«Ford» iegūst Ziemeļamerikas auto izstādes balvas

 
22.janvāris 2010 8:57

Ford Motor Company automobiļi - 2010. gada Ford Transit Connect un 2010. gada Ford Fusion Hybrid Amerikas versija Ziemeļamerikas starptautiskajā auto izstādē ieguva apbalvojumus "Ziemeļamerikas Gada kravas auto" un "Ziemeļamerikas Gada auto".

Šī ir tikai trešā reize 17 gadu laikā, kad viens ražotājs iegūst abus titulus. Jāatzīmē, ka Ford Fusion ASV būtiski atšķiras no Eiropas pircējiem pieejamā Fusion modeļa.

„Abu šo prestižo apbalvojumu iegūšana pierāda, ka Ford saviem klientiem piedāvā nozarē vadošus produktus,” uzsver Marks Fīlds (Mark Fields), Ford America prezidents.

Ar Ziemeļamerikas Gada auto un Gada kravas auto godalgām tiek apbalvoti transportlīdzekļi, kas vērtēti pēc dažādiem faktoriem, tai skaitā inovācijas, dizains, drošība, vadāmība, autovadītāju apmierinātība un atbilstība cenai. 49 autobūves nozares žurnālistu žūrija ASV un Kanādā balso par automobiļiem, kam, lai piedalītos balsojumā, jābūt „pilnīgi jauniem” vai „būtiski pārveidotiem”, salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli.

Ford Transit Connect pārspēja citus finālistus, piemēram, Chevrolet Equinox un Subaru Outback, iegūstot Ziemeļamerikas Gada kravas auto apbalvojumu. Šis ir sestais Ford kravas automobilis, kas iegūst šo apbalvojumu – tādējādi balvu pasniegšanas 17 gadus ilgajā vēsturē Ford ir guvis visvairāk apbalvojumu šajā kategorijā kā jebkurš cits autoražotājs. Šis ir arī otrais gads pēc kārtas, kad šo titulu ir ieguvis Ford. Pagājušajā gadā galvenā balva tika piešķirta 2009. gada Ford automobilim F-150.

Ford Transit Connect piepilda mazu uzņēmumu vajadzības

Automašīnas Transit Connect mērķis bija piepildīt mazu uzņēmumu īpašnieku un uzņēmēju vēlmes, piedāvājot tiem jaunu transportlīdzekļu klāstu ar ievērojami uzlabotu degvielas ekonomiju, plašu un ērtu kravas telpu, kā arī izveicību un manevrēt spēju, lai pārvietotos pārpildītās pilsētas vietās.

ASV automobilī Transit Connect Ford Work Solutions sistēma piedāvā bezvadu borta datoru, kas sniedz piekļuvi internetam, Bluetooth brīvroku zvanu veikšanai un navigācijai. Sistēma ļauj arī izdrukāt rēķinus, preču sarakstus, kā arī piekļūt mājas vai biroja datoru tīklā saglabātiem dokumentiem tieši darbu veikšanas vietā.

2010. gada Ford Transit Connect iegūtās balvas un atzinības ASV:
o    „2010 Editors Choice for Vans” balva no žurnāla CAR and DRIVER Magazine
o    Žurnāla Detroit Free Press apbalvojums Gada kravas auto 2010
o    Žurnāla Detroit News apbalvojums Gada kravas auto 2010
o    Žurnāla Popular Mechanics 2010. gada autobūves izcilības apbalvojums par labāko darba transportlīdzekli
o    Atzinība „lielisks automobilis mazu piegādes/pakalpojumu uzņēmumu darbiniekiem” no Kelley Blue Book kbb.com
2010. gada Ford Transit Connect tiek būvēts Ford Otosan Kocaeli ražotnē Kocaeli pilsētā Turcijā.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti