LG izstādē ISE 2019 demonstrē savus inovatīvākos informācijas dis-plejus

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 9.februāris 2019 6:46

Ar jaunākajiem OLED un LED risinājumiem LG galveno uzmanību pievērš B2B tehnoloģijām

LG Electronics (LG) izstādē Integrated Systems Europe (ISE) 2019, kas no 5. līdz 8. februārim norisinās Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā, prezentē modernākās informācijas displeju tehnoloģijas. Sākot ar caurspīdīgām OLED izkārtnēm un beidzot ar pilnīgu LED produktu klāstu, LG spēj pārvērst jebkuru vietu par iespaidīgu un pilnībā funkcionālu digitālu vidi un nodrošināt novatoriskus biznesa risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām.

Savu debiju Eiropā piedzīvo unikāls LG OLED Falls displejs, kas sagaida apmeklētājus pie LG stenda galvenās ieejas un tas radīts no 88 Flexible Open Frame OLED ekrāniem. Šajā izkārtnē iekļauti displeji, kas spēj izliekties līdz pat 1000R, lai aptītos apkārt dažādām virsmām, un tie ideāli piemēroti dažādiem B2B pielietojumiem, kam nepieciešama patiesi pielāgojama pieeja. Demonstrāciju video ar mežu, ledāju, ūdenskritumu, sniegputeni un citām dabas parādībām sniedz unikālu dabas brīnumu pieredzi.

Izstādes apmeklētāji spēs arī izbaudīt LG unikālo Transparent OLED izkārtni - tas ir moderns produkts, kas vairāk izskatās pēc zinātniskās fantastiskas, nekā realitātes. Aiz 38% caurspīdīgā ekrāna, kas paredzēts gan mazumtirdzniecības, gan galeriju vidēm, skaidri saredzami reāli priekšmeti, kamēr vienlaikus to priekšā tiek demonstrēti video vai attēli. Transparent OLED izkārtnes vaļējā rāmja dizainu iespējams savstarpēji savienot, padarot to par ideāli piemērotu lielām vietām, kur klientu mijiedarbība var nodrošināt darījumu noslēgšanu, piemēram, automašīnu izstāžu zālēs.

LG izsmalcinātā LED ekrānu LAPE sērija atdala jaudas moduli no ekrāna, tādējādi nodrošinot ārkārtīgi plānu profilu krietni smalkākām instalācijām. Mazākais un vieglākais LDM (LED displeju modulis) nodrošina vienkāršāku uzstādīšanu - to gan piestiprinot pie sienas, gan iekarinot - ar patiesu ieliekumu un izliekumu līdz pat 1000R. LG LAPE sērijas produkti ar kompaktu 1,5-2,5 mm pikseļsoli un gaišumu līdz 1000 nitu nodrošina reālistisku attēla kvalitāti jebkādā iekštelpu vidē, sākot no lielveikaliem un beidzot ar konferenču zālēm.

LAA sērijas bezrāmja 130 collu Meeting Room LED ekrāns ar 1,5 mm pikseļsoli radīts vidēja un liela izmēra konferenču telpām. Iestrādātā audio sistēma ļauj lietotājiem komunicēt un koplietot attēlus bez ārējo skaļruņu nepieciešamības.

LG Color Transparent LED Film ir lielizmēra risinājums, ko iespējams pielietot jebkura izmēra stikla virsmai, lai to maģiski pārvērstu par reālu digitālu izkārtni. Ar maksimālo caurspīdīgumu 73% apmērā stikls saglabā savas oriģinālās īpašības, bet pats pārklājums nav pamanāms, kad netiek lietots. Pārklājums ir pašlīmējošs un to iespējams viegli noņemt bez lipīgām nogulsnēm. Šis unikālais risinājums, kas nodrošina plašu krāsu klāstu 24 mm intensitātē, vienlaikus saglabājot augstu caurspīdīgumu, ir piemērots, lai demonstrētu jebko, sākot no zīmola logo un beidzot ar bagātīgu krāsu video.

Izstādē ISE 2019 LG arī prezentēs revolucionāru 0,44 mm Even Bezel Video Wall, kas attēlo reālistiskus un dinamiskus attēlus ar pastāvīgu krāsu vienveidību augstākiem un plašākiem skatīšanās leņķiem bez kropļošanās. Un LG patentētā webOS 3.0 operētājsistēma krietni atvieglo iespējas uzturēt un radīt saturu. Šis displeja risinājums ir optimizēts kontroles telpām un tādām vietām kā iepirkumu centri un lekciju zāles, kur nepieciešami daudzekrānu uzstādījumi.

LG jaunā 86 collu 4K Interactive Digital Board aprīkota ar aktīvu pildspalvu un IPS In-cell Touch tehnoloģiju – tai ir elegants 29 mm korpusa dizains, kas izmanto novatorisku tiešās salīmēšanas procesu, lai likvidētu spraugu starp LCD paneli un aizsargstiklu. Šī kombinācija nodrošina ātrāku reakcijas laiku reālistiskai rakstīšanas pieredzei, kas ir ideāli piemērota augstskolu lekcijām un korporatīvajām konferenču zālēm.

Tāpat izstādē ISE tiks izstādīti LG IP klases ārtelpu izkārtņu produkti. Modelis 55XE4F ir ūdensizturīgs un pasargāts no putekļiem, tam vienlaikus esot par aptuveni 64% vieglākam un 37% plānākam salīdzinājumā ar iepriekšējo 55 collu modeli. Tas nodrošina iespēju šo displeju uzstādīt gandrīz jebkur, tostarp uz sienas, griestiem vai izvietot stāvus. Turklāt priekšējam stiklam ir neplīstošs pārklājums, kas novērš nopietnus bojājumus pat brīžos, kad displejs tiek pakļauts spēcīgam triecienam.

"Nākamās paaudzes izkārtņu tehnoloģijas, kuras mēs prezentējam šā gada ISE, nešaubīgi ir vienas no progresīvākajām inovācijām, kādas šobrīd pieejamas nozarē," norāda LG Electronics Business Solutions Company struktūrvienības Information Display vadītājs Lī Čunhvans. "LG OLED un LED izkārtņu produktos izmantotās unikālās tehnoloģijas ļauj mums sniegt pirmšķirīgus risinājumus klientiem dažādās nozarēs."

LG vadošie biznesa risinājumi tiks izstādīti konferenču centra RAI Amsterdam 12. hallē no 5. līdz 8. februārim.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 3

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti