Brīvības ielā atkal būs satiksmes ierobežojumi 4

 
14.jūlijs 2008 10:49

Brīvības ielā otrdien, 15.jūlijā, atsāksies simtgadīgā ūdensvada rekonstrukcijas darbi. Vienlaikus ūdensvada un kanalizācijas tīkla paplašināšanas darbus sāks arī Šampēterī.

Brīvības ielas posmā starp Lizuma un Ropažu ielām naktī no 14.jūlija uz 15.jūliju tiks uzlikti satiksmes ierobežojumi, bet no plkst.8 rītā sāksies rakšanas darbi pie tehnoloģiskās šahtas izbūves.

Autobraucējiem jāņem vērā, ka šajā Brīvības ielas posmā satiksme visā rekonstrukcijas darbu laikā tiks organizēta tikai divās joslās - pa vienai braukšanas joslai katrā virzienā. SIA "Rīgas ūdens" aicina rakšanas darbiem pakļautos ielu posmus apbraukt pa Biķernieku ielu.

Veicamo darbu nepieciešamību un neatliekamību nosaka šajā posmā esošā simtgadīgā ūdensvada kritiskais stāvoklis, kas tuvākajā nākotnē pilsētu var pakļaut nopietnām ūdens avāriju briesmām ar ilgstošiem ūdensapgādes pārtraukumiem. Ūdensvada rekonstrukcija garantēs turpmāk drošu ūdens piegādi Rīgas pilsētai no ūdens ņemšanas vietas "Baltezers" ilgā periodā.

Veicamie darbi minētajos objektos ir ar augstu sarežģītības pakāpi, tādēļ "Rīgas ūdens" un apakšuzņēmējs SIA "Abagars" piesaistījis labākos inženierus un remontbrigādes. Lai rekonstrukcijas darbi noritētu maksimāli ātri, remontbrigādes strādās divās maiņās.

Vienlaikus, no 14.jūlija, Šampētera rajonā sāksies centralizētā ūdensvada un kanalizācijas tīkla paplašināšanas darbi. Šajā periodā, saistībā ar veicamajiem darbiem, tiks slēgta autotransporta satiksme Ventas un Plēnes ielās, kas turpināsies līdz 8.augustam. Savukārt no 21.jūlija līdz 29.jūlijam tiks slēgta satiksme Grenču ielā, posmā no "Statoil" degvielas uzpildes stacijas līdz Zolitūdes ielai. Šajos slēgtajos ielu posmos būs nodrošināta operatīvā transporta kustība, kā arī iedzīvotāju piekļūšana mājām.

Šie darbi tiek veikti projekta "Ūdensapgādes un kanalizācijas tīkla paplašināšana Šampētera rajonā" ietvaros, kura mērķis ir novērst vides piesārņojumu Šampēterī, kā arī augsto gruntsūdeņu līmeni, kas appludina ēku pagrabus un citas zemākās vietas šajā rajonā.

Rekonstrukcijas un būvniecības darbi tiek veikti projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Rīga, 3.kārta" laikā. Projekta finansēšanu 85% apmērā veic Eiropas Savienības Kohēzijas fonds, savukārt atlikušos 15% līdzfinansē Rīgas dome un uzņēmums SIA "Rīgas ūdens".
 
Visi komentāri
 
259505. viesis 14.jūlijs 2008 11:26
0 0 Atbildēt

a man ta kas? es ar moci! :D

259548. viesis 14.jūlijs 2008 19:31
0 0 Atbildēt

Blad, kad šitie mērgļi no Rīgas Domes, Rīgas Ūdens un citiem racēju kantoriem sapratīs, ka nekur pasaulē sen vairs zem ielām nekādus ēdensvadus un kabeļus nerok!!! No pašas Juglas līdz pat dzelzceļam visas Brīvības štrāses garumā ir platas zaļās joslas, zem kurām tas ūdensvads nevienam netraucētu! Bet nē- uzrok atkal pirms pāris gadiem noasfaltēto ielu! Atvainojiet, bet man ir piegriezies tas bardaks ar neskaitāmo rakšanu Rīgas ielās, ierēdņu vienaldzība un projektētāju analfabētisms! Cik ilgi vēl atļausim sev likt klučus uz galvas???????????????????????? :(

259550. viesis 14.jūlijs 2008 19:46
0 0 Atbildēt

259548. viesis 14.07.2008 19:31

"... Cik ilgi vēl atļausim sev likt klučus uz galvas???????????????????????? : (... "

a tu kaut par vienu referendumu biji parakstiities ? :D

a veeleeshanaas konstanti nebalsoji par oranzho mafiju ? :D

a ievērot likumus, MK Noteikumus un kaut vai elementaarus CSN tev patīk un neliekas smiekliigi ??? :D

nu tad luuk, godiigas atbildes uz shiem 3 primitiiviem jautaajumiem paraada - kaadi mees esam, kaapeec dziivojam taados suudos un kas ir vidusmeera latvietis :D un tas viss bez perekrutajaam SKDS aptaujaam un peetiijumiem :D :D :D

259596. viesis 15.jūlijs 2008 11:51
0 0 Atbildēt

sākot no otrdienas, sākot no otrdienas...pirmdien jau pa pilnam bija salikti ierobežojumi, IBIO...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti