Jauno «Ford Ka» varēs izkrāsot pēc savas izvēles 4

 
3.oktobris 2008 13:44

Ford kompānija oficiāli ir prezentējusi pilsētas hečbeka Ka jauno paaudzi.



Jaunā automobiļa ražošana jau uzsākta Fiat rūpnīcā Polijā, turpat, kur tiek ražots modelis 500. Fiat 500 un Ford Ka ir uzbūvēti uz kopējās platformas, taču kardināli atšķiras viens no otra ne tikai ar virsbūves dizainu, bet arī ar salona apdari un šasijas iestatījumiem. Vismaz Ford pārstāvji apgalvo, ka viņu inženieri ir nobraukuši desmitiem tūkst. kilometru, lai atrastu optimālos amortizatoru un atsperu kalibrējumus, aizbraucot pat uz leģendāro Nürburgring.



Ford Ka ir paredzēti divi dzinēji pēc izvēles: vai nu 1,2 l benzīna dzinējs ar 69 Zs, vai arī 1,3 l turbodīzelis (75 Zs). Pārnesumkārba – tikai mehāniskā.  

Taču galvenā jaunā Ka īpatnība – tās ir visplašākās iespējas automobiļa personalizēšanai. Pirmkārt, hečbekam būs pieejamas vairākas bāzes komplektācijas, kā arī trīs īpašas versijas: Digital Art, Grand Prix un Tatoo.



Versija Ka Digital Art – tas ir automobilis ar „ielas” stila dizainu, ar melnu virsbūvi un spilgti zaļiem akcentiem (radiatora režģa apmale un atpakaļskata spoguļi). Šāda hečbeka salonā būs zaļi plastikāta elementi uz priekšējā paneļa un zaļi sēdekļi.



Ka Grand Prix ir izstrādāts sporta automobiļu cienītājiem. Tam ir sarkana virsbūve ar baltu radiatora režģa apmali un spoguļiem, baltas rūtaina karoga uzlīmes un sarkan-balts salons. Tehniskā ziņā šis automobilis ne ar ko neatšķirsies no sērijveida hečbeka.

Trešā versija – Ka Tatoo- tas ir kontrastains melnbalts virsbūves krāsojums ar lielu „tetovējumu” uz jumta un tādu pašu salona apdari.

Kopumā Ford Ka pircējiem būs pieeamas četras kontrasta krāsas radiatora režģa apmalēm un sānu spoguļiem, hromēti durvju rokturi, divi sēdekļu ādas apdares varianti, kā arī daži priekšējā paneļa krāsas varianti un 14”, 15”, vai 16” riepas. 

Pirmie automobiļi tirdzniecībā parādīsies 2008.gada beigās – 2009.gada sākumā.
 
Visi komentāri
 
262280. viesis 4.oktobris 2008 23:34
0 0 Atbildēt

raksta neatbilstiiba virsraxtam- aciimredzama...

262285. viesis 6.oktobris 2008 9:21
0 0 Atbildēt

A kas traucēja veco izkrāsot kā gribi? krāsas baloniņš ap 2Ls veikala...

262290. viesis 6.oktobris 2008 11:20
0 0 Atbildēt

Bet neizskatās, la balticmotors steigotos tagad pazemināt cenas vecajam Ka, laikam nav pilnas noliktavas ar šiem piegrūztas. :(

262316. viesis 6.oktobris 2008 18:08
0 0 Atbildēt

-:), īsts kroplītis. lai gan, pilsētniekam pilnīgi pietiekami.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti