Adam Auto mazgās visus Liepājas Chevrolet bez maksas! 1

 
29.jūlijs 2008 11:15

Tuvojas Chevrolet mēneša beigas Liepājā, un šonedēļ „Adam Auto” Liepājas filiālē visi interesenti var apskatīt un iepazīt auto, kurš radīts ņemot vērā mūsdienu pilsētvides prasības – Chevrolet AVEO.

Turklāt, šajā nedēļā bez AVEO, Liepājā ieradīsies arī neparasti stilīgais  Chevrolet HHR.  Un vēl, Chevrolet  mēneša noslēgumā, „Adam Auto” Liepājas filiālē VISI Chevrolet automobiļi tiks mazgāti  bezmaksas.

AVEO – ideāls pilsētas videi

Pašlaik ekonomiskie apstākļi valstī liek iedzīvotājiem taupīt uz visdažādākajām lietām – pārtiku, apģērbu, izklaidēm, degvielu un tamlīdzīgi. Tāda situācija nav tikai mūsu valstī, bet visā pasaulē. Neskatoties uz inflācijas pieaugumu, dzīves dinamika turpina attīstīties. Līdz ar to, Chevrolet ražotāji, pielāgojoties mūsdienu dizaina un tehnikas attīstības prasībām, kā arī domājot par patērētāju līdzekļu ekonomiju un vides piesārņojuma samazināšanu, ir radījuši jauno Chevrolet AVEO.



AVEO jaunā versija pirmoreiz tika eksponēta Frankfurtes auto izstādē 2007. gada septembrī. Tajā īstenota iecere uzlabot ārējo izskatu un salonu, kā arī paaugstināt tehniskos rādītājus. Ar AVEO vārdu visā Eiropā tiek pārdoti gan sedani, gan arī jaunie hečbeki.

Sīkāku informāciju, kā arī iespēju veikt testa braucienus ar jauno Chevrolet Aveo un Chevrolet HHR iespējams veikt „Adam Auto” Liepājas filiālē, kur  paralēli apskatāmi arī Liepājas Mākslas skolas audzēkņu izstādes darbi.

Bezmaksas auto mazgāšana

Chevrolet mēneša noslēgumā, „Adam Auto” Liepājas fililāle piedāvā bezmaksas auto mazgāšanu jebkura gada izlaiduma un modeļa Chevrolet automašīnai. „Tīra un sakopta automašīna, tāpat kā sakopta apkārtējā vide, rada pozitīvas emocijas. Tāpēc, noslēdzot Chevrolet mēnesi Liepājā, mēs vēlamies dāvāt liepājniekiem prieku un pozitīvismu”, stāsta „Adam Auto” Liepājas filiāles vadītāja Signe Frickausa.

Bezmaksas auto mazgāšana notiks 30. un 31.jūlijā no pulksten 9 līdz 18, Brīvības ielā 146b. (pierakstīšanās no 28.jūlija pa tālruni: 6 34 83930).
 
Visi komentāri
 
260404. viesis 30.jūlijs 2008 8:43
0 0 Atbildēt

visus trīs?

vairāk jau diezvai viņi paspēs ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti