Noslēdzies šī gada pēdējais amatieru motošosejas sacīkšu Durka Racing posms

 
24.septembris 2009 11:10

Ar spraigu intrigas atrisinājumu motošosejas klasē un lielu dalībnieku skaitu Biķerniekos noslēdzies šī gada pēdējais amatieru motošosejas sacīkšu Durka Racing posms.

Lielākā intriga skatītājus un arī pašus dalībniekus gaidīja motošosejas klasē. Starp abiem kopvērtējuma līderiem pirms 7. posma bija tikai viena punkta starpība. Pagājušā gada uzvarētājs Artis Ozols apsteidza aizpagājušā gada līderi Uldi Eglīti tikai par vienu punktu.

Ātrāko kvalifikācijas laiku uzrādīja Artis Ozols. Tomēr pirmā brauciena startā priekšā izrāvās Ulda dēls Gatis Eglītis, viņam sekoja Uldis Eglītis un Mārtiņš Niķis, bet Artis Ozols tikai ceturtais. Tomēr neilgi pirms finiša Uldim izdevās apsteigt Gati, bet Artis izcīnīja trešo vietu. Otrajā braucienā vietu secība bija līdzīga, tikai Uldis nespēja apsteigt Gati, tomēr ar to pietika, lai kopvērtējumā ar 318 punktiem apsteigtu līdzšinējo līderi, kuram nu ir 314 punkti.

Tāpat Uldim Eglītim pieder ātrākais sacensību apļa laiks - 1 minūte un 25,213 sekundes. Viņa ātrāko apli nepārspēja pat ātrie "Motošoseja F" klases braucēji.

Šajā pašā motošosejas klasē startējošām dāmām pievienojās sestā - Diāna Frīdenberga. Šajā sakarā biedrības Durka Racing vadītājs Artis Ozols ierosinājis atsevišķas dāmu ieskaites izveidi nākamgad.

Pasākumā piedalījās arī retro motociklu īpašnieki atsevišķās regularitātes sacīkstēs, kurās Biķernieku trases aplis bija jāveic ar vidējo ātrumu 40 km/h.

Savukārt supermoto sacīkstēs piedalījās vairāki Igaunijas un Lietuvas sportisti. Neieskaitot retro un čoperu vadītājus, kopā sacensībās piedalījās 95 sportisti.

Kaut gan sacīkšu sezona noslēgusies, šajā sezonā tas nav pēdējais Durka Racing pasākums - kopvērtējuma uzvarētāji, dalībnieki, atbalstītāji un līdzjutēji tiksies noslēguma pasākumā, kura norises vieta un laiks tiks izziņoti tuvākajā laikā.

Durka Racing 2009. gada 7. posma rezultāti:

Minimoto:
1. Eduards Bebris
2. Kārlis Vikmanis
3. Mārtiņš Brasla

Motorolleri 50 STOCK:
1. Andris Krištobāns
2. Mikus Ieviņš
3. Raimonds Pastars

Motorolleri 50 RACING:
1. Viktors Freimanis
2. Jānis Eglītis
3. Edgars Viziņš

Motorolleri OPEN:
1. Dmitrijs Kanajevs
2. Rolands Ieviņš
3. Kaspars Brigzne

Supermoto:
1. Vitalijs Jeļistratovs
2. Valdis Blodziņš
3. Laikisto Jooseph

Supermoto F:
1. Tamonis Aurelius
2. Martin Leok
3. Kurg Roomet

Motošoseja:
1. Gatis Eglītis
2. Uldis Eglītis
3. Artis Ozols

Motošoseja 400:
1. Arturs Stankevičs
2. Kaspars Svīkulis
3. Arturs Mukāns

Motošoseja F:
1. Ainārs Štrobergs
2. Renārs Mazgans
3. Artūrs Ivanovs

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti