Noslēgusies tirdzniecības veicināšanas akcija «24h izpārdošana»

 
10.jūnijs 2009 11:44

Tradicionālās tirdzniecības veicināšanas akcijas „24h izpārdošana” ietvaros, SIA „Adam Auto” pārdevis 20 jaunas Opel un Chevrolet automašīnas un 18 mazlietotas, dažādu marku automašīnas.



Turpinot pirms četriem gadiem uzsākto tradīciju, arī šogad no 5. līdz 6. jūnijam, SIA „Adam Auto” salonos - Rīgā, Liepājā un Ventspilī notika tirdzniecības veicināšanas akcija „24h izpārdošana”. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad akcijas cena tika piemērota gan jaunām Opel un Chevrolet, gan lietotām automašīnām, gan arī servisa pakalpojumiem un auto daļām.  Akcijas laikā tās interesenti varēja iegādāties ar 24% lielu atlaidi, bet visiem akcijas laikā iegādātiem spēkratiem, sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību „BTA”, KASKO apdrošināšanu bija iespējams iegādāties ar 20% lielu atlaidi.

„Mūsu klienti šo akcijas piedāvājumu novērtēja atzinīgi, par ko liecināja servisa noslodze akcijas dienās un pat nelielas rindas, kas brīžiem izveidojās pie servisa dispečeriem. Šis bija veiksmīgs eksperiments, kas mūsu servisa darbiniekiem deva pozitīvu impulsu, bet klientiem sniedza iespēju veikt ekonomiskus pirkumus”, tā akcijas rezultātus servisā komentē Adam Auto servisa vadītājs Raimonds Poškuss.



„Līdzīgi, kā iepriekšējās šāda veida akcijās, arī šogad visvairāk tika pirktas tieši jaunas Opel automašīnas, taču šogad būtiski palielinājās lietoto automašīnu īpatsvars”, atzīst Adam Auto valdes loceklis Zigurds Liepa.  „Sadarbībā ar vadošajām līzinga kompānijām, šobrīd mūsu salonos iespējams iegādāties ne tikai mazlietotas Opel, Chevrolet un SsangYong automašīnas, bet arī citu populāru marku automašīnas, tāpēc akcijas ietvaros jaunus īpašniekus ieguva arī mazlietotas Audi, Volvo, VW, Peugeot, Škoda un citu marku automašīnas ,” turpina Zigurds Liepa.

„Adam Auto” salonā - Rīgā, Krasta ielā 66 iepirkšanās ritēja īpaši patīkamā gaisotnē, jo par noskaņu gādāja DJ Lācis un klientiem labi garšoja „Opel bosa” sagādātais cienasts - alus ar desiņām. Bet tur pat pie salona, spītējot vējam un brīžiem arī lietum, bērni radīja savu sapņu auto - izkrāsoja Opel Corsa Van.

Uzņēmuma vadība ir gandarīta par pasākumu un aicina klientus uz saloniem doties arī turpmāk, jo tuvākā mēneša laikā tajos būs pieejama jaunākā  Chevrolet versija - Chevrolet Cruze un joprojām būs iespēja notestēt un iegādāties  Eiropas Gada Auto 2009 - Opel Insignia.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti