«Ceļu pārvaldei» jauna vadība un jauni mērķi 1

 
10.novembris 2009 9:03

„Mums var un varēs uzticēties”, tā uzskata A/S „Ceļu pārvalde” jaunais priekšsēdētājs Mārtiņš Vitkovskis, par galveno izvirzot mērķi, ka „Ceļu pārvaldes” uzņēmumam ir jābūt modernam, uzticamam un vērstam uz sadarbību ar sabiedrību visplašākajā nozīmē.

Līdz šim komunikācija ar sabiedrību bija „Ceļu pārvaldes” vājais posms, tāpēc jaunā vadība plāno ieviest inovatīvus risinājumus, veicinot mūsdienīgu un profesionālu komunikāciju, līdztekus uzņēmuma konkurētspējas paaugstināšanai.

A/S „Ceļu pārvalde” ir viens no trim uzņēmumiem, kurš Rīgā nodrošina kvalitatīvu vidi auto braucējiem un kājāmgājējiem. Kā uzsver Mārtiņš Vitkovskis, ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, uzņēmuma mērķis ir paaugstināt konkurētspēju, to modernizējot un padarot atvērtāku. „Lai to panāktu, izmaiņas būs daudz. Jāveic uzņēmuma pārstrukturēšana un modernizācija, jādomā par darba efektivitātes uzlabošanu, kā arī par darba kvalitātes uzlabošanu,” norāda Mārtiņš Vitkovskis. „,Mēs vēlamies, lai „Ceļu pārvalde” kļūst par prestižu darba vietu ar augstu reputāciju mūsu nozarē un Latvijas uzņēmējdarbības vidē” papildina M.Vitkovskis, vienlaicīgi uzsverot, ka galvenie un redzamākie darba virzieni tiks saglabāti - ielu un autoceļu ziemas un ikdienas uzturēšana, kā arī autoceļu, ielu un laukumu būvniecība un rekonstrukcija. Tajā pašā laikā M.Vitkovskis atgādina, ka „Ceļu pārvalde ir tikai viens no trim uzņēmumiem, kurš veic un ir atbildīgs par Rīgas ceļu un ielu kvalitāti.

<seesam>Mārtiņš Vitkovskis A/S „Ceļu pārvalde” valdes priekšsēdētāju amatu ieņem kopš 2009. gada augusta. Līdz tam M.Vitkovskis vadīja ”Saldus Ceļinieks” grupas uzņēmumu „TALCE”. A/S „Ceļu pārvalde” vadītāja amatā M.Vitkovskis nomainīja ilggadējo uzņēmuma vadītāju Jāni Zaueru-Zaulu. Jau „Talces” vadītāja amatā M.Vikovskis sevi pierādījis kā atvērtu un inovatīvu vadītāju, ar labām komunikācijas spējām, kas ir būtiskas īpašības, lai vadītu lielu ceļu būves nozares uzņēmumu šodienas ekonomikas vidē.

A/S „Ceļu pārvalde” nozarē gandrīz 50 gadus, vairakkārt mainot nosaukumu un statusu. 1994.gadā, pārveidojot pašvaldības uzņēmumu, nodibināta akciju sabiedrība “Ceļu pārvalde”. Kopš tā laika “Ceļu pārvalde” attīstījusies s par vienu no vadošajiem ceļu uzturētājiem un būvētājiem.  A/s “Ceļu pārvalde” šobrīd strādā aptuveni 530 darbinieki.
 

 
Visi komentāri
 
272292. viesis 10.novembris 2009 9:23
0 0 Atbildēt

Kā tie jaunie mērķi iet kopā ar samazināto budžetu ceļu uzturēšanai? Nav kārtējā izkārtnes maiņa?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti