Darbu uzsāk «Bensons Auto» serviss Berģos 6

 
8.augusts 2008 10:55

Sākot ar 8.augustu, darbu uzsāk jauns „Bensons Auto” serviss Berģos. Jaunajā servisā tiks piedāvāts veikt automašīnu regulārās apkopes un pēcgarantijas remontdarbus līdzvērtīgā kvalitātē kā „Bensons Auto” Ulmaņa gatves servisā.

Tādējādi mūsu klientiem, kas dzīvo Daugavas labajā krastā, tiks piedāvāti līdzšinējie pakalpojumi tuvāk viņu dzīvesvietai. Līdzās tam Berģos jau vairāk kā mēnesi darbojas arī mazlietotu automobiļu tirdzniecības salons.

Berģu jaunais serviss aprīkots ar jaunākajām servisa iekārtām un tehnoloģijām, tajā strādā kvalificēti un pieredzējuši servisa speciālisti, kas var nodrošināt augsto apkalpošanas kvalitāti, pie kādas ir raduši „Bensons Auto” klienti.

Strādājot neatkarīgā servisa statusā, „Bensons Auto” ir radis iespēju sadarboties ar plašāku rezerves daļu piegādātāju loku, kas ļauj klientiem samazināt servisa remontu izmaksas. Automašīnām, kurām ir beidzies garantijas periods, tiks piedāvātas arī lētākas alternatīvas oriģinālajām rezerves daļām.

Pieteikties uz servisu Berģos vai Ulmaņa gatvē var pa tālruni 67 808 333.

„Bensons Auto” salonā Ulmaņa gatvē 86 darbu turpina mazlietotu automašīnu tirdzniecību. Turpat pieejama arī  „Honda” spēka produktu un „Honda Marine” produkcija un apkope.

Darbu nav pārtraucis arī virsbūvju remonta un krāsošanas iecirknis, kas apkalpo satiksmes negadījumos cietušās „Honda” automašīnas.

Jaunā salona un servisa atrašanās vieta – Siguldas šoseja 3e, aiz „Statoil” degvielas uzpildes stacijas.
Darba laiks:
Pirmd.- piektd. 8.30 – 19.30
Sestd. 9.00 – 17.00
 
Visi komentāri
 
260621. viesis 8.augusts 2008 15:37
0 0 Atbildēt

Nu , tas ir tāpēc , ka M.Bensona firma sāka bankrotēt , bija baigie parādi HONDAS rūpnīcām ( jauno mašīnu pasūtijomos ! ) , vot beidza ar jaunajām tirgot !

260624. viesis 8.augusts 2008 16:08
0 0 Atbildēt

Arī garantijas laikā drīkst uztādīt ne orģinālas detaļas .Un saglabājas garantija.Un apkopes var veikt jebkurā neatkarīgajā servisā.

Kārtējā klientu maldināšana.Kad tas beigsies????????

Palasat ES regulas www.lardia.lv/main/head/freimi.html

260625. viesis 8.augusts 2008 17:12
0 0 Atbildēt

Palasi, palasi. Vajag mazāk lasīt, bet vairāk ar galvu domāt. Kad iestāsies kāds nopietnāks "garantijas" gadījums, tad arī dīleris Tevi uz Tavu neorģinālo detaļu licēju kantori aizsūtīs, lai tie arī plēšas par garantijām ar ražotājrūpnīcu. :)

A savādāk- paši taisa, paši arī atbild.

260629. viesis 8.augusts 2008 22:09
0 0 Atbildēt

jā tā tam ES valstīs būtu jābūt, ka var remontēties kur pats izvēlies, tikai praksē tas nedarbojas un diez vai kāds gribēs uz savas (vai auto) ādas izbaudīt kā dīleris viņu pasūta

260635. viesis 9.augusts 2008 23:09
0 0 Atbildēt

Vai tad Honda nepārtrauca sadarbību ar Bensonu?

260709. viesis 13.augusts 2008 10:47
0 0 Atbildēt

tunos [?] 08.08.2008 22:09

neaizmirsti ka tam "kur patik" ir jabut SERTIFICETAM kur patik....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti