Strokšs uz rallija «Sarma» startu stāsies ar pilnībā sagatavotu Mitsubishi Lancer Evolution X

 
12.februāris 2009 12:31

„RA Motosport” komandas ekipāžas Raimonds Strokšs/Anrijs Jesse un Ivo Priedītis/Mārtiņš Vitkovskis šajā nedēļas nogalē startēs autorallijā „Sarma 2009”, kurš risināsies Gulbenes apkārtnē un būs Latvijas autorallija čempionāta otrais posms.

Raimonds Strokšs/Anrijs Jesse jau otrās sacensības startēs ar jaunākās paaudzes Mitsubishi Lancer Evolution automašīnu – pirmo šādu rallija auto Baltijā. Tomēr starp rallijiem „Winter Rally”, kas risinājās pirms divām nedēļām, un „Sarma” mašīna ir kļuvusi daudz ātrāka. Tādēļ ekipāža pamatoti cer, ka viņiem izdosies uzlabot savu sniegumu Lietuvā, kur izdevās izcīnīt sesto vietu Latvijas čempionāta ieskaitē N4 klasē.

Raimonds Strokšs: „Pagājušajā nedēļā automašīnas dzinējam uzstādījām sporta vadības bloku. Tāpat esam uzstādījuši sporta vadības bloku arī diferenciālim. Novērsām arī pāris mazās bērnu slimības, kuras parādījās rallijā Lietuvā. Liels ieguvums bija arī pagājušajā nedēļas nogalē aizvadītā treniņsesija Pētera Neikšāna vadībā. Visos šos faktorus summējot, mums jābūt krietni ātrākiem nekā pirms divām nedēļām „Winter Rally”. Ceram iepriecināt mūsu ģenerālsponsoru „Apdrošināšanas sabiedrību BTA” un pārējos atbalstītājus ar labiem rezultātiem Gulbenē!”

Komandas otrā ekipāža – Ivo Priedītis/Mārtiņš Vitkovskis – sacensības uzsāks kā Latvijas čempionāta līderi 2WD klasē. Tomēr šo pozīciju nebūs viegli noturēt, jo konkurentos būs spēcīgās Zigurda Kalniņa un Jāņa Fārenhorsta ekipāžas, kuras rallijā Lietuvā izstājās tehnikas problēmu dēļ.

Komanda „RA Motosport” šobrīd ir Latvijas čempionāta līderi arī komandu vērtējumā, taču konkurenti nav tālu – par trim punktiem atpaliek „LMT Rallija komanda”, par pieciem – „SEB Tieto Rally Team”. „RA Motosport” cer savas līderpozīcijas komandu ieskaitē saglabāt.

„RA Motorsport” komandas ģenerālsponsors ir „Apdrošināšanas sabiedrība BTA”, bet sponsori – „SC Grupa”, būvfirma „ST Baltic Group”, „Kubs E”, „Swecon” un „Autogarant”.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti