Sākt kandidātu atlasi pirmajam VPP projektam ceļu nozarē 3

 
13.augusts 2008 11:12

Šā gada 11. augustā Satiksmes ministrijā notika Latvijas ceļu nozarē pirmā valsts un privātās partnerības (VPP) projekta „Autoceļa E77/A2 posms Rīgas apvedceļš – Sēnīte” iepirkuma pirmās kārtas jeb kandidātu atlases dokumentu atvēršana.

Pieteikumus dalībai konkursā iesnieguši pieci kandidāti jeb piegādātāju apvienības:

1) SA „Mota-Engil SGPS”, SA „Mota-Engil Engenharia E Connstruçâo”, AS „Aureus kapitāls”;

2) AS „Kauno Tiltai”, SAS „Kelprojektas”, AS „Panevežio keliai”, AS „Tiltra Przedsiebiorstwo Drogowo – Mostowe „Bialystok””, AS „Przedsiebiorstwo Eksploatacji Ulic i Mostow sp z.o.o.”;

3) „Hochtief PPP Solutions GmbH”, A/S „A.C.B.”, CBF „Binders”;

4) „Gefip holding S.A.”, „Impresa S.p.A.” „Infrastrutture Lavori Italia S.p.A.”, „Silec S.p.A.”

5) „Strabag SE”, „Strabag AG”, SIA „Šlokenbeka”, „John Laing Investments Limited”, „Lemminkäinen infra OY”, SIA „Lemminkäinen LATVIJA”.

Izvēlētā iepirkuma procedūra ir slēgts konkurss, kas saskaņā ar Publisko iepirkumu likumu notiek divās kārtās. Pirmā kārta ir kandidātu atlase, bet otrā – atlasīto – kandidātu tehnisko un finanšu piedāvājumu iesniegšana, vērtēšana, lēmuma pieņemšana, slēgta konkursa rezultātu paziņošana un iepirkuma līguma slēgšana.

Iepirkuma komisija atlasīs konkursa prasībām atbilstošus kandidātus no tiem, kuri ir iesnieguši savus pieteikumus uz tā pirmo kārtu, un uzaicinās piedalīties otrajā kārtā. Līguma noslēgšana ar uzvarētāju plānota 2009. gada 1. pusē.

Konkursa mērķis ir realizēt ātrgaitas autoceļa būvniecības un uzturēšanas projektu valsts galvenā autoceļa E77/A2 Rīga – Sigulda – Igaunijas robeža (Veclaicene) posmā Rīgas apvedceļš – Sēnīte, pielietojot valsts un privātās partnerības modeli. Tas, viena līguma ietvaros, nodrošinās autoceļa projektēšanu, būvniecību, finansēšanu un uzturēšanu.

Līgumā tiks paredzēti arī konkrēti ceļa posma rekonstrukcijas darbi. Saskaņā ar līgumu tie būs jāpabeidz ne vēlāk kā četru gadu laikā pēc projektēšanas, būvniecības un uzturēšanas līguma parakstīšanas.
 
Visi komentāri
 
260714. viesis 13.augusts 2008 14:52
0 0 Atbildēt

Nav neviena komenta par tēmu ATKAL ŠLESERS??? Kas notiek?

260724. viesis 13.augusts 2008 18:53
0 0 Atbildēt

Nevienam tak to ceļu nevajag - idiņi.

260735. viesis 14.augusts 2008 10:16
0 0 Atbildēt

vai tad sen jau nav skaidrs kas tos $$$$us apgūs :? :D:D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 7

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 5

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 2

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti