«BTA Rally Talsi» rīkotājs Raimonds Strokšs pasniedz ziedojumu Laidzes sākumskolai 4

 
18.jūnijs 2009 9:34

17. jūnijā, apritēja apaļš mēnesis kopš vērienīgā „BTA Rally Talsi” finiša. Pagājušās nedēļas nogalē sacensību rīkotājs Raimonds Strokšs bija devies uz Laidzes pamatskolu, kur pasniedza ziedojumu skolas zēnu darbmācības kabineta labiekārtošanai.

„BTA Rally Talsi” sacensību laikā tika rīkots SMS balsojums par skatītāju favorītu. Visus SMS balsojuma laikā savāktos līdzekļus tika nolemts ziedot labdarībai – konkrēti Laidzes pamatskolas zēnu darbmācības kabineta labiekārtošanai. Par skatītāju favorītiem kļuva ekipāža Māris Neikšāns/Raivis Jansons, bet kopumā saziedoti tika 304 lati, kuri arī pienācās Laidzes pamatskolai.



„Jau sākot organizēt Talsu ralliju, mūsu uzstādījums bija dot pēc iespējas vairāk labuma Talsiem un Talsu rajonam. Skatītāju pieplūdums deva papildus ienākumus vietējiem uzņēmējiem, apjomīgie rallija svētki ar strītbolu, tirdziņu un vakara koncertu radīja pacilājošu atmosfēru visiem vietējiem iedzīvotājiem. Vēlējāmies arī iespēju robežās ziedot līdzekļus labdarībai. Mēs esam ļoti priecīgi, ka esam īstenojuši visus šos mērķus un noteikti centīsimies līdzīgu koncepciju saglabāt arī nākamā gada Talsu rallijā,” stāsta „BTA Rally Talsi” rīkotājs Raimonds Strokšs. „Pēc sacensībām esam dzirdējuši daudz pozitīvu atsauksmju, kas dod motivāciju darboties arī turpmāk. Bija liels emocionālais gandarījums ziedot līdzekļus Laidzes pamatskolai, tādēļ ceram šo labdarības tradīciju turpināt arī nākamgad.”

„BTA Rally Talsi” šogad izcēlās ar vairākiem rekordiem Pirmkārt, šī bija pirmā reize Latvijas rallija vēsturē, kad vietējās sacīkstēs uz starta stājās piecu valstu aktuālie čempioni. Otrkārt, iespējams, tika uzstādīts Latvijas autoralliju apmeklētības rekords, jo sacensības apmeklēja aptuveni 50 000 skatītāju. Treškārt, grupas „Labvēlīgais Tips” koncertu Sauleskalna estrādē apmeklēja vairāki tūkstoši skatītāju – šis bija lielākais kultūras pasākums, kāds jebkad noticis Sauleskalna estrādē.

„Mēs pārliecinājāmies, ka rallijs ir nevis sporta veids, bet nedēļas nogales svētki visai ģimenei. Un mums ir prieks, ka spējām šos svētkus pienācīgi noorganizēt,” turpina „BTA Rally Talsi” rīkotājs Raimonds Strokšs. „Tas nebūtu iespējams bez mūsu lielākajiem atbalstītājiem „BTA”, „SC Grupa”, „Kubs E”, „Swecon” un „Talsu Piensaimnieks”, Talsu pilsētas Domei un Talsu pagasta padomei, kā arī pārējiem sponsoriem. Visa rallija komanda, atbalstītāji un līdzjutēji ir devuši man motivāciju rīkot Talsu ralliju arī 2010. gadā!”

Jau pāris dienas pēc sacensību finiša vairs tikai apmeklētāju un dalībnieku pozitīvās emocijas liecināja par to, ka pilsētā bijis tik grandiozs pasākums. Pilsēta bija sakopta, ceļi nogreiderēti. Pats sacensību rīkotājs Raimonds Strokšs personīgi devās pie vietējiem iedzīvotājiem, lai uzklausītu atsauksmes par aizvadīto sacensību. „Visi bija ļoti gandarīti par ralliju. Skatītāji esot uzvedušies ļoti kulturāli, un arī mēs, organizatoru komanda, centāmies pēc iespējas ātrāk sakopt ceļus un apkārtni,” sacīja Strokšs.

Latvijas Automobiļu federācijas ģenerālsekretārs Andris Berķis: „Varu apsveikt „BTA Rally Talsi” rīkotājus ar debiju Latvijas rallija organizatoru saimē. Lai arī rīkotāju komanda ir jauna, tā lieliski tika galā ar uzstādītajiem uzdevumiem, sarūpējot svētkus sportistiem un skatītājiem. Neapšaubāmi, projekts „Čempionu sacīkste” izdevās, jo uz starta pulcējās vairāku valstu rallija spilgtākās zvaigznes, aizvadot sportiski intriģējošu sacīksti. Paldies „BTA Rally Talsi” organizatoriem par lielisko darbu, un vēlam veiksmi arī turpmāk rīkojot autosporta sacensības!”
 
Mārtiņš Dzenītis, „BTA Rally Talsi” preses sekretārs
 
Visi komentāri
 
269505. viesis 18.jūnijs 2009 14:39
0 0 Atbildēt

Mazā lauku skoliņā tā ir gana liela summa.

269509. viesis 18.jūnijs 2009 16:13
0 0 Atbildēt

Kaksi, pats esi kādreiz kautvai latu ziedojis kādam? Dirsēju pilna Latvija, arī šeit izrādās.

269512. viesis 18.jūnijs 2009 17:55
0 0 Atbildēt

Tieshaam, izskataas, ka Kaksis laikam ir oligarhs vai kaada mazaaka izmeer naudas maiss, ja shii summa vinjam liekas smiekliiga :-( Arii meenesha elektriibas reekjins ir nauda, Kaksiit, var jau buut, ka tev pasham par elektriibu nav jaamaksaa :-)

269524. viesis 19.jūnijs 2009 10:42
0 0 Atbildēt

Kaksis [?] 19.06.2009 09:27

Nu tad būtu aizgājis un iedevis, bet nē, jātaisa tas pasākums ar pompu, jāpieaicina prese u.t.t. Interesanti, cik izmaksāja šī notikuma atspoguļošana masu mēdijos?

----------------------------------------------------

Normaala prakse pasaulee, pie viena uzlabojot autosporta imidzhu kaa taadu, iipashi peedeejaa laika "zhurnaalistu" izdariibu kontekstaa, sakaraa ar Koknesee sabraukto meiteni ...Neziedoja jau vinjsh pats, ziedoja SMS suutiitaaji - tagad arii vinji redz, ka naudinja nonaak tur, kur tai jaanonaak. Cik izmaksaaja, prasi meedijiem pashiem, Strokshs nemaksaaja neko :-)

Piemēram, katedrālē katru nedēļu ziedojumos samet kādus 1000 Ls. Un neviens to neafišē un presi nepieaicina.

--------------------------------------------

Nu un, ka 1000 Ls? Kam interesee bazniicteevu kabatas nauda? Ledjajeva sektanti iknedeeljas "saatana izdziishanaa" samet liidz 10x vairaak, nu un? Vienalga vinjsh Krievijaa nevar raadiities - izsludinaats federaalajaa mekleeshanaa :-)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti