Biķernieku lielā moto trase – pieejama ikvienam! 3

 
7.jūnijs 2010 9:42

Jebkuram ielas vai šosejas motocikla īpašniekam, kuram ir atbilstošs ekipējums, un motocikls tehniski labā stāvoklī, šo trešdien, 9.jūnijā, no plkst. 18:30 - 19:30 (ja laika apstākļi nepievils), būs lieliska iespēja iejusties motošosejas sportista lomā.

Varēs vienu stundu braukt pa Biķernieku trases lielo moto apli instruktoru pavadībā mērenā ātrumā, bez apdzīšanām un ievērojot pareizas trajektorijas. Braucēji tiks dalīti grupās. Vienā grupā 5 - 7 braucēji, katrai grupai pa priekšu un aizmugurē brauks instruktors. Pēc pirmā brauciena, kurš ilgs 15-20 minūtes, braucēji tiks pārdalīti grupās, vadoties pēc braucēju prasmēm. Vienlaicīgi trasē atradīsies vairākas grupas un kopējais trasē pavadītais laiks būs aptuveni viena stunda. Atbildes uz jautājumiem tiks sniegtas pirms un pēc brauciena, kā arī starplaikos.

Treniņš notiks ar kvalificētu mediķu un tiesnešu klātbūtni.

Dalību moto treniņā varēs ņemt ikviens, kuram ir kaut nelielas moto braukšanas iemaņas. Sportisti piedalīsies tikai kā instruktori. Uz treniņu lūgums ierasties savlaicīgi, jo 20 minūtes pirms treniņa notiks neliela instruktāža.

Džinsi un kedas noskatās treniņu no malas, braucējiem apdrošināšana un muguras sargs vēlami, bet nav obligāti!

Reģistrējoties iepriekš www.motoaplis.lv, treniņš maksās 10.00 LVL, bet uz vietas - 12.00 LVL.
Iepriekšēja reģistrācija nepieciešama, lai savlaicīgi zinātu nepieciešamo instruktoru skaitu.

Uz treniņu vēlams ierasties ar pilnu degvielas tvertni!

Reģistrācija treniņam »»
Dalībnieku saraksts »»

Tiekamies trasē, un NOT MIIZING !!!

motoaplis.lv
 

 
Visi komentāri
 
277436. viesis 7.jūnijs 2010 11:07
0 0 Atbildēt

Nu cerams, ka daļa braucēju izmantos šo iespēju, nevis "pilnā ručkā" braukās pa Dienvidu tiltu turpu šurpu(novērots šajās brīvdienās).

277457. viesis 8.jūnijs 2010 15:18
0 0 Atbildēt

Atbalstāmi!

Kad kāds saņemsies un saveidos iknedēļas vai kaut ikpārnedēļas treniņu mašīnām par tādām cenām?

277494. viesis 10.jūnijs 2010 11:20
0 0 Atbildēt

Biķernieku trase ir par velti pieejama ikvienam motobraucējam jebkurā laikā, izņemot, kad ir slēgti mazie vārtiņi. Un vēlams nebraukāt gar administrāciju, pa starta/stop taisni. Var braukt arī pa tuneļiem un raut skaidu ezera krastā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti