Sāk darbu ekspress palīdzības serviss - pitstop24.lv 8

 
22.oktobris 2009 11:33

Ziemas sezonas sākumā kompānija PITSTOP24.lv paziņo par jaunu, iepriekš Latvijā vēl nepiedāvātu pakalpojumu – ekspress palīdzības servisu uz ceļa un mobilo riepu montāžu.

Kompānija PITSTOP24.LV izstrādājusi jaunu pakalpojumu autovadītājiem – mobilo riepu montāžu un ekspress palīdzības servisu.

„Ideja par mobilo riepu montāžu un ekspress palīdzības servisa pakalpojumu radās pamatojoties uz manu personīgo pieredzi. Esmu autovadītāja ar lielu pieredzi, taču uz ceļa var gadīties jebkas. Reiz bija gadījums, kad manai mašīnai pārplīsa riepa un es pati nevarēju to nomainīt. Nācās zvanīt vīram, izraut viņu no darba, lai viņš atbrauktu man palīgā. Tāpat ziemā ir bijušas situācijas, kad izlādējas akumulators un nevar iedarbināt dzinēju, bet tuvumā nav neviena, kurš varētu palīdzēt. Šādās situācijas izpalīdzēja vīrs vai draugi. Taču tās, protams, sagādāja neērtības gan man, gan viņiem. Mūsu izstrādātais pakalpojumus autovadītājiem un viņa tuviniekiem ļaus atbrīvoties no liekam raizēm un uztraukumiem. Mēs lepojamies ar to, ka ekonomiskās krīzes laikā un sīvas konkurences apstākļos mēs varam piedāvāt klientiem jaunu pakalpojumu,” stāsta Viktorija Strelčēņa, PITSTOP24.LV vadītāja un idejas autore,

Ekspress palīdzības serviss un mobilās riepu montāžas pakalpojums iekļauj tehnisko kompleksu speciāli aprīkotā automašīnā, kas var darboties jebkurā autostāvvietā vai ceļmalā. PITSTOP24.LV autoparkā ir trīs speciāli aprīkotas automašīnas, kas nodrošina visu darbības spektru, ko piedāvā stacionārais autoserviss. Pateicoties mobilajai riepu montāžai, jūs varat nomainīt riepas jebkurā pilsētas vietā.

„Šāda veida riepu montāžas pakalpojuma kvalitāte neatšķiras no stacionārās riepu montāžas, var pat teikt, ka tā ir labāka. Mēs strādājam sava klienta labā, lai katrs no tiem varētu ieekonomēt laiku un naudu. Man pašai bijušas situācijas, kad vajadzējis nomainīt riepas, taču to nevarēja izdarīt ātri un autoservisā bija gara rinda, kurā vajadzēja laicīgi pierakstīties. Tagad, pateicoties ekspress palīdzības servisam un mobilajai riepu montāžai, jums vairs nav vajadzības gaidīt rindā un kaut kur braukt. Mēs paši pie jums atbrauksim jebkurā jums ērtā laikā un vietā,” saka Viktorija Strelčeņa.

Kompānija PITSTOP24.lv jebkurā laikā – gan dienā, gan naktī – piedāvā mobilās riepu montāžas pakalpojumus, kā arī nodrošina ekspress palīdzības servisu uz ceļa – riepas remontu, izlādēta akumulatora iedarbināšanu, degvielas piegādi utt. Visi pakalpojumi ir pieejami ikvienam autovadītājam, neatkarīgi no viņa ienākumu lieluma.

Ekspress palīdzības servisa un mobilās riepu montāžas pakalpojumi ir pieejami visā Rīgā un galvaspilsētas tuvumā.

Plašāku informāciju var atrast kompānijas mājas lapā www.pitstop24.lv

 
Visi komentāri
 
272042. viesis 22.oktobris 2009 12:09
0 0 Atbildēt

ahūūns un nebijis pakalpojums :) Dalanam jau 155gadus ir mobilais riepu maiņas busārs .

272048. viesis 22.oktobris 2009 14:00
0 0 Atbildēt

1.Norādītais links atver lapu krieviski. Padīvaina attieksme. Latviešu valodā figurē vārds Preiskurants - jancīgi

2.Cenas par maiņu - normālas (R15-Ls 15), ja vien neslēptos papildpakalpojums Izsaukšana+Ls15. Savādāk jau visi tgad skrietu zvanīt un teikt, ka negribu stāvēt rindā servisā, atbrauc, Busiņ, man par Ls 15 nomaini ripuļus:D

3.visādi citādi atbalstāma uzņemšanās - tur vēl rinda papildpakalpojumu, kas tiešām varētu būt noderīgi, lai nav nelaikā jārausta draugi un paziņas.

Cik pašam nācies saskarties ar līdzīgām nedienām uz ceļa, kad auto noģībst - laiks un cena. Zvanot visādiem palīdzības dienestiem, tie bieži gatavi atbraukt un evakuēt auto pēc 2h un augstā maksa par pakalpojumu Ls 20 piespiež lūgt draugu palīdzību. Dīvaini šķita, ka taxi tādos gadījumos uz paceltu roku nestājas - tipa domā, ka prasīs vilkt, ko tie ne par kādu naudu negrib darīt.

272050. viesis 22.oktobris 2009 14:56
0 0 Atbildēt

272048. viesim - nepareizie takši tev gadījušies.

272088. viesis 24.oktobris 2009 0:37
0 0 Atbildēt

ideja nav slikta, bet šaubos vai šajos ekanomikas krīzes laikos, kad cilvēki skaita katru santīmu, būs dazudz klientu kas par pārdesmit latiem būs gatavi izsaukt šo busiņu piepīpēt savu auto!!! jebkurš tksis un parasts nostopēts auto par šo pakalpojumu neprasīs pat piečuku, lai izpalīdzētu tev, tādam sūdabrālim...

272089. viesis 24.oktobris 2009 0:52
0 0 Atbildēt

Ja naktī izsaukt palīdzību no 20:00 - 8:00, tā pat ir arī ar brīvdienām, maksa ir 30 ls, pārējos laikos 15 tikai par izsaukšanu.... tātad sestdienas rīrtā pipīpēt auto izmaksā 30 ls (5 ls par pašu pepīpēšanu šajā gadījumā nav jāmaksā)

272152. viesis 28.oktobris 2009 11:36
0 0 Atbildēt

Ideja laba un atbalstāma, bet krīzes laikā klientu nebūs daudz. Summa tomēr paliela,jebkurš normals džeks ar riteņa maiņu uz ceļa tiks pats galā. Varbūt, tas būs izdevīgs pakalpojums biezo dāmītēm, kurām būs problēmas ar mīkstu riepu vai tukšu akumulatoru. Protams, pastāv dažādas izņēmuma gadījuma situacijas.

275054. viesis 22.februāris 2010 15:02
0 0 Atbildēt

Zvanīju, pa latviski neko sakarīgu nevarēja atbildēt. solīja atzvanīt, tā arī neatzvanīja

jancis 7.oktobris 2014 11:19
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti