Rēzeknē atklāts CITROËN tirdzniecības pārstāvis un autorizēts servisa centrs 2

 
6.aprīlis 2009 9:35

CITROËN importētājs Latvijā, SIA VEHO no šī gada 12. janvāra Rēzeknē par autorizētu CITROËN tirdzniecības pārstāvi, servisa un apkopes centru apstiprinājis SIA VALTERS & GR. Tagad CITROËN markas automobiļu iegāde, garantijas apkope un remonts ir pieejams Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Cēsīs, Kuldīgā, Jelgavā, Daugavpilī un Rēzeknē.

„Neskatoties uz valdošo nestabilitāti Latvijas auto tirdzniecības un remontu nozarē, kas saistīta gan ar globālās ekonomiskās krīzes ietekmi, gan turpinās Latvijas ekonomiskās, politiskās un sociālās krīzes iespaidā, SIA VEHO ilgtermiņa plāni ir turpināt savas darbības attīstīšanu un stiprināšanu Latvijā. Kā apliecinājums tam ir gan nesen pabeigtā Citroën autocentra rekonstrukcija Rīgā, K.Ulmaņa gatvē 90, gan nesen ieviestie jaunie Citroën korporatīvie standarti. Ar Citroën automašīnu tirdzniecības pārstāvja un autorizētā servisa centra atklāšanu Rēzeknē mēs turpinām paplašināt Citroën pārstāvju tīklu ar mērķi nodrošināt Citroën jaunu automašīnu tirdzniecību un autorizētā servisa pakalpojumus vēl pieejamākus klientiem Latgales reģionā.”, saka Raimonds Dūda, SIA Veho valdes priekšsēdētājs.

Jaunais Citroën tirdzniecības pārstāvis un autorizētais remontētājs Rēzeknē SIA Valters un GR dibināts 2001.gadā un vairāk kā septiņus gadus nodarbojās ar rezerves daļu tirdzniecību un automašīnu servisa pakalpojumu sniegšanu lietotām dažādu marku automašīnām, tādejādi attīstot plašu klientu loku Latgales reģionā. Turpinot veiksmīgu darbības attīstību, SIA Valters un GR pagājušā gada beigās Rēzeknē atklāja savu jaunuzcelto auto servisa centru, kura kopējā platība ir 1.300 kv.m.

„Ņemot vērā straujo Citroën autoparka pieaugumu Latvijā kopumā un līdz ar to arī Latgales reģionā, kā arī Citroën markas vispārējo progresu produktu un tehnoloģiju ziņā, un stabilo un uz ilgtermiņa attīstību vērsto šīs markas importētāju Latvijā SIA VEHO, nolēmām veikt nepieciešamās investīcijas un darbinieku apmācību, lai kļūtu par Citroën markas oficiālo pārstāvi Rēzeknē”, paziņo SIA Valter un GR līdzīpašnieks Aleksandrs Valters.

CITROËN automašīnu oficiālais importētājs Latvijā, SIA VEHO ir ”VEHO Group Oy” meitas uzņēmums, kas ir vadošais uzņēmums Somijas auto tirdzniecības nozarē, kā arī plaši pazīstama un atzīta automobiļu grupa Baltijas valstīs un Zviedrijā. VEHO Group OY šogad atzīmē 70 gadu darbības pieredzi. Aizvadīto 70 gadu laikā VEHO Group OY ir attīstījusies ne tikai, lai būtu vadošais auto tirdzniecības uzņēmums, bet ir arī radījusi sev stabilu vērtību pamatus, stūrakmeņus, kuri šodien ir klientu apmierinātība, rentabilitāte un profesionalitāte. „Mēs augstu novērtējam uzņēmējdarbību un pagājušajās desmitgadēs padarītos darbus. Bet, lai gan tradīcijas ir cienījamas un ļoti dārgas, mēs koncentrēsimies uz nākotni, kur mūsu galvenais mērķis ir būt par absolūti labāko automobiļu tirgotāju organizāciju”, paziņo grupas vadītājs Jans - Martins Börmans.

Šobrīd CITROËN automašīnu iegāde, garantijas apkope un remonts pieejama arī Ventspilī, Cēsīs, Kuldīgā, Jelgavā, Daugavpilī, Liepājā un Rēzeknē.
 
Visi komentāri
 
268148. viesis 6.aprīlis 2009 21:14
0 0 Atbildēt

Njā,tas ir jau otrais mēģinājums Rēzeknē tirgot Citroen.Ja izdosies,būs pirmais reāli darbojošais dīleris šajā pilsētā.

268204. viesis 8.aprīlis 2009 12:18
0 0 Atbildēt

kamēr pie Rīgas dīleriem varēs reāli lētāk nopirkt nekā provincē, tas viss pasākums ir tukša skaņa

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti