Jaunais Aveo jau ir pieejams Adam Auto salonos 5

 
30.jūlijs 2008 10:43

Adam Auto salonos Rīgā, Liepājā un Ventspilī ir pieejams uzlabotais Chevrolet Aveo, kas, kļūstot aizvien pārliecinošāks, joprojām ir teicama izvēle cilvēkiem, kam rūp saprātīga naudas tērēšana.

Jaunā Aveo dizains ir pārliecinošs no jebkura skatu punkta. Skaidrās līnijas, kas kombinētas ar vairākiem uzkrītošiem elementiem, piešķir Aveo mūsdienīgi sportisku raksturu. Izliektie priekšējie konusveida lukturi akcentē automašīnas aerodinamisko virsbūvi. Platais priekšējais režģis piešķir Aveo izskatam pārliecību un spēku. Dinamiskie dubulto staru vieglmetāla diski akcentē automašīnas sānu profilu.


 
Uzlabotais interjers salonā rada papildus telpu un komfortu, bet lai nodrošinātu papildu pārskatāmību, Aveo ir paaugstināta vadītāja sēdēšanas pozīcija, tādējādi padarot braucienu drošāku un ērtāku.
 
Jaunajā Aveo ir uzlabota arī drošības sistēma un jau standartā automašīna ir aprīkota ar modernām pasīvām un aktīvām drošības tehnoloģijām: ABS bremžu pretbloķēšanas sistēmu, vairākiem drošības spilveniem, drošības jostu spriegotājiem, ISOFIX – bērnu sēdeklīša nostiprināšanai, uzlabots drošības karkass un īpaši izstrādātas sadursmju zonas ar triecienu absorbējošiem bamperiem.
 
Pircējiem ir iespēja izvēlēties 3 vai 5 durvju automašīnu ar vienu no diviem benzīna dzinējiem: jauno 1,2 litru motoru ar maksimālo jaudu 84 ZS, un uzlabotu līdzšinējo 1,4 litru dzinēju, kurš tagad pieejams ar maksimālo jaudu 100 ZS. Aveo 1.4 litru motors ir pieejams arī ar automātisko pārnesumkārbu. Abi dzinēji ir kļuvuši vēl ekonomiskāki, vidējais degvielas patēriņš ir 5.5 – 6.4 litri uz 100 kilometriem, atkarībā no motora tilpuma, jaudas un braukšanas apstākļiem.
 
"Aveo ir saprātīga izvēle cilvēkiem ar vidējiem ienākumiem, kam svarīgāk par pārmērīgu zīmēšanos ir tērēt tik daudz, cik daudz to ļauj ienākumi, nevis ambīcijas" – stāsta "Adam Auto" jauno automašīnu tirdzniecības vadītājs Zigurds Liepa, piebilstot, ka - "Jaunā Chevrolet Aveo ir ērta, viegli saprotama automašīna. Tā nav pārblīvēta ar dažādām sarežģītām ekstrām, taču tai ir tieši tik, cik nepieciešams mūsdienīgai automašīnai un brauciena baudīšanai".

SIA Adam Auto ir Opel, Chevrolet un SsangYong oficiālais dīleris Latvijā ar 10 gadu pieredzi un autosaloniem Rīgā, Liepājā un Ventspilī.
 
Visi komentāri
 
260416. viesis 30.jūlijs 2008 13:10
0 0 Atbildēt

copy paste no Adam auto lapas. Cenas nav.... bet paskatoties iepriekšējo Aveo, cipari no 8850 līdz 14850 eirām. Diez vai NEW Aveo būs lētāks, nu vismaz mani 15 kilo eiriņu nepārliecina par saprātīgu tērēšanu .........

Redaktors 30.jūlijs 2008 13:13
0 0 Atbildēt

Tas ir nevis "copy paste" no Adam Auto, bet gan viņu oficiāla preses relīze. Nevajag [sintrim] te tēlot gudru izmeklētāju...

260419. viesis 30.jūlijs 2008 14:10
0 0 Atbildēt

Red,ir tak ok! Neesmu datorspecs :) par copy paste vai offic.text neko ,bet vairāk kā 10 000 Ls par šito????

260426. viesis 30.jūlijs 2008 17:31
0 0 Atbildēt

2 Sintris

Datorspeci jau nezin par preses relīzēm, mārketinga speci tie gan :D

260464. viesis 1.augusts 2008 12:04
0 0 Atbildēt

incanti cik ilgam laikam jāpaiet lai opelisti ietu hondistu pēdās? ;)

:D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti