Chrysler, Dodge un Jeep atteiksies no drukātām lietošanas instrukcijām 4

 
25.septembris 2009 9:04

Jaunu Chrysler, Jeep® un Dodge automašīnu īpašniekiem drīzumā beidzot parādīsies vieta cimdu novietošanai automašīnas cimdu nodalījumā, tā vietā, lai tur uzglabātu 1,5 kilogramus smagās lietošanas instrukcijas.

Chrysler Group LLC ir pirmais auto ražotājs, kurš nodrošinās lietošanas pamācības elektroniskā formātā pilnīgi visām 2010. modeļu gada ražotajām automašīnām. Šī pāriešana saglabās 930 tonnas papīra, kura ražošanai nepieciešami 20 000 koku ik gadu.

•    Visām 2010. modeļu gada Chrysler, Jeep® un Dodge automašīnām autoražotājs nodrošinās konsolidētu, lietotājam draudzīgu lietošanas pamācību un DVD

•    Pāriešana uz elektronisko formātu ik gadu ietaupīs 930 tonnas papīra, kas saglabās 20 000 kokus

Tradicionālās lietošanas instrukcijas var pārsniegt 500 lappušu garumu un svērt turpat 1,5 kilogramus. Sākot ar nākošo mēnesi, katra jauna 2010. modeļu gada Chrysler , Jeep un Dodge automašīna tiks apgādāta ar izsmeļošu DVD un krāsainu drukātu lietošanas instrukciju - vairumā gadījumu starp 60 un 80 lappusēm - kas aptvertu visbiežāk nepieciešamo informāciju.

“Tā kā ir pieaugusi automašīnu sarežģītības pakāpe, tad tas pats ir noticis ar tradicionālajām lietošanas pamācībām", teica Pietro Gorlier, Chrysler Group LLC prezidents un Mopar® Servisa, rezerves daļu un klientu apkalpošanas nodaļas vadītājs. "Ar šo jauno pieeju, mēs padarām mūsu klientiem ērtāku tās informācijas atrašanu, kuru tie meklē."

DVD iekļauj automašīnas lietošanas pamācību, informāciju par automašīnu, informāciju par automašīnas un riepu garantiju, navigācijas un izklaides sistēmu lietošanas instrukcijas, kā arī informāciju par 24-stundu tehniskās palīdzības servisu uz ceļa. Plašāk lietotajām funkcijām ir pieejamas video lietošanas pamācības, kā piemēram Jeep Wrangler audekla jumta nolocīšana, video izklaides sistēmas un elektroniskās ātruma uzturēšanas kontroles sistēmas lietošana. Papildus tam lietotājiem ir iespēja veikt meklēšanu pēc izvēlētā temata tā vietā, lai šķirstītu visu 500 lappušu lietošanas instrukciju.

Drukātā lietošanas instrukcijas daļa iekļauj fotogrāfijas un diagrammas, kas ļauj klientiem ātri rast palīdzību ārkārtas situācijās, kā piemēram veicot riteņu nomaiņu, automašīnas iedarbināšanu no citas akumulatoru baterijas vai avārijas signālu salikšanu. Drukātā instrukcija aptver informāciju arī par pamata lietošanas funkcijām klimata uzturēšanas sistēmām, logu tīrītāju lietošanu, sēdvietu regulēšanu un navigācijas sistēmu lietošanu.

Klienti, kuriem nepieciešama tradicionālā drukātā lietošanas instrukcija, var tādu iegūt kontaktējoties ar tiem tuvāko izplatītāju vai sazinoties ar klientu apkalpošanas dienestu.

www.chrysler.lv www.jeep.lv www.dodge.lv
 

 
Visi komentāri
 
271396. viesis 25.septembris 2009 11:59
0 0 Atbildēt

DVD? Vai tad USB flešā nevarēja?

271410. viesis 25.septembris 2009 17:28
0 0 Atbildēt

Sretsked

nobankrotēs galīgi, ja nepārstās drukāt makulatūru, ko pat asv mājsaimnieces ne reizi neatver :D

271412. viesis 25.septembris 2009 17:59
0 0 Atbildēt

Vairāk interesē kad būs jaunās NAVI kartes vai vecās versijas upgrade, savādāk Baltijā ir tikai galvaspilsētas un dažas maģistrāles... Laikam atkal būs jāraskta e-mail, uz kuru reti kad esmu saņemis atbildes.

Nissan jau pagāšmēnes ieviesa sīki visu Baltiju...

271452. viesis 28.septembris 2009 14:15
0 0 Atbildēt

Tas būtu pilnībā normāli. Kompjiem , daļai printeriem, arī fotokamerām - instrukcijas uz diskiem jau ir vairākus gadus. Reti jau kāds viņas kādreiz lasa - ja vienīgi tad, ja kaut kas nojūk. Lūk, manai Sonātei arī instrukcija tāda pabieza - kā Saeimas Ziņotāja žurnals. Teju vesela disertacija. Bet, norādes par numurzīmes apgaismojuma lampiņas nomaiņu tajā nekādas. Biju spiests tml. sīkuma dēļ braukt uz garantijas apkopi, jo tradicionalajām metodēm pie tās lampiņas netikt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti