Lasītāju pieredze par saviem auto

Mitsubishi pajero sport 2000 Novērtējums: 8
Daļēju var piekrist teiktajam, pajero ir kārtīgs džips kurš atrodas uz rāmja, nevis kā "parketniekiem" , kuriem tikai izskats un detaļu cenas atbolst džipa statusam. Lai brauktu ar šadu braucamo vienozīmigi jābū skaidriem nosacījumiem, ko tu vēlies no sava auto sagaidīt, ja ātrumu rāvienu un sportisku stabilitāti pagriezienos- meklē vienozīmigi citas klases auto. Džips tāpēc jau ir džips, ka viņš nav ātrs, straujš un sportisks (kaut arī braucu ar pajero sport) , neko sportisku tur nejūtu. Džips paredzēts sliktiem ceļa segumiem, īpašai auto caurbraukšanas spējai. Tur kur ar parasto vieglo auto pat nedomā līst iekša- džipam tas ir īstais ceļš kur atrasties. Sevišķi labi jūti braucot ziemā pa siegotiem latvijas ceļiem, vai pa izdangātiem meža takām( braucām ar bērniem ziemā jaungada eglīti meklēt, vesels piedzīvojums). Kaut gan man arī pa pilsētu patīk braukt ar džipu, labās pārredzmības dēļ.
vecapiepe @ 10.janvāris 2006 0:00
25 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Angus 5.augusts 2007 0:19
1 0 Atbildēt

Es te bij cerējis izlasīt kaut ko par Pajero, bet laikam nekā!
Jūs gudrinieki, varētu kaut kur čatā apmainīties ar savām laipnībām, un nepiesārņot lapu!

Redaktors 11.janvāris 2006 18:22
1 0 Atbildēt

eu, mazais, no kurienes tu šitik gudrus vārdus ņēmi nu, bļā suns tu esi! jā, gudri dirst jau mēs visi mākam, bet, lai paši uzrakstītu savu pieredzi,esam pa slinku, tiklīdz kāds to izdara, tā uzreiz ka tik kautkur piepisties un izbojāt visu. Visi jau nevar buut tik gudri kaa Trumuls un mazais! Gaiļi izdraaztie!

Autoram! nekaada vaina, tikai vareeji veel pastaastiit, pa cik nopirki, cik zupu eed un kaadas kaites bijushas, bet nu taa nekaada vaina, esi pastaastiijis savu prieku un viss okei! Nenjem pieree tos divus debiilos, kas augstaak Tevi komenteeja!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti