WESS Select jaunums Latvijā - BMW Serviss ceļojuma laikā! 6

 
19.februāris 2009 9:03

WESS Select sācis piedāvāt Latvijā līdz šim nebijušu pakalpojumu visiem BMW īpašniekiem un lietotājiem – BMW Serviss ceļojuma laikā pie WESS Select.

Tas ir pilnīgi jauns servisa pakalpojums, kura mērķis ir palīdzēt klientiem sekot līdzi mašīnas tehniskajai kārtībai, vienlaicīgi ietaupot šodien tik svarīgo laiku. Servisa apkope saskaņā ar šo programmu BMW automašīnām tiks veikta laikā, kamēr tās īpašnieks būs devies darba vai atpūtas braucienā ārpus Latvijas.



Jaunais servisa pakalpojums tiks veikts sadarbībā ar Taksi.lv. Tā secība būs šāda: klients (BMW īpašnieks), reģistrējās mājas lapā, pirms došanās uz lidostu, iebrauc un atstāj savu automašīnu WESS Select servisā, kur tai tiks veikta gan bezmaksas 45 punktu tehniskā pārbaude, gan tiks piedāvātas vairākas programmas, no kurām klients var izvēlēties savai automašīnai piemērotāko, kā arī nodrošināta bezmaksas stāvvieta. Kā arī papildus klientam tiek piedāvāts bezmaksas brauciens gan uz lidostu „Rīga”, gan no lidostas uz WESS Select autosalonu – K.Ulmaņa gatvē 123, atgriežoties no ceļojuma.

Kā uzsver WESS Select valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Oskins, tad šobrīd ir ļoti svarīgi, lai jau pārdotās automašīnas vienmēr būtu labā tehniskā stāvoklī. No tā ir atkarīga vadītāja un pasažieru drošība uz mūsu ceļiem. Bieži vien servisa pakalpojumu izmantošana tiek atlikta, vai varbūt laika trūkuma dēļ aizmirsta, tāpēc šis jaunais pakalpojums - BMW Serviss ceļojuma laikā pie WESS Select viennozīmīgi palīdzēs gan klientiem būt drošiem par savas mašīnas tehnisko stāvokli, gan ieekonomēs laiku, kā arī padarīs komfortablu pašu mašīnas apkopes, ja nepieciešams - remonta procesu.

Līdz šim Latvijā šādu pakalpojumu nepiedāvā neviens autoserviss. Tomēr pasaulē šādi lidostas servisi ir ļoti populāri, jo cilvēki prot novērtēt ietaupīto laiku un arī naudu!
BMW autosalona WESS Select serviss ceļojuma laikā piedāvāto pakalpojumu programmas:
-    automašīnas remonta darbi pēc klientu pieprasījuma;
-    automašīnas tehniskā apkope;
-    automašīnas SPA ar BMW Care produktiem (3 veidu auto mazgāšanas iespējas);
-    katrai no programmām tiek piedāvāta arī bezmaksas 45 punktu tehniskā pārbaude.

Pakalpojums pieejams iepriekš piesakoties pa tālruni 67 004 700 vai WESS Select interneta mājas lapā.


WESS Select strādā kopš 2006. gada vasaras un ir viens no diviem oficiālajiem BMW automašīnu izplatītājiem Latvijā. WESS Select BMW autosalons (K.Ulmaņa gatvē 123) durvis vēra 2007.gada aprīlī. Šobrīd kopumā pārdotas vairāk kā 600 jaunas BMW markas automašīnas. Salons  piedāvā kvalitatīvu un pilnīgu servisu, kas atbilst augstajiem BMW standartiem. WESS Select filozofijas pamatā ir aktīva un radoša komunikācija ar esošajiem BMW klientiem, kā arī ar potenciālajiem BMW īpašniekiem un servisa apmeklētājiem  WESS Select aktīvi atbalsta arī dažādas, sabiedrībai nozīmīgas papildu aktivitātes un personības, piemēram, maratonisti Jeļenu Prokopčuku, pilsētas skrējienu Rīgas Maratonu un sadarbojas ar TV radījumu ZEBRA.
Kā rāda statistika, tad Latvijā BMW markas automašīnas ir vienas no populārākajām. Līdz 2008.gadam valstī reģistrētas ~ 60 000 dažādu gadu izlaiduma BMW automašīnas.
 
Visi komentāri
 
266989. viesis 19.februāris 2009 12:02
0 0 Atbildēt

loti laba ideja! izdeviga ari klientam jo nav jauztraucas kur atstat auto kamer esi celojuma. ja mans auto dileris tadu piedavatu notekti izmantotu

266990. viesis 19.februāris 2009 12:25
0 0 Atbildēt

Tikai pirms tam jaapiefiksee odometra raadiijums, savaadaak sanaaks taa, ka servisa puikas sagribees 'pavizinaaties' ar tavu M5 :))

266999. viesis 19.februāris 2009 16:19
0 0 Atbildēt

pavizināties domāju WESSā nevar, tas nav sētas serviss

267006. viesis 19.februāris 2009 22:47
0 0 Atbildēt

pēdējās akcijas pirms......:)))))

267015. viesis 20.februāris 2009 15:33
0 0 Atbildēt

Tipiski latviski, vienmer atrast kadu negativu lietu pozitivas zinjas. Ko nozime pavizinaties? Vai tada gadijuma nevaretu jebkura servisa, jebkurs pavizinaties ar jebkuru no klienta mashinam? Cik zel, ka cilvekiem pietrukst velmes novertet lietas objektivi.

267017. viesis 20.februāris 2009 17:25
0 0 Atbildēt

Vai cik zheel, vai vai vai- vaimanaataajs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti