«TC Motors» atver jaunu servisa centru Imantā 3

 
1.septembris 2008 13:00

Šī gada 1. septembrī durvis ver jaunais SIA TC Motors servisa centrs Rīgā, Imantā, Kurzemes prospektā 3.

Esošajā ekonomiskajā situācijā daudzi cilvēki izvēlas neiegādāties jaunu automašīnu, bet turpināt rūpēties par esošo auto arī pēc garantijas perioda beigām. Atbildot uz klientu vēlmēm Chrysler, Jeep un Dodge pārstāvis Latvijā SIA TC Motors šī gada 1. septembrī Rīgā, Kurzemes prospektā 3 atver jaunu servisa centru, kas manāmi samazinās rindas uz servisa pakalpojumiem. Kurzemes prospektā 3 liels uzsvars tiks likts uz automobiļu pēcgarantijas apkalpošanu, un piedāvājumā būs plašs gan oriģinālo, gan neoriģinālo rezerves daļu klāsts. Arī atrašanās vieta – Pārdaugava, daudziem klientiem ļaus ieekonomēt laiku, jo servisa apmeklēšanai nebūs jāšķērso Daugava.



No kopējās ēkas platības 1000 m² tiks atvēlēti tieši servisam, kur atradīsies 10 pacēlāji un šobrīd Latvijā vismodernākā automašīnu pārbaudes līnija, kas veiks arī tādas pašas funkcijas kā CSDD tehniskās apskates līnija. Savukārt 600m² platībā, trijos stāvos, būs izvietota rezerves daļu noliktava, kur pieejamo rezerves daļu sortiments būs vairāk kā divas reizes lielāks nekā līdz šim.

“Jaunais servisa centrs ir liels solis pretim klientiem. Pirmkārt, klientus spēsim apkalpot daudz ātrāk un bez lielām rindām, otrkārt, ar jauno cenu politiku mēs kļūsim pieejamāki cilvēkiem, kuru automašīnas ir vecākas par diviem gadiem. Plašais rezerves daļu klāsts, demokrātiskās cenas un ātrā apkalpošana patīkami pārsteigs mūsu klientus,” saka SIA TC Motors pēcpārdošanas daļas vadītājs Aleksandrs Kolosovs

Atzīmējot jaunā servisa atklāšanu, SIA TC Motors visiem, kuri septembra mēnesī apmeklēs jauno servisa centru, piešķirs 30 % atlaidi servisa darbiem un rezerves daļām.
 
Visi komentāri
 
261194. viesis 1.septembris 2008 14:39
0 0 Atbildēt

Lai veicas, izskatās, ka iegūldīta paliela nauda. Tagad atliek to visu rentabli 'vadīt, kā arī spēcīgi uzlabot kvalitāti.

261202. viesis 1.septembris 2008 16:50
0 0 Atbildēt

ieguldīts pus citrons

262174. viesis 30.septembris 2008 23:47
0 0 Atbildēt

sodien biju ar savu vectetinu voyager iebraucis - super ! sanaca labaak nekaa pie kreisajiem servisiem, sataisija visu uz apskati, cenas pat zemaakas.

Viniem labais kratiitaajs - taads pats kaa CSDD.

Lai veicas !!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti