«Jāņa sēta» izdod Jēkabpils rajona karti 3

 
29.jūnijs 2010 10:45

“Karšu izdevniecība Jāņa sēta” turpina Latvijas novadu karšu sēriju mērogā 1:100000, kartējot līdz šim tik detāli neattēloto bijušo Jēkabpils rajonu.

Kartes pirmizdevums sagatavots, izmantojot jaunākos pieejamos aerofoto uzņēmumus, visjaunāko kartogrāfisko un adrešu informāciju un lauka apsekojuma datus. Visu novadu teritorija apsekota dabā, nobraucot vairāk nekā 8000 km. Kartē īpaši precizēts autoceļu tīkls, viensētu un apbūves izvietojums, attēloti tūrisma un servisa objekti, dabas aizsargājamās teritorijas, hidrogrāfija un meži. Karti papildina plaša uzziņu informācija par katru pašvaldību – vispārīgas ziņas, apskates vietas, naktsmītnes tūristiem u.c., kā arī pussimt fotoattēlu.

Izdevumā ietverti Jēkabpils, Aknīstes un Viesītes plāni mērogā 1:20 000 ar ielu nosaukumu rādītājiem.

Gan karte, gan uzziņu informācija ir precizēta un saskaņota ar Jēkabpils tūrisma informācijas centru un pašvaldībām, tādēļ šo novadu karte mērogā 1:100 000 ir šobrīd visprecīzākais kartogrāfiskais izdevums par šo teritoriju.

“Karšu izdevniecība Jāņa sēta”, būdama pirmā karšu izdevniecība Baltijā, pirms 15 gadiem sāka 1:100 000 mēroga karšu izstrādi visai valsts teritorijai. Līdz ar Jēkabpils, Krustpils, Aknīstes, Salas un Viesītes novada kartes iznākšanu būs atlikušas tikai trīs – Liepājas, Ludzas un Balvu – Latvijas bijušo rajonu teritorijas, kas vēl nav kartētas mērogā 1:100 000.

 
Visi komentāri
 
277810. viesis 1.jūlijs 2010 10:49
0 0 Atbildēt

Autoram - kur ir Jēkabpils rajons?

277833. viesis 1.jūlijs 2010 12:59
0 0 Atbildēt

Ap Jēkabpili - tas lai saprastu. Tagad rajonu vispār nav.

277856. viesis 1.jūlijs 2010 21:16
0 0 Atbildēt

Un kas tad bija 1:50000 satelītkartes,baigi neprecīzās?Un kā likts ,kad vajadzēs ,tad tādu ceļu uz kura esi kartē neatrast:)))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti