Visi «Renault» modeļi - 3D dimensijā 4

 
8.jūlijs 2008 9:04

Ar mērķi kļūt tuvākiem potenciālajiem klientiem Renault ievērojami pilnveidojis mājas lapu www.renault.fr – tagad tajā visi Renault modeļi apskatāmi 3D dimensijā.

Šo projektu Renault nodēvējis par „Renault Universe”, un tas izveidots arī atsevišķs interneta portāls www.univers.renault.fr

Statistikas dati liecina, ka aptuveni 80% potenciālo klientu pirms došanās pie dīlera veic izpēti internetā. Iespēja turpmāk visus Renault modeļus aplūkot telpiskajā 3D dimensijā sniegs klientiem pilnvērtīgāku priekšstatu par iekārojamo auto.



Renault Universe – pirmais 3D auto portāls

„Renault Universe” portāls, kas oficiāli tika atklāts jūnija vidū, ir pirmais Renault 3D auto modeļu portāls. Šo portālu veidot vairākas kategorijas - „izstāžu istaba” ar specifisku dizainu un skaņas efektiem katram modelim, finanšu sadaļa, speciālo notikumu sadaļa, Renault lietotie auto un dīleri tīkls.

Portāls piedāvā ne tikai aplūkot auto no ārpuses, bet arī noskatīties demo versiju par auto funkcijām, bagāžas un sīklietu nodalījumiem utt. Šajā portālā apmeklētājiem būs iespēja noskatīties arī videoklipus, tai skaitā, jaunākās Renault reklāmas. Tuvākajā laikā „Renault Universe” plānots papildināt ar jaunām sadaļām, piemēram, sadaļa, kas veltīta vides jautājumiem.

Jāatzīmē, ka Renault modeļus 3D dimensijā turpmāk varēs skatīt arī oficiālajā Renault mājas lapā www.renault.fr, kuru ik gadus apmeklē aptuveni 12 miljoni interneta lietotāju.
 
Visi komentāri
 
259153. viesis 8.jūlijs 2008 11:16
0 0 Atbildēt

3D dimensija :D

Kaa buutu ar "Renault lapaa redzami modelju trīsdimensiju attēli"?

259173. viesis 8.jūlijs 2008 15:10
0 0 Atbildēt

3D dimensija ir tas pats kas 3kg kilogrami? :D iAuto rulz! :D

259179. viesis 8.jūlijs 2008 16:10
0 0 Atbildēt

Šoreiz gan tā nav redaktora vaina, bet gan tā, kurš šo preses relīzi ir sarakstījis (Apollo tāds pats nosaukums rakstam) :)

Peace

259289. viesis 9.jūlijs 2008 15:42
0 0 Atbildēt

259179. viesis, priekš tam jau redaktors domāts, lai pirms publicēšanas tekstu pārbaudītu un vajadzības gadījumā izlabotu :) Tātad šeit vai nu nav redaktora, vai arī redaktors nav gudrāks par tā teksta autoru :) Abi gadījumi vienlīdz bēdīgi :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti