dēl cenas vai motora?Es jau negribu tev neko teikt,taču man šķiet stulbi pirkt mašīnu tāpēc,ka jauna un lēta.
Nedusmo,bet man tā motivācija tāda savāda šķita.Mašīna jau iespējams,ka laba.Lai labi ripo

sniegs 11.oktobris 2004 12:40
0 0 Atbildēt

pirku tieši tāpēc ka jauna un lēta, esot pie labas veselības..
vizuāli arī manuprāt starp šīs pašas klases mašīnām ir OK - par III golfu labāka, par a4 švakāka (tas gan mans subjektīvais viedoklis)
tomēr - stulbi manuprāt ir pirkt vecu lūzni, kas ir gatavs izsūkt tukšu benzīntanku..
Protams neiet runa par īpašām mašīnām, kuras jau var pieskaitīt pie sport-car tipa am ar Xlitru motoriem un nežēlīgi īsiem ieskriešanās laikiem, taču ar tādām nevar braukt ikdienā..

RICHY 11.oktobris 2004 13:34
0 0 Atbildēt

Es nesaku par to,ka jāpērk kaut kas rijīgs un vecs.Es jau teicu,ka mani mulsina motīvs šādas mašīnas iegādei.Savādāk būtu,ja tu pirktu šo mašīnu tādēļ,ka dzinējs ir diezgan spēcīgs,ir zināma kvalitāte salīdzinot ar hyundai utt.Pats esmu mēģinājis braukt ar cordoba.Tas pats VW polo,tik lētāks.Kvalitāte nemainās.

Skorpis 15.oktobris 2004 18:15
0 0 Atbildēt

Jaa, motiivs:
katram pirceejam savs, taa nu tas dziivee iekaartots, katrai mashiinai savs pirceejs.
izveelee galvenais ir tas, lai nenaak nozjeelot ka konkreetais modelis ir iegaadaats. ja kaadam nepatiik, var domaat citaadi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti