Darbu sāk apdrošināšanas portāls vissOk.lv 4

 
4.decembris 2009 11:07

Darbu sācis vissOK.lv – jauns apdrošināšanas interneta portāls, kur iespējams ātri un viegli iegādāties jebkuru apdrošināšanas polisi automašīnai (OCTA, KASKO), ceļojumam, nekustamajam īpašumam.

Tāpat iespējams arī saņemt nepieciešamo konsultāciju, izveidot savu profilu, kurā iespējams ievadīt visas apdrošināšanas polises to ērtākai un vieglākai kontrolei, pieslēgt atgādinājumu par polises darbības termiņa beigām, saņemt vērtīgas dāvanas un atlaides lojālajiem klientiem, kā arī rēķināties ar pieredzējušas komandas palīdzību un konsultācijām apdrošināšanas izmaksu jautajumos gadījumos, ja radušās nepatikšanas – iestājas apdrošināšanas gadījums.

Lai noformētu OCTA apdrošināšanas polisi un iegūtu piedāvājumu sarakstu, nepieciešams tikai ievadīt transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numuru un tehniskās pases numuru.

Interneta portāla vissOK.lv partneri ir lielākās Latvijas apdrošināšanas kompānijas un bankas. Tieši tāpēc ar portāla vissOK.lv palīdzību iespējams aplūkot visus piedāvājumus vienuviet, ļaujot salīdzināt visu lielāko apdrošināšanas kompāniju piedāvātās cenas un izvēlēties vispiemērotāko variantu.

OCTA polisi iespējams apmaksāt ar Swedbank, SEB, Nordea, Privat Bank internetbankām, ar norēķinu kartēm Visa, Visa Electron, Maestro, Master Card vai skaidrā naudā autocentros Toyota WESS Motors K. Ulmaņa gatvē 125, Mārupē vai Rīgas-Siguldas šosejā 2, Berģos. Iespējams izvēlēties apmaksātās apdrošināšanas polises saņemšanas veidu: uz e- pastu, faksu vai vissOK.lv pārstāvniecību birojos.

Lai iegūtu individuālu piedāvājumu par KASKO, nekustamā īpašuma un ceļojuma apdrošināšanu, nelielā iesnieguma formā portālā vissOK.lv nepieciešams ievadīt pamatinformāciju. Pēc iesnieguma saņemšanas, vissOK.lv konsultanti sāks darbu pie visizdevīgāko un lētāko apdrošināsanas variantu meklēšanas atsevišķi katram klientam, individuāli izskatot katru konkrēto gadījumu.

Nepieciešamības gadījumā papildus elektroniskajam piedāvājumam, vissOK.lv konsultanti sazinās ar klientu pa telefonu un  izskaidro visas detaļas, priekšrocības un atšķirības, pēc kā klients izdara savu izvēli par labu viņam visizdevīgākajam piedāvājumam.

Viena no jaunā portāla vissOK.lv priekšrocībām ir iespēja saņemt konsultāciju un palīdzību apdrošināšanas gadījuma noformēsanai. vissOK.lv speciālisti palīdzēs sastādīt iesniegumu par zaudējumu pieteikšanu apdrošināšanas kompānijai, kā arī noformēt visus nepieciešamos dokumentus. Lai tas notiktu, ir jāaizpilda iesnieguma forma sadaļā „Apdrošināšanas gadījums”.
Klientu ērtībām visām portālā vissOK.lv apdrošinātajām automašīnām tiek piedāvāts remonts profesionālajos WESS grupas autoservisos.

Portāls vissOK.lv plāno attīstīties arī nākotnē, piemēram, portāla lietotaju ērtībām tiek plānots ieviest automatizētu KASKO apdrošināšanas aprēķinu sistēmu, automātisku atgādinājumu par transportlīdzekļa tehniskās apskates termiņa beigām, piedāvāt citu apdrošināšanas veidu pakalpojumus, tādus kā nelaimes gadījumu, veselības, celtniecības riska, kravu un kravu pārvadātāju apdrošināšanu.

Portāla vissOK.lv darbību nodrošina apdrošināšanas brokeris SIA „WESS Financial Services”, kas reģistrēts 2009. gada jūlijā. Pieredzējusī kompānijas komanda 9 gadu laikā ir darbojusies WESS uzņēmumu grupā, piedāvājot konsultācijas apdrošināšanas jautājumos. Jaunais interneta portāls vissOK.lv ir uzņēmuma SIA „WESS Financial Services” jauna attīstības pakāpe. Šobrīd SIA „WESS Financial Services” ir Latvijas brokeru asociācijas biedrs un kompānijā strādā tikai oficiāli sertificēti apdrošināšanas speciālisti.

 
Visi komentāri
 
273143. viesis 4.decembris 2009 11:10
0 0 Atbildēt

Neredzu jegu jaunai apdrosinasanas firmai

janis M

273147. viesis 4.decembris 2009 12:47
0 0 Atbildēt

Tas ir brokers, nevis apdrošināšanas firma? Jāni M, neproti lasīt vai nejēdz atšķirību?

273190. viesis 4.decembris 2009 17:33
0 0 Atbildēt

Skaitam kopa:

letakpasam.lv

eagents.lv

vissOK.lv

...

273204. viesis 5.decembris 2009 18:47
0 0 Atbildēt

parbaudiju OCTA vinu piedavajums sanak par 10 LVL dargaks neka vienkarshi pie apdroshinataja. nav istais laiks un vieta kur "varities"

#Robchiks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti