Par 8,7 miljoniem pabeigti ceļa remontdarbi starp Cēsīm un Vidzemes šoseju. Fotoreportāža. 16

 

Foto: Publicitātes attēls

Latvijas Valsts Ceļi | 10.augusts 2018 13:22

Ir pabeigti remontdarbi uz autoceļa Valmiera–Cēsis–Drabeši (P20) posmā no rotācijas apļa starp Cēsīm un Priekuļiem līdz krustojumam ar Vidzemes šoseju (29,6.-39,7. km).

Šajā posmā ir veikta segas rekonstrukcija, tās ietvaros ir pastiprināti ceļa pamati – šķembu slānim pievienots reciklētais materiāls un cements, kā arī izbūvētas trīs asfaltbetona kārtas. Autoceļa  Valmiera–Cēsis–Drabeši krustojumā ar Piebalgas ielu izbūvēts jauns rotācijas aplis. Pabeigta arī divu pārvadu: pār dzelzceļu (33,1.km) un Vidzemes šoseju (A2) (Vidzemes šosejas 77,76.km) pārbūve.

Pārvada pār Vidzemes šoseju pārbūves laikā zem tā bija noteikti stingri gabarītu ierobežojumi – samazināts pieļaujamais transportlīdzekļu augstums un platums. Zem pārvada bija uzstādītas pagaidu turas, sastatnes un veidņi betona konstrukcijām.

Būvdarbus veica AS A.C.B., tie izmaksāja 8,17 miljoni eiro. Remontdarbi finansēti no valsts budžeta.

 

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jur4ix 10.augusts 2018 23:23
3 0 Atbildēt

Paldies par visiem par ceļu,kas tajā piedalijās

Pļurkt 12.augusts 2018 14:41
2 0 Atbildēt

Nosauc kaut vienu projektu, kas būtu samērīgās cenās!

++++

Dienvidu tilta būve vairākas reizes dārgāka kā ASV uzbūvēts tāda pat garuma tilts ar 6 joslām katrā virzienā un pārvadu mezgliem abās pusēs.

Saulkrastu apbraucamais ceļš vairākas reizes dārgāks ik katrs km par Prāgas apvadceļa būvi, kas bija jāizcērt klintīs un ir 2 joslas katrā virzienā.

Pat nelīdīsim Ķīnā ar tās tiltiem pār jūru cik tur padsmit km garumā.

+++

Nu gluži kā G-24 laikos - vari iemaksāt UZREIZ pieprasīto summu, saņemsi G-24 kredītu! Nevi - sēdi pie ratiem.

ezis71 11.augusts 2018 5:54
1 4 Atbildēt

Tas aplis pie Nodusa vāks visam.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti