«VIRŠI-A» ļaus maksāt ar karti 4

 
11.jūnijs 2010 0:03

Kopš jūnija sākuma lielākā pašmāju degvielas tirgotāja, a/s „VIRŠI-A” degvielas tīkla 13 uzpildes stacijās iespējams veikt automātisko degvielas uzpildi, maksājot pašapkalpošanās norēķinu termināļos ar bankas maksājuma kartēm.

Šis attīstības projekts ļāvis uzlabot klientu servisu, kā arī a/s „VIRŠI-A” ieviest Eiropas praksi, atsevišķos DUS nakts stundās slēdzot veikalu, bet joprojām dodot iespēju uzpildīt degvielu 24 stundas diennaktī.

<250>Jānis Riekstiņš, a/s "VIRŠI-A" valdes priekšsēdētājs: "Pašapkalpošanās norēķinu automāti 13 no a/s „VIRŠI-A” degvielas tīkla stacijām tika ieviesti jau februārī, kad kā galveno mērķi uzstādījām iespējami ātri ieviest pakalpojumu norēķiniem ar bankas maksājumu kartēm, kas šobrīd ir izdarīts.
Jāatzīst arī, ka pakalpojums jau guvis klientu atzinību, jo, pirmkārt, ļauj ietaupīt laiku, turklāt klients nezaudē iespēju iegūt atlaidi par pirkumu, jo arī terminālī iespējams izmantot „Impulss karti” vai „Klienta karti”.

Ieviestie pašapkalpošanās norēķinu automāti ļāvuši ievērojami palielināt klientu apkalpošanas ātrumu, tādējādi uzlabojot klientu servisu. Pakalpojumu sevišķi iecienījuši autovadītāji, kuri DUS iegriežas tikai, lai ielietu degvielu un nevēlas tērēt laiku, stāvot rindā pie kases, kur bieži tiek veikti arī citi pirkumi veikalā.

A/S „VIRŠI-A” izmantota pirmā programmatūra Latvijā, kas nodrošina divus atsevišķus karšu lasītājus un PIN koda ievades ierīces. Kartes dati tiek nodoti izmantojot vienīgi tam paredzētu, sertificētu iekārtu. Vēl viena atšķirība no citās DUS redzētajiem pašapkalpošanās risinājumiem ir tāda, ka katrā „VIRŠI-A” stacijā uzstādīts tikai viens apmaksas automāts, kas darbojas uz visiem degvielas sūkņiem. Neskatoties uz to, ka klientam ir iespēja degvielu uzpildīt jebkurā no sūkņiem, nav nepieciešams gaidīt rindā, kamēr atbrīvojas tuvāk pie automāta esošais. Tomēr klientam jau pirms degvielas uzpildīšanas jāizlemj kādu apmaksas veidu izvēlēties, jo pirms degvielas uzpildes nepieciešams autorizēt savu karti pašapkalpošanās norēķinu automātā.

Par „VIRŠI-A”
„VIRŠI-A” Latvijas degvielas tirgū darbojas kopš 1995. gada. Šo gadu laikā uzņēmums ir kļuvis par vienīgo pašmāju kompāniju, kas attīstījusi tīklu ar 32 degvielas uzpildes stacijām, un stabili saglabā ceturtā lielākā degvielas tirgotāja pozīcijas. „VIRŠI-A” katru gadu investē izaugsmē un attīstībā, paplašinot tīklu, uzlabojot preču un piedāvāto pakalpojumu klāstu. „VIRŠI-A” darbības virzieni ir degvielas vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, kā arī apkures degvielas un autogāzes pārdošana.

Informāciju sniedza:
Jānis Riekstiņš,

a/s „Virši – A” valdes priekšsēdētājs
 

 
Visi komentāri
 
277502. viesis 11.jūnijs 2010 0:52
0 0 Atbildēt

Wow tas tik ir jaunums, kolonkaa var maksaat ar karti - inovaacijas nebeidz paarsteigt :)

277518. viesis 11.jūnijs 2010 19:53
0 0 Atbildēt

Mja, nevar saprast- smieties vai raudaat.... Skandinavijaa tikai taa leju benziinu ar musu debetkarteem, nekadu problemu.

277522. viesis 12.jūnijs 2010 8:33
0 0 Atbildēt

Man jaunums ir tas ka tomēr ir kāda uzpildes stacija kura pieder Latviešiem, un tāpēc turpmāk mēģināšu pildīties tanī. Labāk lai naudiņa paliek Latvijā nekā aiziet skandināviem vai Krieviem.

277529. viesis 13.jūnijs 2010 22:59
0 0 Atbildēt

tomeer baros bankas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti