ADDINOL: Vairāk nekā 600 dažādu produktu

 
3.marts 2010 8:30

Jau trešo gadu Latvijas tirgū darbojas ADDINOL LUBE OIL GmbH meitas uzņēmums SIA ''ADDINOL Latvia''. Kompānija nodarbojas ar augstas veiktspējas eļļu un smērvielu izstrādi un ražošanu.

<250>ADDINOL plašais produkcijas klāsts piemērots ikvienai nozarei. Produkcijas klāstā atradīsiet produktus, kuri piemēroti auto un industriālajam sektoram (metālapstrāde, visa veida ražošana, biogāzes un dabasgāzes koģenerācija, vēja enerģija, HES), gan arī farmācijas un pārtikas rūpniecības sektoram speciāli izstrādātās eļļas.

ADDINOL autoprodukcijas klāstā ietilpst gan motoreļļas, gan transmisijas eļļas, kā arī hidrauliskie šķidrumi un ATF. ADDINOL produkcijas klāstā ir 30(!) motoreļļas.Piemēram, ADDINOL Extra Truck MD1049 LE ir augstas veiktspējas sintētiskā motoreļļa, kurai raksturīgs zems SAPS līmenis un līdz ar to eļļa atbilst Euro-5 emisijas standartiem.

Eļļā esošā piedevu tehnoloģija samazina pelnu saturošo vielu daudzumu par vismaz 50% un atbilst moderno izplūdes gāzu pēcapstrādes sistēmu prasībām. MD1049 LE produktam ir raksturīgas izcilas pretnovecošanās un nobīdes stabilitātes īpašības, kā arī tiek nodrošināta optimāla dzinēja tīrība. ADDINOL mājas lapā ir atrodams Eļļas meklētājs, kurā ievadot datus par Jūsu transportlīdzekli, Jūs saņemsiet informāciju par Jūsu automobilim nepieciešamo eļļu.

ADDINOL intensīvi strādā, lai nodrošinātu augstas kvalitātes motoreļļas, kuras atbilstu ražotāju visaugstākajām prasībām. Sasniedzot pagarinātus eļļas noplūdes intervālus saskaņā ar OEM prasībām, tiek nodrošināta uzticama drošība darbības laikā. Motoreļļas, kurām nav atbilstošas specifikācijas, pakļauj riskam augstas klases dzinējus. ADDINOL eļļas ir sertificējuši visi lielākie auto ražotāji.

Īpaši augstas prasības ir VW grupai. Pirms VW grupa izsniedz produktam savu licenci, produktam tiek veikts plašs testu un ekspertīžu spektrs. ADDINOL ir saņēmis visas jaunākās VW grupas licences saviem produktiem.

ADDINOL piedāvā plašu klāstu ar augstas veiktspējas industriālās eļļas, kuras paredzētas izmantošanai visdažādākajās nozarēs. ADDINOL augstas veiktspējas smērvielas ne tikai veic eļļošanas funkciju, bet arī aizsargā un nodrošina maksimālu ekspluatācijas efektivitāti. Izvēloties augstas veiktspējas un inovatīvas smērvielas tiek samazināti ekspluatācijas izdevumi, kā arī resursu izmantošanas izdevumi.

Kā piemēru var pieminēt ADDINOL ECO GEAR sērijas industriālo transmisijas eļļas. Šīs eļļas ir lieliski sevi pierādījušas augstas slodzes apstākļos strādājošo reduktoru ekspluatācijas laikā. ADDINOL Eco Gear eļļas satur unikālo Surftec piedevu paketi, kas samazina berzi starp detaļu virsmām un veic metālu virsmu plastifikācijas un mikronelīdzenumu nolīdzināšanas funkciju darba procesā starp zobratiem. Eco Gear sērijas eļļām tiek dota 4 gadu darbības garantija. Nozīmīgs faktors, izmantojot ECO GEAR eļļas, ir enerģijas ietaupījums līdz 30%.

Vairāk informāciju par ADDINOL produkciju, variet iegūt mūsu mājas lapā www.addinol.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti