«Renault» turpina sadarbību ar «Motrio» 1

 
12.septembris 2008 11:34

Auto rezerves daļu uzņēmums „Motrio” šogad svin desmito pastāvēšanas gadadienu un kā vienu no savām ambīcijām izvirzījis rezerves daļu izgatavošanu vecāku gadu automobiļiem.

Pie Renault dīleriem jau šobrīd iespējams iegādāties Motrio rezerves daļas, kas paredzētas Renault modeļi, kuri vecāki par sešiem gadiem. Savus klientus Renault iepazīstina arī ar Motrio sagatavotajiem servisa un uzturēšanas komplektiem.

Motrio rezerves daļas – alternatīvs piedāvājums par pievilcīgām cenām
Motrio mērķauditorija ir vecāku gadu (vairāk kā seši) automašīnu īpašnieki, kuri vēlas iegādāties oriģinālu, jaunu rezerves daļu savam auto par demokrātisku cenu. Jānorāda, ka Motrio rezerves daļām gluži tāpat kā oriģinālajām Renault rezerves daļām tiek piešķirta viena gada garantija. Ar Motrio piedāvājumu tagad varēs iepazīties arī pie oficiālajiem Renault dīleriem.

Motrio izstrādājis vairākus piedāvājumus (gan rezerves daļas, gan darbs) eļļas nomaiņai, bremžu sistēmas pārbaudei un servisam, izplūdes gāzes sistēmas pārbaudei u.c. Motrio piedāvājumi jau septembrī būs pieejami Francijā, 2008.gada beigās – Vācijā, Nīderlandē, Beļģijā un Portugālē, un līdz 2008.gada beigām Motrio varētu aptvert visus Eiropas tirgus.

Motrio pastāvēšanas desmitā gadadiena

Šogad uzņēmums Motrio svin savu desmito pastāvēšanas gadadienu. Motrio ir specializējies trīs jomās: universālo produktu ražošana (akumulatora baterijas, motoreļļas, logu tīrītāju slotiņas u.c.), ikdienas auto apkopes produkti (bremžu diski un kluči, eļļas filtri u.c.) un tehniskie produkti (izplūdes gāzes sistēmas u.c.). Pērn uzņēmuma kopējais apgrozījums bija 73,4 miljoni eiro, un tas, salīdzinot ar 2006.gadu, ir par 19% vairāk. Šobrīd Motrio produkti tiek izplatīti 35 pasaules valstīs.

Pirms pieciem gadiem tika nodibināts arī Motrio remontstrādnieku tīkls, kas bija viens no pirmajiem multi zīmolu servisa tīkliem Eiropā. Savas pastāvēšanas laikā iniciatīva guvusi ievērojamu atsaucību – šobrīd tam ir vairāk kā 1350 biedru, no kuriem lielākā daļa Francijā, tomēr tas guvis atsaucību arī Polijā, Portugālē un Argentīnā.
 
Visi komentāri
 
261656. viesis 15.septembris 2008 16:06
0 0 Atbildēt

nu pļā, ierēcu

ja motrio amortizatori būs vēl lētāki par spāņu kyb, kas skaitās "oriģinālie", tad renault peļņa toč kāps :D:D:D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti