Latvijā jauns «Honda» autorizētais serviss - «SAN Motors» 6

 
3.augusts 2009 11:10

No 3.augusta darbību uzsāks jauns Honda automašīnu autorizētais serviss Latvijā SIA „SAN Motors”. Jaunajā Honda servisā tiks veikti visi remontdarbi Honda garantijas un pēcgarantijas automašīnām, oriģinālo rezerves daļu un aksesuāru pārdošana, un pilna apjoma virsbūves remonta un krāsošanas servisa darbi saskaņā ar Honda standartiem.



Jaunais Honda serviss SAN Motors atradīsies WESS Motors Toyota autocentra telpās, Berģos, Rīgas – Siguldas šoseja 2 un būs lielākais Honda serviss un virsbūves remonta un krāsošanas iecirknis Latvijā. Honda automašīnu remontdarbiem paredzēti atsevišķi servisa pacēlāji un meistari – pieņēmēji, kas specializējušies tieši Honda klientu apkalpošanai.

Jaunā uzņēmuma SAN Motors mērķis ir piedāvāt Honda automašīnu īpašniekiem garantijas un pēcgarantijas automašīnu remontdarbus pēc Honda standartiem un nodrošināt patīkamu un atsaucīgu klientu apkalpošanu. Jaunais Honda serviss strādās septiņas dienas nedēļā.

SIA „SAN Motors” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Oskins uzskata, ka jaunā Honda autorizētā servisa atrašanās vieta Berģos nodrošinās daudziem Honda klientiem papildus ērtības, kā arī lielais serviss un virsbūves/krāsošanas iecirknis sniegs iespēju ātri un operatīvi veikt automašīnu regulārās apkopes, garantijas, pēcgarantijas remontdarbus un apkalpot satiksmes negadījumos cietušās Honda automašīnas.

Par Honda autorizētā servisa vadītāju kļuvis Leonīds Pavlovs, ar ilggadēju pieredzi WESS Grupas struktūrā kā Toyota rezerves daļu nodaļas vadītājs un BMW jauno automašīnu tirdzniecības nodaļas vadītājs.
 
Visi komentāri
 
270140. viesis 3.augusts 2009 12:46
0 0 Atbildēt

Ko ta Bensons un Nippons netiek galā, vai ?

270155. viesis 3.augusts 2009 23:04
0 0 Atbildēt

Jā, viņi mani jau paspēja pārsteigt. Šodien interesējos cik maksā ikgadējā apkope sedeanam (vēl ir garantijas laiks). Nosaucu mašīnas marku, tipu, kura pēc kārtas apkope ir jāveic, kā par pārsteigumu arī motora tilpumu nezināja (tas nekas, ka visiem sedaniem ir 1.8) un beigās man pajautāja vai man tā ir sport komplektācija!!! Cik zinu, tad tāda ir hečbekiem nevis sedaniem. Tā man arī uzreiz nepateica cik apkope izmaksās, toties zolīdi teica ka atzvanīs 15 min. laikā. Kaut kā man sadarbība kopā ar WESS galīgi nepatīk.

270176. viesis 4.augusts 2009 11:50
0 0 Atbildēt

ak

Diemžēl Bensons kaput. Pārdaugavas salonā tagad mīt SIGNĀLS ar Volvo un Dacia zīmolu, bet Berģu salons ir pārtapis šajā jaunajā WESS grupas salonā.

270184. viesis 4.augusts 2009 13:33
0 0 Atbildēt

Skaidrs.

270190. viesis 4.augusts 2009 15:03
0 0 Atbildēt

Ulmaņa gatvē ir Signāls, remontē ne tikai volvo un dacītes bet arī hondas uc auto.

Bensons ir tik berģos ai statoila. Wess (sanmotors) ir pāri ielai.

visdrīzākais ka pēc lielā žopņika arī Wess tirgos hondas, jo jaunus auto tagad pārdot pagaidām izskatās ka ir neizdevīgi

270207. viesis 5.augusts 2009 10:41
0 0 Atbildēt

Lai tik džeki cīnās. Nu ko Nippon? Tas tak totāls igauņu kantoris. Un igauņu pieeja biznesam, it īpaši savās tuvākajās kaimiņvalstīs, man īpaši nepatīk.

Bet šeit vismaz savējie. Katrs sākums ir grūts. Bet gan jau! Lai viņiem veicas!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti