Jaunais «Volkswagen Polo» turpina iegūt balvas

 
18.janvāris 2010 9:52

Autoklubs ADAC Minhenē jau sesto reizi pasniedzis „Gelber Engel” balvas. Šis apbalvojums autobūves nozarē tiek uzskatīts par vienu no kārotākajām trofejām. Jaunais Polo šogad ir starp tā ieguvējiem.

Saskaņā ar balsojumu, tas „Automobiļu” kategorijā ieguva otro vietu. Kopumā par žurnāla ADAC Motorwelt lasītāju balsīm cīnījās 34 automobiļi.

Automobilis Polo, iemantojot žurnāla ADAC Motorwelt lasītāju, kā arī ADAC mājaslapas apmeklētāju labvēlību, baudīja nepārprotamu priekšrocību un ieguva otro vietu. Slavenā balva tika pasniegta Minhenes rezidencē Dr. Ulriham Hakenbergam (Dr. Ulrich Hackenberg), Volkswagen Jauno izstrādājumu nodaļas valdes loceklim. Viesu sarakstā bija Prof. Dr. Ferdinands K. Pjehs (Prof. Dr. Ferdinand K. Piëch), Volkswagen AG Uzraudzības valdes priekšsēdētājs, Prof. Dr. Martins Vinterkorns (Prof. Dr. Martin Winterkorn), Volkswagen AG valdes priekšsēdētājs, kā arī daudzi citi politikas un autobūves nozares pārstāvji.

Kopš tā nonākšanas tirdzniecībā 2009. gada maijā, automobilis Polo ir spējis pārliecināt neskaitāmas speciālistu grupas, tādējādi veiksmīgais supermini auto ieguva kāroto „Gada auto” balvu, turklāt žurnāls auto motor sport tam piešķīra titulu „Labākais auto 2009”, un Polo ieguva arī „Zaļās” un „Zelta stūres rata” apbalvojumus no izdevniecības Springer Verlag, bet žurnāls Autozeitung tam piešķīra „Auto trofejas” balvu.

Volkswagen koncerna panākumus papildināja AUDI iegūtā „Gelber Engel 2010” balva. Ingolštates uzņēmums izcēlās kā visspēcīgākais zīmols, gluži tāpat, kā tas ir bijis pēdējos divus gadus.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti