Lasītāju pieredze par saviem auto

Peugeot 307 sw 2005 Novērtējums: 1
Bbiju iepircis jaunu 307sw benzīnnieku. Pateikšu godīgi, tik slikta mašīna man nekad nebija bijusi, bet mašīnas man ir bijušas daudz un dažādas. Pusgada laikā man nobira abas spoguļa apsildes, aizmugurējā loga apsilde, priekšējā beņķa apsilde, aizmugurējais amortizators (pa lielām bedrēm nebiju pacenties pabraukt), motora skaņa bija pietuvināma dīzeļdzinēja skaņai (servisā paskaidroja, ka jāmaina kompensatori). Visam punktu pielika, kad braucot atslēdzās durvis un kopjūters sāka bļaustīties, ka ir atvērts bagažnieks. Apstājos lai pārbaudītu vai tā tiešām ir, bet izrādās, ka bagažnieku arī vairs nevar atvērt. Iekāpjot atpakaļ mašīnā redzēju, ka ir ieslēgta signalizācija, bet mašīnu piedarbināju bez problēmām. Vēlāk mēģinot aizslēgt mašīnu no pults to vienkārši nevarēja izdarīt, jo vēl arvien borta kompjūters uzrādīja, ka bagažnieks ir vaļā. Šajā laika periodā biju nobraucis mazliet virs 10k km un pirmos 5k braucu ļoti godīgi.
Iespējams, ka man nepaveicās, bet šis ir tas mirklis dzīvē, kad esmu laimīgs, ka tiku vaļā no tā "superauto". Ja ir doma šādu mašīnu pirkt, tad iesaku sākumā uzzināt cik maksā taksis ar kuru būs jāvizinās kamēr mašīna atrodas servisā. Ja nav ko darīt un gribās sev mazliet pačakarēt nervus, tad tā ir pareizā izvēle.
Secinājumus izdariet paši.
Pegijs @ 7.februāris 2006 0:00
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
DzelziS 11.janvāris 2007 17:26
4 0 Atbildēt

Nu m'ļā, ka te visi var ļurināt par to, ko māsa-mamma-kaimiņiene-Fricim kaimiņš u.c. radījumi teikuši.....
Pats piespiedu/brīvprātīgā kārtā nu jau ar šo brīnumu esmu norullējis 2 gadus ~ 80000km 2.0 HDI SW 90ZS nu var nākt ļurinātāji uz duēli, bet vai nu man ir 'tā' paveicies, vai nu kas, bet sliktu vārdu nevienu nevaru teikt...
...vienīgi moš 107 ZS vairāk ietu pie sirds!!! :))))

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti