Autobusam apgāžoties uz sāniem, uz Bauskas šosejas cietuši četri cilvēki; reģistrēti 144 CSN (+ VIDEO) 12

 
Nozare.lv | 18.janvāris 2022 10:53

Pirmdienas pēcpusdienā, autobusam apgāžoties uz sāniem, avārijā uz Bauskas šosejas cietuši četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.15.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Bauskas novadu, kur uz autoceļa Bauska-Rīga bija avarējis satiksmes autobuss. Transportlīdzeklis bija noslīdējis no ceļa braucamās daļas un apgāzies uz sāniem.

Pirms VUGD ierašanās caur autobusa jumta lūku bija evakuējušies desmit cilvēki, no kuriem četri bija cietuši un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Degvielas noplūde no avarējušā transportlīdzekļa netika konstatēta un tika atvienotas akumulatoru klemmes.

Plkst.16.23 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Saskaņā ar Valsts policijas sniegto informāciju aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 144 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 32 cilvēki, tostarp desmit cietušie ir astoņos negadījumos Rīgas reģionā un tikpat - piecās avārijās Vidzemē. Divi no visiem cietušajiem ir gājēji, bet viens - velosipēdists.

Visvairāk avāriju bijis Rīgā un apkārtnē - 67. Zemgalē reģistrētas 27 avārijas, Kurzemē 20, Vidzemē 16, bet Latgales reģionā - 14.

Jau ziņots, ka pirmdienas vakarā daudzviet Latvijā autoceļi bija slideni un satiksme - palēnināta.

Arī otrdienas rītā braukšana apgrūtināta pa gandrīz visiem valsts galvenajiem autoceļiem.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 18.janvāris 2022 14:58
8 2 Atbildēt

Tam, kurš nenokaisīja, jāsedz būtu visi zaudējumi cilvēkiem. Laikam jau būs izdevīgāk, kā kaisīt.

Pļurkt 18.janvāris 2022 15:46
6 2 Atbildēt

TĪRĪT VAJAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Un kaisīt TIK CIK VAJADZĪGS, ne3vis cik sanāk!!!

imzz 18.janvāris 2022 15:36
3 6 Atbildēt

Kā tu īsti iedomājies to nokaisīšanu puteņa laikā, kad sniegs visu laiku nāk klāt ? Tad jau vajag nolīgt personisko kaisītāju, kas brauc pa priekšu konkrētam auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti