Lasītāju pieredze par saviem auto

Audi A6 avant 2.5 Tdi 1996 Novērtējums: 9
Nu chau visiem audi faniem!

Tik tikko esmu iegadajies Audi A6 avant 2.5Tdi! Nu mashina ir zvera, jo kad taisijos pirkt mashinu, tad ilgi domaju vai pirkt jau apalo pasatu vai A6! nu par laimi iegaajos audi! pagadijas tiri laba mashina! atvedu a taisno no vacijas par 6100Eur!

Lieta, ko visiem ieteiktu ir automatiska atrumkarba! zinu, ka tulit man bus daudz oponentu, kuri teiks, ka ta nav mashina ar automatu! kadreiz pats par viniem smejos, bet kad mans sencitis nopirka mashinu ar automatu, tad jau domas saka mainities!
Manai mashinai ir 140 zirgspejas: ) un automatiska karba, ideals salikums, jo mashinai dinamika ir loti laba, paterinjsh pienemas, es pat teiktu labs-6..7litri uz 100km, bet komforts ko dod automats, vienkarshi neizbaudams. Pie krusta, kad iemet grida, tad reti kurs tiek lidz.... :) ja negribat varat protams ari nepiekrist! bet kurs to pats nav pameginajis, tas isti nezin par ko runa!!!!!

Tikko gaju tehnisko apskati, viss ir ideali, bet izmeta mani ara tapec, ka nedega aizmugres miglas lampinja, stulbums kaut kads.. :)

Man ir jautajums, kadam shis mashinas lietpratejam! kad iesledz klimatkontroli un uzgriez lielu gaisa plusmu, tad tas ventilators ruc nepajokam, bet salona knapi kaut ko push. vai kads nezin kapec? vai tas nav tas salona filtrs? bet kur to meklet un cik tas maksa? par siltumu nesudzos, jo ari no rita atri uzsilst salons!

Nu katra gadijuma, mashina ir ideal un esmu laimigs, ka nenopirku passatu, jo audi ir audi!

Ta ka uzrakstiet, kadus komentarus, ja ir kadas idejas par to klimatkontroli.
Bet savadak, tik jamin!!!!
rudo @ 9.novembris 2005 0:00
Visi komentāri
 
ValdisM 9.novembris 2005 0:21
0 0 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu par automātisko kārbu...braukšana ar to ir vienkāŗši fantastiska.Divas reizes ir gadījies braukt,un varu teikt tikai to labāko par šīm kārbām.

Vienīgais iemesls kas varētu mani atturēt no auto ar automātisko kārbu iegādes ir palielinātais degvielas patēriņš... :( .Diemžēl bet fakts,kas īpasi jūtams benzīna dzinējiem

Apsveicu ar tiešām laba auto iegādi

Kasinsh 9.novembris 2005 8:13
0 0 Atbildēt

Nebraukt virsū Passatam :)
Abi autiņi ir nostrādāti godam. Par automātu pilnīgi piekrītu - diezin vai kādreiz pārsēdīšos uz manuālo.
Agrāk ļautiņi uzskatīja, ka dīzelis un automāts nav savienojami jēdzieni, es uzskatu, ka tieši otrādi. Būs gan ekonomija, gan komforts.
Apsveicu ar laba auto iegādi ;)

Sandis_UR 9.novembris 2005 8:23
0 0 Atbildēt

Par automaatu tieshaam piekriitu. Maneejam BMW piemeeram braucot uz 90 ir 4 robs, strauji nospiezot pedaali liidz pusei iemtaas 3ais, bet ja taa kartiigi muzsit pa pedaali un liidz galam, tad 2, koliidz pedaali atlaizam iesleedzaas atkal 4tais. Mans braaleens dzenaa masiinas no Vaacijas un par a6, a4; a3, vinjs izsakas diezgan skeptiski dazaado elektronisko kjibelju deelj, paarbaazti tie autinji ir ar elektriibu un servisos diezgan lielas naudas naakaas atstaat, tas pats arii ir attieciinaam uz jaunajiem A.

rashns 11.novembris 2005 10:16
0 0 Atbildēt

tu man pasaki kuri saa gadagajuma normali auto nav parbazti ar elektroniku,+ - visi ir parbazti

rudo 11.novembris 2005 23:35
0 0 Atbildēt

Sorry visiem passata piekritejiem:) negribeju aizskart jusu jutas!
Patiesiba es nekad neesmu braucis ar jauno passatu(virs 1997gada). Es tagad braucu ar audi A6 un man vinjsh reali patik, bet tas nenozime, ka ja butu nopircis passatu, ka ari tas nebutu iepaticies!
Redzu, ka ir vel kadi, kas ir labas domas par automatisko karbu, tas protams tikai priecee!
Kam ir idejas par klimatkontroli?
Starp citu man no ritiem vairs tik smuki nelec! Vinjsh ta ka nedaudz ristas. vai tas vareetu but kvelsveces?
Paldies visiem apsveicejiem...:)

Kasinsh 15.novembris 2005 8:09
0 0 Atbildēt

Nočeko kvēlsveces, ja viss O.K., tad pārbaudi kādā dīzeļservisā sprauslas. Nekas cits pie vainas tur nebūs.

rudo 15.novembris 2005 14:46
0 0 Atbildēt

viena kvēlsvece nestrāda, bet to šovakar nomainišu, tad jau manšs, vai ar to būs līdzēts, vai vēl būs jāčeko sprauslas!
vai to tados vienkaršos servisos var izdarit, jeb tur vajag datorizētu diagnostiku? (varbūt muļķīgs jautājums, bet man pirmoreizi dzive ir dīzelis, tāpēc tās lietas vel īsti nezinu)

lettinjsh 10.janvāris 2009 16:07
0 0 Atbildēt

gribu teikt ka man ari ir Audi A6 un pat divi-viens ar 140hp un otrs ar 115hp. 140niekam bija ta pati problema kas Tavejam...neko neputa iekša,kgan vajadzeja...vaina bija salona filtrā,kas bija neputa cauri!Ape motors nopirku pasu dargako un samainiju...to izdarit ir vienkarsi. tagad klimas temperatura stav uz 25,5C un pat lie lieliem minusiem braucu kreklina un masina uzsilst loooti atri. Otram Audim ari isti nesildija,nomainuju filtru,aizdzinu pārbaudit klimai klapes,jo bija doma ka tas neveras vala un samainiju termostatu,jo masina isti negribeja uzsilt un tagad ar to ari ir kartiba.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti