Atvērs jaunuzbūvēto tuneli Brīvības gatves un Juglas ielas krustojumā 5

 
5.augusts 2008 9:35

Tuvojoties noslēgumam rekonstrukcijas darbiem laikā Rīgā, Brīvības gatves un Juglas ielas krustojumā no 7. augusta būs izmaiņas satiksmes organizācijā minētajā satiksmes mezglā.

Ceļu būves kompānija A.C.B., kas veic Brīvības gatves un Juglas ielas krustojuma rekonstrukciju, informē, ka 7. augustā tiks veiktas izmaiņas satiksmes organizācijā uz Brīvības gatves. Virzienā uz Rīgas centru vairs nebūs atļauts kreisais pagrieziens no Brīvības gatves uz Silciema ielu. Savukārt kreisais pagrieziens šajā satiksmes mezglā tiks nodrošināts, atverot satiksmei jaunuzbūvēto rampu no Brīvības ielas un jaunuzbūvēto Juglas ielu caur tuneli zem Brīvības gatves.

A.C.B. brīdina, ka līdz rekonstrukcijas darbu pabeigšanai iespējamas arī citas izmaiņas satiksmes organizācijā posmā no Silciema ielas un Brīvības gatves krustojuma līdz kanāla tiltam Brīvības gatvē.

Rekonstrukciju Brīvības gatves un Juglas ielas krustojumam paredzēts pabeigt 2008. gada rudenī. Būvdarbus veic ceļu būves kompānija A.C.B.. Būvdarbu laikā tiks izbūvēts satiksmes tunelis zem Brīvības gatves, paaugstināts Brīvības ielas līmenis, izbūvēts Juglas ielas pilnīgi jauns pagarinājums no Pāles ielas līdz Brīvības gatvei, kā arī ierīkotas jaunas nobrauktuves un uzbrauktuves Brīvības gatvei. Protams, būs arī vairāki gājēju tuneļi brauktuvju šķērsošanai.

Jaunizveidotais satiksmes mezgls Brīvības gatvē no Silciema ielas līdz kanālam Brīvības gatvē ievērojami atvieglos automašīnu kustību augstās satiksmes intensitātes apstākļos, turklāt šis būs viens no patiesi mūsdienīgākajiem satiksmes mezgliem Rīgā. Būvnieki brīdina, ka braukšanas joslu izkārtojums būvniecības laikā var mainīties atbilstīgi veicamo darbu profilam, tāpēc būvnieki aicina visus autovadītājus būt maksimāli uzmanīgiem un sekot gan izvietotajām ceļazīmēm, gan ielu horizontālajam marķējumam.
 
Visi komentāri
 
260508. viesis 5.augusts 2008 11:17
0 0 Atbildēt

Lūdzu plānus - shēmas studijā!

260514. viesis 5.augusts 2008 13:33
0 0 Atbildēt
260526. viesis 5.augusts 2008 21:31
0 0 Atbildēt

kino jau smuks, tikai zilie un sarkanie autosi vairāk kā citu krāsu. Kāpēc? Un viens gļuks ar mērogu, tur uz beigām.

Viss tā arī notiksies, kā tur rādīja?

tb, sviestca shēmā...

260531. viesis 5.augusts 2008 23:51
0 0 Atbildēt

To, ka jauanajam supermezglam ar divieem jauniem luksoforiem ir tuva nullei jau varēja novērot pagājušo sestdien. :(

260532. viesis 6.augusts 2008 1:07
0 0 Atbildēt

Manuprāt vienīgais ko tas jaunais veadukts dos,ka tiem,kuri iebraucot Rīgā grib raut pa kreisi uz juglas ielu,nebūs jādrūzmējas pie luksofora,nu arī taisni brauktgribētāju satiksmi tas padarīs drusku raitāku. Bet korķi pie intensīvas satiksmes būs tik un tā. A tas gājēju tunelis,nu izsmiekls,viens zem nobrauktuves uz juglas centru,otrs jau pie pašām slūžām,no juglas jau gabalā. Ko tie dos? Iespēju raiti aiziet uz brīvdabas muzeju,nu kad būs gadatirgus. Tas ir vienkārši psec kā tur ir saplānots. Intresanti ko tie arhitekti pīpē? Gājēju tuneli vajadzēja starp tramvaja galiņu un juglas centru un tad tos divus pirmos luksoforus varētu mierīgi nahrenizēt . Un tad varbūt,vismaz līdz nodegušā superneto krustam,autostraume plūstu bez sastrēguma.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti