CSDD piedāvā bez maksas saņemt informāciju par sava uzņēmuma autoparku 3

 
9.decembris 2009 15:43

Ceļu satiksmes drošības direkcija piedāvā uzņēmējiem vienreizēju iespēju – šomēnes bez maksas saņemt informāciju par sava uzņēmuma autoparku.

Šis pakalpojums tiek piedāvāts, jo sakarā ar izmaiņām transportlīdzekļu ikgadējās nodevas maksājumos, strauji pieaugusi interese par uzņēmumiem īpašumā vai turējumā esošajiem automobiļiem.

Lai saņemtu šo informāciju, uzņēmuma pārstāvim jānosūta pieprasījums uz e-pasta adresi autoparks@csdd.gov.lv. Pieprasījumā norādāmi uzņēmuma rekvizīti, kā arī pieprasījumu nosūtītāja vārds, uzvārds un ieņemamais amats.

Saņemtajā informācijā tiks uzrādīts uzņēmuma automašīnu skaits un informācija par katru transportlīdzekli, t.sk. transportlīdzekļa statuss, pēdējās tehniskā apskates datums un neapmaksātie sodi.

Savukārt fiziskās personas šo pašu informāciju var saņemt bez maksas, reģistrējoties CSDD interneta vietnē www.csdd.lv sadaļā e-pakalpojumi.

CSDD turpina pilnveidot e-pakalpojumu sistēmu. Tuvākajā laikā tiks radīta iespēja norēķināties internetā par CSDD sniegtajiem pakalpojumiem un apmaksāt soda naudas par pārkāpumiem ceļu satiksmē.

 
Visi komentāri
 
273291. viesis 9.decembris 2009 16:50
0 0 Atbildēt

Laba lieta - tikko pats izmantoju šo iespēju.

273304. viesis 9.decembris 2009 22:49
0 0 Atbildēt

O super, var noskaidrot kāds konkurentiem ir autoparks. Loosers

273308. viesis 10.decembris 2009 0:06
0 0 Atbildēt

incanti ir daudz tādu kantorīšu, kas nezina cik un kādas tačkas uz viņu karājas :D:D:D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti