CSDD piedāvā atgādināt par tehniskās apskates beigu termiņu 4

 
1.decembris 2009 11:01

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) piedāvā jaunu, bezmaksas pakalpojumu: īsziņu- atgādinājums par transportlīdzekļa tehniskās apskates beigu termiņu.

Lai pieteiktos informācijas saņemšanai, jāsūta īsziņa uz LMT servisa kodu 29310105 vai uz TELE2 servisa kodu 26000300. Īsziņā ir jānorāda transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numurs un reģistrācijas apliecības numurs.
* Reģistrējoties informācijas saņemšanai jāsūta REGTA AA4545 AA1234567
* Atsakoties no informācijas jāsūta UNREGTA AA4545 AA1234567

Īsziņas- atgādinājumi par transportlīdzekļu tehniskās apskates beigu termiņu tiks nosūtīts nedēļu pirms derīguma termina beigām un tekošajā dienā. Ar šo piedāvājumu tiek papildināts CSDD sniegto e-pakalpojumu klāsts. Atgādinām , ka direkcija jau vairāk nekā pusgadu piedāvā autovadītājiem internetā ērti, ātri un bez maksas saņem informāciju un pieteikties atgādinājumiem no Transportlīdzekļu un to vadītāju reģistra.

Pieteikties datu saņemšanai var, reģistrējoties interneta vietnē (www.csdd.lv) sadaļā e-pakalpojumi. Ar e-pakalpojumu starpniecību jebkurš cilvēks var saņemt visu informāciju par sevi kā autovadītāju un saviem transportlīdzekļiem, kā arī pieteikties atgādinājumiem par tehniskās apskates  un OCTA beigu termiņiem. Pakalpojums ir pieejams fiziskām personām. Juridiskās personas var slēgt atsevišķus līgumus par informācijas un atgādinājumu saņemšanu.

CSDD turpina pilnveidot e-pakalpojumu sistēmu. Turpmāk atgādinājumus varēs saņemt arī SMS formātā, kā arī tiek radīta iespēja norēķināties internetā par CSDD sniegtajiem pakalpojumiem un apmaksāt soda naudas par pārkāpumiem ceļu satiksmē.

 
Visi komentāri
 
273097. viesis 3.decembris 2009 8:59
0 0 Atbildēt

braukāsim bez tehniskās apskates. :D

273112. viesis 3.decembris 2009 13:43
0 0 Atbildēt

Iepriekš vairumā gadījumu par to paziņot prieks bija CP darboņiem - kā nekā "maksas" paziņojums par 40 ls. Tagad autovadītājam būs lētāk un izdevīgāk, bet Cp darboņi cietīs lielus zaudējumus.

273115. viesis 3.decembris 2009 14:41
0 0 Atbildēt

CP nekad nav paticis, ka autovadītāji saņem kaut kādus informatīvus paziņojumus no CSDD vai apdrošināšanas kompānijām. No apdrošinātājiem dzirdēti pat gadījumi, kad CP lūdz apdrošinātājus neapziņot klientus par OCTA polišu darbības beigām. Man pašam ir bijuša situacijas, kad CP reida laikā pārbauda OCTA polisi, bet nepabrīdina autovadītāju , ka polisei šodien pēdējā termiņa diena. Līdzīgi vairākas reizes ir gadījjies ar TA termiņiem - CP aptur, paskatās, bet nebrīdina : ka TA srokam ir pēdējā diena. Uzskatu, ka tml. CP rīciba ir apzināta un vērsta uz to, lai vairāk autovadītāju tieši iekristu un maksātu sodus uz aizmāršības rēķina.

273119. viesis 3.decembris 2009 17:12
0 0 Atbildēt

Nu nezinu, stradaju dezene un apskate man nav jaiet, visi savejie

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 20

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti