Tagad OCTA polisi var nopirkt speciālos automātos 2

 
28.aprīlis 2010 9:05

27.aprīlī tika atklāts pirmais* octamāts Latvijā un Eiropā. Šobrīd octamāti ir izvietoti 17 Narvesen veikalos Rīgā, Jūrmalā, Kauguros, Jelgavā, Iecavā, Mārupē, Talsos, Kuldīgā, Bauskā, Saldū un Valmierā.

Ievietojot octamātā maksājumu karti un ievadot mašīnas reģistrācijas numuru, iespējams izvēlēties lētāko un izdevīgāko OCTA polisi no 6 apdrošinātāju piedāvājuma. Polisi iespējams tūlīt uz vietas izdrukāt.

Kopš 2008. gada 1, jūnija OCTA polise Latvijā ir noslēdzama attālināti, izmantojot elektroniskos saziņas līdzekļus. Līdz ar to autovadītājiem arvien vairāk interesē ērtums, laika un naudas ekonomija, ko sniedz cenu salīdzināšanas iespēja. Ņemot vērā vienkāršoto OCTA iegādes procesu, OCTA apdrošināšanas tirgus tendences liecina par OCTA polišu iegādes paradumu maiņu. Daudzi vadītāji to dara internetā, ko apliecina portāla www.octas.lv straujais popularitātes pieaugums. Otra lielākā autovadītāju daļa polises iegādājas degvielas uzpildes stacijās.

Dainis Maldutis, octomāta un octas.lv izveidotājs: „Šobrīd Latvijā ir tikai viens degvielas uzpildes staciju tīkls, kur iespējams salīdzināt OCTA polišu cenas – Neste. Līdz gada beigām plānojam šo unikālo pakalpojumu darīt pieejamu visiem autovadītājiem un izveidot octamātu tīklu Latvijā, kas sastāvētu vismaz no 100 octamātiem dažādās Latvijas pilsētās. Domājam arī par octamāta ieviešanu citu valstu apdrošināšanas tirgos.”

Rems Razums, Narvesen valdes priekšsēdētāja vietas izpildītājs: „Tagad mūsu klientiem būs fantastiska iespēja īsā laika posmā iegūt kvalitatīvu servisu un izbaudīt pakalpojuma ātrumu par pieņemamām cenām.”

<250>Ivars Priedītis, Latvijas Krājbankas prezidents: Ivars Priedītis, Latvijas Krājbankas prezidents: „Latvijas Krājbanka ir viena no pirmajām bankām Latvijā, kura sertificēja VISA un MasterCard karšu pašapkalpošanās iekārtu risinājumu. Tagad šis risinājums nodrošina arī octamātu darbību. Atceroties apdrošināšanas vēsturi, man ir patiess prieks, ka šī joma ir tik ātri attīstījusies un piedāvā klientiem arvien pieejamākus un izdevīgākus pakalpojumus”.

Octamāts ir absolūti unikāla un autonoma iekārta, kuras uzbūvē un darbībā tiek savienoti šobrīd 12 pakalpojuma nodrošināšanā iesaistītu pušu datorsistēmas: Octas.lv, Motive, Narvesen, Point transaction system, First data, Krājbanka, 6 AAS: Baltikums, Balva, Seesam, Gjensidige baltic, Balta, ERGO.

Satiksmes uzraudzības biroja dati liecina, ka 2010. gada pirmajā ceturksnī par 30% ir samazinājies sastādīto administratīvo protokolu par braukšanu bez OCTA polises skaits salīdzinājumā ar šo laika posmu 2009. gadā (2010. gada pirmajos 3 mēnešos sastādīti 3198 protokoli, 2009. gadā – 4537). Šo faktu var skaidrot ar administratīvā soda palielināšanu 2009. gada 16. jūnijā, aktīvu Ceļu policijas kontroli uz ceļiem, autoīpašnieku izglītošanu par neapdrošinātu auto izraisīto negadījumu sekām un arvien pieejamākiem OCTA apdrošināšanas pakalpojumiem.

_____________
Narvesen veikalā, Neste degvielas uzpildes stacijā, Krasta ielā 68.

 
Visi komentāri
 
276585. viesis 28.aprīlis 2010 12:40
0 0 Atbildēt

Varēja jau uzstādīt arī CSDD klientu apkalpošanas centros, jo tur visbiežāk ir nepieciešamība pēc jaunas OCTAs, bet nav izvēles iespēju.

Vienīgi tā starpnieka www . octas . lv uzcenojums ir paliels un izdevīgāk būs pašam no portatīvā datora nopirkt to OCTA.

281762. viesis 22.februāris 2011 10:39
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti