Ceļu satiksmes noteikumus var apgūt ar mobilo tālruni

 
11.marts 2010 9:24

10.martā, atklāta jauna mācību programma mobilajiem tālruņiem Mobilā Autoskola, kas paredzēta ceļu satiksmes noteikumu un praktisko uzdevumu apgūšanai, izmantojot mobilo tālruni.

Tā ir jau otrā mācību programma Latvijā, kas paredzēta lietošanai mobilajos tālruņos.

Mācību programma mobilajiem tālruņiem Mobilā Autoskola veidota ar mērķi, lai atvieglotu mācību procesu, apgūstot ceļu satiksmes noteikumus un gatavojoties CSDD teorijas eksāmenam. Mobilā Autoskola ietver ceļu satiksmes noteikumus un praktisko uzdevumu kopumu, kas iekļauti arī CSDD un Latvijas autoskolu teorijas eksāmenos.

Kristofs Blaus, Education Mobile valdes priekšsēdētājs: „Izstrādājot mācību programmu mobilajiem tālruņiem Mobilā Autoskola, esam ieguldījuši lielu darbu trīs gadu garumā un esam patiesi gandarīti par sasniegto rezultātu. Mobilā Autoskola ir lielisks palīgs mācībās, apgūstot ceļu satiksmes noteikumus. Tā ir ērti un viegli lietojama - atvieglo mācīšanās procesu, jo vairs nav nepieciešamas teorijas un praktisko uzdevumu grāmatas. Viss ir koncentrēts mobilajā tālrunī, tādejādi apgūt vai atkārtot zināšanas var jebkurā laikā un vietā, padarot mācīšanās procesu ērtāku, vieglāku un saprotamāku.”

“Mobilitāte ir viens no atslēgas vārdiem ne tikai auto biznesā, bet arī ikdienā. Vislabāk mobilitāti raksturo automobilis un mobilais tālrunis, jo tie abi sniedz gandrīz neierobežotu kustības brīvību. Mēs atbalstām Mobilo Autoskolu, jo uzskatām, ka tā ir ļoti progresīva un inovatīva izstrāde, kas atbilst mūsu uzņēmuma filozofijai. Es ceru, ka šis projekts attīstīsies arī turpmāk un sniegs ieguldījumu Latvijas kā progresīvas valsts turpmākā attīstībā,” saka Ingus Rūtiņš, SIA Auto Riga direktors.

„Cilvēki ir izgudrojuši termosus, teltis un kabatas nažus, lai būtu iespēja visu nepieciešamo nēsāt līdzi. Tagad tas notiks arī ar satiksmes noteikumumiem,” norāda Pauls Timrots.

Mācību programma mobilajiem tālruņiem Mobilā Autoskola ir JAVA programma, kas vienreiz instalēta mobilajā tālrunī un turpmāk lietojama bez savienojuma ar internetu. Mācību programmas Mobilā Autoskola saturs ir ceļu satiksmes noteikumi, praktiskie uzdevumi un kļūdu analīze, kas skaidro praktiskajos uzdevumos pieļautās kļūdas.

Education Mobile ir progresīvs jauno tehnoloģiju uzņēmums, kas veido visā Eiropā unikālus mācību līdzekļus mobilajiem telefoniem un internetam. Education Mobile ir SIA Mobilā Izglītība preču zīme. Uzņēmums dibināts 2007. gadā pēc Kristofa Blaua veiksmīgas dalības Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūras rīkotajā inovatīvo biznesa ideju konkursā Ideju Kauss 2007. SIA Mobilā Izglītība Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūras izdotajā uzņēmumu katalogā Veiksmes kods atzīts par vienu no Latvijas biznesa veiksmes stāstiem un piemēriem.

Vairāk par mācību programmu Mobilā Autoskola un programmas lejupielāde www.MobilaAutoskola.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti