Izveidots jauns transporta sludinājumu un uzziņu portāls 7

 
19.jūlijs 2010 10:17

Ir izveidots jauns portāls, kurā iespējams ievietot sludinājumus, iegūt nepieciešamo informāciju par transporta līdzekļu tirdzniecību, apkopi, rezerves daļām, nomu un citiem pakalpojumiem.

Tas ir veidots tā, lai apmeklētājiem un lietotājiem informācija būtu viegli saprotama un ātri atrodama.

Bieži, meklējot internetā konkrētu informāciju, lietotājam nākas sastapties ar nepietiekamu tās daudzumu vai tā ir salīdzinoši grūti atrodama. Reizēm tās ir par maz, lai izdarītu pareizu izvēli. Tādas situācijas parasti noved pie lieki patērētiem resursiem. Lai izvairītos no informācijas sadrumstalotības, tika izvēlēts cits ceļš, proti, neļaut lietotājam apjukt portāla izvēlnēs, bet gan piedāvāt konkrēti sludinājumu sadaļu un uzziņu katalogu.

Sludinājumu sadaļā apmeklētājiem ir iespējams ievietot savus pirkšanas, pārdošanas, maiņas un sniegto pakalpojumu sludinājumus. To ievietošanas daudzums vienai personai nav noteikts, galvenais, lai tie būtu korekti sastādīti.

Uzziņu katalogā tiek veidota datu bāze, kur uzņēmumam, kas ir saistīts ar transporta līdzekļu tirdzniecību, apkalpošanu vai sniegtajiem pakalpojumiem, ir iespēja ievietot sev vēlamo aprakstu, bildes, norādīt atrašanās vietu kartē un citu nepieciešamo kontaktinformāciju. Uzņēmumam tā ir laba iespēja popularizēt savu produktu vai pakalpojumu, mājas lapu, turklāt nav nepieciešams periodiski ievietot sludinājumus, jo aktuālā informācija, ko iespējams periodiski mainīt, ir pieejama vienuviet. Lai to izdarītu, ir nepieciešams tikai sazināties ar administratoru. Portāla apmeklētājam savukārt tas atvieglos meklēšanu un radīs nepieciešamo priekšstatu par uzņēmumu, lai izdarītu pareizo izvēli.

Attīstot projektu, ir paredzēti arī uzlabojumi, lai portāla darbību padarītu efektīvāku. Autoin.lv galvenais mērķis ir sniegt apmeklētājam kvalitatīvus pakalpojumus, lai dažāda veida transporta īpašnieki ātrā un saprotamā veidā atrastu sev interesējošu informāciju vienuviet, iesniegtu savus sludinājumus un saņemtu gaidīto rezultātu. Ikviens ir aicināts ievietot informāciju, lai izveidotu plašu un noderīgu datu bāzi par transporta līdzekļiem un ar tiem saistītajiem pakalpojumiem.

Informāciju sagatavoja
Edgars Gaveiko

 
Visi komentāri
 
277999. viesis 19.jūlijs 2010 11:21
0 0 Atbildēt

aha, izveidots jauns kaut kas, kas pēc 1/2 gada vairs nebūs..... man jau principā vienalga, pat vairāk - es labprāt redzētu kaut ko jaunu uz daudzsološu, taču kā jau te minēts - ss.lv pagaidām ieliek un kaut kāda cerība man parādītos brīdī, kad nevis preses relīze slavinātu jauno portālu un solītu visus gāzt no troņa, bet apkārtējie cilvēki teilktu - klau, aizej šiten, te ir l;abas lietas! uttt.

278001. viesis 19.jūlijs 2010 13:20
0 0 Atbildēt

tas ir labi, ka ir izveidots gigaportāls, kas pārsit pašu īauto...

bet kāda ir tā jaunā sūda adrese???? vai tas ir jāgūglē pēc tā, kas sagatavoja informāciju vai pēc topika nosaukuma vai pievienotās bildes?

278002. viesis 19.jūlijs 2010 13:22
0 0 Atbildēt

audī rakstīts, ka ir veseli 4 sludinājumi, bet rāda tikai 3

278005. viesis 19.jūlijs 2010 13:53
0 0 Atbildēt

ss ir suuds.

Ja man vajag detaljas autinjam, tad mani incee konkreets auto, nevis taa izkjidaashama pa detaljaam, pusasis, durvis ritenji stikli utt utml.

Par katru naakamo sludeklja ievietoshanu njem naudu. Likvidejot sludinaajumu, nakosho bezmaksas var ievietot tikai pec nedeeljas.

Reklama.lv daudz labaaka.

278011. viesis 19.jūlijs 2010 15:35
0 0 Atbildēt

ss toč ir novecojis. Kategorijas neloģiskas un laukus lietotāji aizpilda kā grib, nav kārtības, tāpat arī salien reklamēt savus šrotus/veikalus. SS.lv klasika - "ir visas detaļas" zvani un ne******* nav. Līdzīgi ir piemēram ar nekustamo īpašumu, nav atsevišķas sadaļas pa tiešo īrē/izīre jālien kaut kur nezin kur utt.

278042. viesis 22.jūlijs 2010 10:39
0 0 Atbildēt

Kārtējais mēģinājums atņemt kumosiņu ss.lv? Lai jau sokas...

278392. viesis 24.augusts 2010 3:51
0 0 Atbildēt

Laikam adrese ir - www.autoin.lv :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti