AUDI AG labākais pirmais pusgads uzņēmuma vēsturē 2

 
11.jūlijs 2008 8:23

Laikā no janvāra līdz jūnijam AUDI AG klientiem visā pasaulē ir piegādājis vairāk nekā 516 000 jaunus Audi automobiļus (2007. gadā: 508 842). Tas ir 1,4 procentu pieaugums, salīdzinājumā ar 2007. gada pirmajiem sešiem mēnešiem.

Gada otrajā pusē tiek plānots uzsākt vairāku jaunu un atjauninātu nozīmīgu modeļu pārdošanu, kas premium klases automobiļu ražotājam ļauj prognozēt ievērojamu tirdzniecības apjoma pieaugumu arī gada otrajā pusē.


 
„2008. gadā mēs sasniegsim tirdzniecības rekordu – pirmo reizi mūsu vēsturē klientiem gada laikā tiks piegādāti vairāk nekā miljons automobiļu,” apgalvo Audi priekšsēdētājs Ruperts Štādlers (Rupert Stadler). „Gada pirmā puse iezīmēja nozīmīgas izmaiņas modeļu klāstā, un mēs jau esam par diviem procentiem pārsnieguši plānoto rezultātu."
 
Ingolštates uzņēmuma pārdošanas rādītājus sekmēja jaunu modeļu paaudžu un modeļu uzlabojumu ieviešana. Maijā Eiropā tirdzniecībā nonāca jaunās paaudzes Audi A4 Avant, jaunā Audi A4 limuzīna tirdzniecība tika uzsākta jau pagājušā gada nogalē. Nozīmīgi uzlabojumi ir paredzēti gan Audi A3, gan Audi A6.
 
Vēl šajā gadā, līdztekus Audi A6 modeļa uzlabojumiem, tirdzniecībā nonāks jaunais automobilis Audi Q5. Līdz 2015. gadam AUDI AG vēlas paplašināt modeļu klāstu no pašreizējiem 26 modeļiem līdz 40. 
 
„Jūlijā mūsu dīleri saņems pirmos atjauninātos Audi A3 automobiļus,
ar nepacietību gaidām Audi Q5. Noturīgie Audi AG panākumi ir arī jebkura Audi partnera un klienta panākumi. Mūsu klientiem ir dota uzticamības un jaunu iespēju garantija,” saka Espens Egelunds (Espen Egelund), Moller Auto Baltic (MAB), Audi importētāja Latvijā un Lietuvā, ģenerāldirektors.

„Šobrīd gan Latvijas, gan Lietuvas tirgū var novērot frustrācijas tendences. Taču mūsu zīmols ir spēcīgs, un mēs esam pārliecināti par sevi un produktu, ko piedāvājam. Mums ir svarīgi saglabāt savu reputāciju un turpināt vairot zīmola prestižu. Mūsu pieeja ir atbildība ilgtermiņā, kas dod segumu mūsu klientu lojalitātei. Un, protams, atbilstoši premium klases prasībām, iepazīstināt potenciālos klientus ar mūsu fantastiskajiem produktiem,” komentē Espens. „Tirgus šobrīd ir ļoti neparedzams, bet kādā brīdī tas mainīsies. Mēs un mūsu Norvēģijas investori redzam lielu Latvijas un Lietuvas potenciālu nākotnē. Un mēs apzināmies, ka šodienas darbības ietekmēs mūsu nākotnes sniegumu. Tad, kopā ar novatorisko ražotāju, kas mums piedāvā lieliskus automobiļus, mēs būsim pilnībā sagatavojušies. Runājot par šo gadu, mūsu mērķis ir veikt jauno automobiļu piegādes tādā pašā apjomā kā pagājušajā gadā.”
 
Visi komentāri
 
259392. viesis 11.jūlijs 2008 8:30
0 0 Atbildēt

"jaunā Audi A4 limuzīna tirdzniecība", kas tad skaitās A6 un A8, ja A4 ir limuzīns?

259489. viesis 13.jūlijs 2008 19:00
0 0 Atbildēt

Limuzīns ir auto virsbūves forma, mēdz būt arī Jāņu nakts krāsā. :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti