«Adam Auto» pagarina garantiju Opel un Chevrolet 4

 
20.februāris 2010 0:00

SIA «Adam Auto» izstrādāts jauns pakalpojums - „Pagarinātā Garantija” Opel, Chevrolet automašīnām, kam beidzies ražotāja/dīlera garantijas laiks.

<250>Izmantojot šo pakalpojumu, automašīnas garantija tiek pagarināta par 1 gadu vai 1 apkopes intervālu.

„Šobrīd, kad ikvienam auto braucējam ir svarīga līdzekļu ekonomija un neparedzēti tēriņi, ko varētu radīt neplānots automašīnas remonts,  nav vēlami – mūsu jaunais pakalpojums „Pagarinātā Garantija”  ir ideāls risinājums”, tā Ingus Pērkons, SIA Adam Auto servisa vadītājs.

„Pagarinātā Garantija” tiek piedāvāta Opel un Chevrolet automašīnām, kas nav vecākas par 6 gadiem un nobraukums nav lielāks par 150 000 km. 

Garantija tiek piešķirta pēc automašīnas tehniskās pārbaudes kādā no SIA «Adam Auto» autoservisiem un Servisa grāmatiņas ierakstu audita. Ja pārbaudē tiek konstatētas regulāri veiktas ikgadējās tehniskās apskates pie Opel un Chevrolet dīlera, automašīnas garantija tiek pagarināta uz 1 gadu vai 1 apkopes intervālu (spēkā nosacījums, kas iestājas ātrāk), kas automašīnas īpašniekam dod tiesības izmantot dīlera piedāvāto garantijas remontu šajā periodā.

opel chevrolet pagarinata garantija

Jaunajam pakalpojumam var pieteikties ik gadu, ja vien automašīna atbilst augstāk minētajiem nosacījumiem. Pakalpojuma cena -  LVL 9.68 ( ar PVN 21%).

Detalizēti „Pagarinātā Garantija” noteikumi pieejami SIA «Adam Auto» mājas lapas www.adamauto.lv, sadaļā „Pakalpojumi”.

 
Visi komentāri
 
274992. viesis 20.februāris 2010 1:23
0 0 Atbildēt

Slotiņu zagļiem vēl nav kauna reklamēties? Tādu garantijas remontu man nevajag, nepietiek, ka samaina jaunas slotiņas "pa kluso" uz vecām, vēl arī pamanās ar eļļainām rokām pa jumta apšuvumu padzīvoties(kāpēc?). Ā un superlīme arī tagad ir katra garantijas servisa oriģinālā detaļa? Kura servisa rokasgrāmata to paredz.

275014. viesis 20.februāris 2010 17:39
0 0 Atbildēt

Forši, ka tagad tiek piedāvāta šāda iespēja. Samaksā savus ~ Ls 10 un 1 gadu atkal brauc bez bēdām.

Zinu, ka citi dīleri šādu lietu piedāvā par vismaz 1o x lielāku ciparu.

Opelīšiem paveicies :))

275016. viesis 20.februāris 2010 17:51
0 0 Atbildēt

ja cilvēki kaut drusku zinātu, ka "Uzstādīto oriģinālo rezerves daļu garantija ir 24 mēneši no uzstādīšanas brīža", tad nejātu sev prātu ar lieku maksājumu. Uz dilstošam lietām garantiju tik un tā nedabūt.

Tāpat jūs atšūs, ja kaut kas nebūs pirkts, uzstādīts pie viņiem, kas ir tikai loģiski.

Vajag parēķināt, kuras detaļas pirkt un likt pie dīlera, kuras nē. Kaut vai uzlikt visu izslavēto augstspiediena sūkni... Ja pēc gada nobirst, tā vairs nav jūsu problēma.

Par orig detaļas cenu ir jākaulējas un jāprasa atlaide. Nav tie laiki, kad viņi vienīgi kaut ko varēja atvest no EU.

275059. viesis 22.februāris 2010 18:10
0 0 Atbildēt

To Kanibaals.

Mēs atbildam par savu darbu un veicam to godprātīgi, tāpēc ir grūti ir iedomāties, ka kādam no darbiniekiem būtu ievajadzējies Jūsu auto slotiņas.

Lūgums sazināties ar Adam Auto, lai tiktu skaidrībā par šo komentāru.

Tālr. 6 7078000 vai rakstiet riga@adamauto.lv, norādot Jūsu vārdu, uzvārdu un informāciju par auto.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti