Jauns «Chevrolet Lacetti» nodots Ziedot.lv rīcībā

 
2.marts 2009 8:37

26.februārī, Ziedot.lv rīcībā tika nodota Chevrolet Lacetti automašīna. Chevrolet un Ziedot.lv pārstāvji kopīgi ar Hansa Auto darbiniekiem un pasākuma viesiem gatavoja īpašu palīdzības sūtījumu Auces ģimenēm, ko Ziedot.lv uzreiz pēc jaunās automašīnas saņemšanas nogādāja Aucē, latviešu biedrības Krīzes centrā „Namiņš”.



Labdarības portāls Ziedot.lv uzsāk sadarbību ar Chevrolet, lai kopīgi palīdzētu tām Latvijas ģimenēm, kuras nonākušas krīzes situācijās. Palīdzība, ko šādās situācijās sniedz Ziedot.lv, ir visdažādākā – sākot no pārtikas iegādes zīdaiņiem, dzīvībai svarīgu medikamentu vai malkas iegādes un līdz pat pagaidu mājvietu rašanai un māju atjaunošanai pēc ugunsgrēka.  Latvijā joprojām ir daudz ģimeņu, kuras dzīvo uz nabadzības sliekšņa. Lielākās riska grupas ir vientuļie pensionāri, daudzbērnu ģimenes, vientuļās māmiņas, kuras vienas audzina vienu vai vairākus bērnus, ģimenes, kuras zaudējušas apgādnieku.

Chevrolet pārstāvji ir atsaukušies labdarībai un, lai palīdzību varētu nogādāt ģimenēm visā Latvijā, dāvina labdarības portālam Ziedot.lv automašīnu Chevrolet Lacetti.  Rūta Dimanta, labdarības portāla Ziedot.lv vadītāja atzīst, ka „ar šo auto dāvinājumu Ziedot.lv saņem praktisku palīdzību, lai spētu veikt palīdzības nogādāšanu tiem, kam tā visvairāk nepieciešama.”

Šodien Chevrolet Lacetti ar palīdzības sūtījumu uzsāka savu misiju  -  tas no Hansa Auto taisnā ceļā devās uz Auci, uz latviešu biedrības Krīzes centru „Namiņš”, kurš kopš 1998.gada darbojas, lai palīdzētu bērniem no nabadzīgām ģimenēm, nodrošinot bērnu ēdināšanu humānajā virtuvē, dārzeņu audzēšanu bērnu ēdināšanai un apģērbu sadali humānajā apģērbu noliktavā. 

Dāvāto automašīnu Ziedot.lv izmantos arī labdarības projektam „Skolas soma”, kas sniedz palīdzību maznodrošinātiem skolēniem uzsākt skolas gaitas, kā arī citiem projektiem, kas nākotnē tiks īstenoti.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti