Interese par pakalpojumu «Divi vadītāji» 2

 
21.jūnijs 2010 13:27

Jau nedēļu pirms Līgo svētkiem ievērojami palielinājies interesentu skaits par pakalpojumu "Divi vadītāji". Minētais serviss piedāvā iedzēruša autovadītāja un viņa automobiļa profesionālus transportēšanas pakalpojumus.

Galvenā motivācija, lai pasūtītu taksi uz Līgo svētkiem, ir rūpes par drošību un vēlēšanās saglabāt mobilitāti. Vairākums, kas zvanījuši Smile Taxi, interesējas par iespēju iepriekš pasūtīt pakalpojumu "Divi vadītāji" un par tā izmaksām.
Uz šo jautājumu atbild taksometru kompānijas Smile Taxi pārstāvis Aleksejs Ignatjevs:
"Patiešām eksistē iespēja rezervēt uz noteiktu laiku taksometra pakalpojumus, tai skaitā arī "Divi vadītāji". Bet ja radīsies nepieciešamība braucienam tieši Līgo svinēšanas laikā, arī tad mēs esam gatavi pieņemt pasūtījumu, jo mūsu dienesti šajā laikā strādās pastiprinātā režīmā. Pakalpojums "Divi vadītāji" izmaksās parasta taksometra divkāršu tarifu. Gribētos atzīmēt, ka pērnajā gadā īpaša interese bija arī par astoņvietīgo minivenu pakalpojumiem, kas spēj aizbraukt un paņemt no svinību vietas veselu atpūtnieku kompāniju.

Vairākums Līgo svētkus svin ārpus pilsētas. To mēs ņēmām vērā un šogad, tāpat kā iepriekšējā gadā, mēs piedāvājam saviem klientiem izdevīgus tarifus tālākiem braucieniem. Bet Jūrmalas iedzīvotāji un viesi var jebkurā brīdī izmantot jaunās Smile Taxi Jūrmalas filiāles pakalpojumus".

Par kompāniju
Smile Taxi - vienīgie dzeltenie taksometri Rīgā un Jūrmalā. 2009. gadā, Smile Taxi kļuva par pazīstamāko taksometru zīmolu kategorijā transports, pēc "Latvijas  tūrisma  zīmolu  atpazīstamības" pētījuma datiem žurnālā Tūrisms. Kompānijas transporta kvalitatīvo darbu apstiprina "TAXI QUALITY" un "Tourist-friendly" zīmes. No dibināšanas brīža 2006. gadā decembrī kompānija izpildīja vairāk nekā miljons pasūtījumu un noslēdza vairāk nekā 100 līgumu ar uzņēmumiem. Jūrmalā kompānija uzsāka darbību 2010. gadā.

<250>Smile Taxi autoparks sastāv vairāk nekā no 60 automašīnām.  Smile Taxi pazīstama kā novatoriska kompānija starp taksometru uzņēmumiem. Virzoties savā nozarē pa priekšu, kompānija pirmā attīstīja sekojošus jaunievedumus: POS terminālus norēķiniem ar kredītkartēm, apmaksas sistēmu ar SMS-Mobilly palīdzību, GPS sistēmu automašīnas vietas noteikšanas kontrolei (samazina taksometra gaidīšanas laiku un paaugstina pasažieru drošību), izvietoja LCD ekrānus pasažieriem, klientu kartes sistēmu (ļauj pastāvīgiem un korporatīviem klientiem noteikt taksometra izmantošanas limitu, online režīmā redzēt izmantoto braucienu un naudas balansa datus), pievienoja kalkulatoru smiletaxi.lv mājaslapā, lai varētu aprēķināt brauciena gala summu, tāpat piedāvāja iespēju pasūtīt taksometru internetā un uzziņu dienestā TAXI 8880, kā arī speciāli aprīkotus taksometrus bērniem. Šādas modernizācijas vēl joprojām trūkst 80% taksometru nozares pārstāvjiem.

Kompānija piedāvā plašu pakalpojumu klāstu: "Grupu pārvadājumi", "Divi Vadītāji", "Taksometrs-modinātājs", "Viesu sagaidīšana", "Korporatīvā apkalpošana", "SMS apmaksa Mobilly", "Smile Baby Taxi". Lai minētie pakalpojumi būtu pieejami visiem, ir speciāli noteikta budžeta cenas politika, ka arī atlaides patstāvīgiem klientiem.

Papildus informācija:
Aleksejs Ignatjevs
Smile Taxi

 
Visi komentāri
 
277636. viesis 21.jūnijs 2010 15:20
0 0 Atbildēt

Šitādus vienu reizi paņēmu, un vairs neņemšu. Neatceros gan kompānijas nosaukumu, kuru pirmo no saraksta ieteica 1188, tomēr atbrauca divi krievu ambāļi, brauciens no āgenskalna viena gala līdz otram, 10 minūšu pauze un tālāk brauciens līdz mežciemam maksāja 40 Ls. Toreiz gan nebija izvēles, par cik auto bija piekrauts ar dārgām mantām, tomēr ja būtu tukšs, tad to lūzni tur atstātu un savāktu pats pēc svētkiem.

288779. viesis 1.janvāris 2013 14:46
0 0 Atbildēt

NEBRAUCDZERIS.LV

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti