Jaunais «Renault Latitude» ir klāt 2

 
11.jūnijs 2010 8:01

Renault plašākai sabiedrībai ir atklājis sava jaunākā starptautiskā ģimenes modeļa Renault Latitude galvenās iezīmes.

Papildus tā līdzsvarotajām proporcijām, ietilpīgajam bagāžniekam un jaunajam dizainam, kas lieliski atspoguļo jaunākās paaudzes modeļu dzinēju jaudu, Renault saimes jaunpienācēju raksturo arī elegants un nedaudz sportisks stils. Šī Renault modeļa tiešā mērķauditorija būs tie klienti, kam svarīgs ir dizains un elegance, kvalitāte un komforts visās tās formās.

Renault Latitude starptautiskā versija plašākai publikai pirmoreiz tiks prezentēta Maskas Autošova ietvaros augusta nogalē, savukārt Eiropas autovadītāji ar šo modeli varēs iepazīties 2010. gada Parīzes Autošova ietvaros.

Papildus šī modeļa dāsnajiem izmēriem (garums: 4.89m / platums: 1.83m / augstums: 1.49m), Renault Latitude iemieso eleganci un sportiskumu. Priekšējās restes kontūras lieliski izceļ atšķirīgās bi-Xenon pielāgojamās gaismas, savukārt hromētie elementi piešķir dinamiskuma sajūtu. Šī modeļa aizmugures dizains liecina par ietilpīgu bagāžnieku, kas būtībā ir viens no ietilpīgākajiem savā klasē. Aizmugurējās gaismas aprīkotas ar LED tehnoloģiju, kas lieliski harmonizē ar aizmugures hromētajiem elementiem.

Renault Latitude veidots uz jaunā SM5, kas tika nesen prezentēts Korejas tirgū, modeļa arhitektūras bāzes, un tas aprīkots ar Renault jaunākās paaudzes tehnoloģijām. Pasažieri šajā modelī varēs izbaudīt ērtu un klusu braucienu. Lai uzlabotu kvalitāti un modeļa uzticamību, modelis aprīkots ar Alianses augstākās kvalitātes iespējām. Aprīkojuma klāsts, kura saraksts būs pieejams vēlāk, kā vienu no galvenajām priekšrocībām izvirza inovācijas un ceļošanas komfortu, sevī ietverot tādas papildiespējas kā gaisa jonizators, trīskāršās zonas klimata kontrole, masāžas autovadītāja krēsls, Bose Premium audio sistēma, Renault brīvroku karte u.c.

Renault Latitude radīta ar mērķi sasniegt dažādu tirgu prasības, tāpēc šis modelis tiks piedāvāts ar plašu iespēju klāsts. Renault Latitude tiks prezentēts Maskavas Autošovā Krievijā, un Āzijā, Āfrikā, Krievijā, Turcijā, Austrālijā un Meksikā tas nonāks pārdošanā jau rudenī.

Renault Latitude Eiropas versija būs viens no galvenajiem apskates elementiem 2010. Gada Parīzes autošovā. Šī šova ietvaros apmeklētājiem būs iespēja iepazīt Renault Latitude salona dizainu, kā arī iepazīties ar modeļa aprīkojumu un piedāvātajiem dzinējiem. Starptautisko masu mediju pārstāvji tiks ielūgti uz Renault Latitude testiem pirms 2010. Gada noslēgumā, un drīz pēc tam Renault Latitude nonāks pārdošanā.

Sākot no 10.jūnija ikvienam būs iespēja atklāt jauno modeli interneta vietnē www.renault-latitude.com.

 
Visi komentāri
 
277507. viesis 11.jūnijs 2010 10:47
0 0 Atbildēt

pirmais iespaids, ka tas ir Saab

277528. viesis 13.jūnijs 2010 21:25
0 0 Atbildēt

Arī, un vēl Toyota Camry.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti