Volvo Trucks piedalīsies uzņēmējdarbības izstādē Valmierā

 
29.aprīlis 2009 12:35

8. un 9. maijā Valmierā norisināsies XII uzņēmējdarbības izstāde - biznesa dienas „Vidzeme 2009”, kurā savu dalību apstiprinājusi SIA Volvo Trucks Latvia (VTL).

Uzņēmuma izstāžu stendā varēsit iepazīties ar dažādiem piedāvājumiem automobiļu apkopes un remonta darbiem, kā arī rezerves daļām, kas ir spēkā no aprīļa visos VTL servisa centros Latvijā.

‘’Pēc mūsu klientu pieprasījuma izstrādājam un piedāvājam arvien jaunus servisa pakalpojumu piedāvājumus. Tā šopavasar, piemēram – bremžu sistēmas nomaiņas piedāvājums rezerves daļām un to nomaiņai par izdevīgām cenām. Domājot vienu soli uz priekšu, mēs saviem klientiem palīdzam izprast  arī jaunāko Eiropas Savienības direktīvu prasības’’, tā VTL mārketinga vadītāja Dace Rostoka.

Informācija par pasākuma norisi:
Valmieras kultūras centrs
Rīgas ielā 10
Darba laiks:
8.maijā no 10.00 – 18.00; Izstādes atklāšana plkst. 11.00
9. maijā no 9.00 – 16.00.

Volvo Trucks stendā apmeklētājus gaidīs pārsteigums - stendā izvietota īpaša ‘’Demonstrāciju istaba’’. Izstādes otrajā dienā plkst. 12:00 un 14:00 aicinām pulcēties pie uzņēmuma stenda, kur izstādes apmeklētājus priecēs modes šovs.

VTL aicina Vidzemes reģiona pārvadājumu biznesa pārstāvjus apmeklēt uzņēmuma stendu. Jūs konsultēs un uz Jūsu jautājumiem atbildēs pēcpārdošanas servisu speciālisti.

Valmieras servisa centrs Jums piedāvā:
•    standarta remontdarbus un apkopes servisu;
•    tahogrāfu kalibrāciju;
•    ātruma ierobežotāja pārbaudi;
•    piekabju apkopi un remontu;
•    savērsuma un savirzes regulēšanu ar lāzera ģeometrijas stendu;
•    bremžu pārbaudi uz stenda; un
•    iegādāties rezerves daļas.

VTL ir vienīgais oficiālais Volvo Truck Coorporation dīleris Latvijā. Apliecinot automašīnu un pēcpārdošanas servisa kvalitāti, pēc pārdošanas rādītājiem Volvo kravas automašīnas ir pirmajā vietā savā grupā (virs 16t) Latvijā.

SIA Volvo Truck Latvia filiāles un servisi atrodas Rīgā, Ventspilī, Valmierā un Daugavpilī. Rezerves daļu tirdzniecības centrs atrodas Liepājā.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 16

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti